A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
WR104 #324864 Az uj 8-as nemet light miatt megvettem a VK 28.01-et, hogy majd milyen fasza fun koroket fogok vele menni mig grindelem....aztan nem ugy lett.
5 skilles legenyek vannak benne, de ezt a kis pocsot minden minden felspottolja. Raadasul 3 csata kivetelevel (a 16-bol) olyan palyakra rak ahol szinte hasznalhatatlan. Himmelsdorf, winter Himmelsdorf, Severegorsk, Abbey. Egyszer kerultem Malinovkara, na gondoltam majd most spottolok. Miutan felspottoltam szinte az egesz csapatot mar az elejen es vonulok fedezekbe kilo a sajat E75-unk egy lovessel HE-vel es meg neki all feljebb, hogy belefutottam a lovesebe. Gondolom elvarta volna, hogy megalljak a mezo kozepen es megvarjam mig mindenki ellovi magat. Az eszebe sem jutott, hogy figyeljen arra a marhara aki lehetove teszi neki, hogy tudjon mire loni. A 40 valahany %-os winrate mar meg sem lepett.