World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért nem pont így lesz. A mostani verzió így marad, csak a mozgékonysága lesz nerfelve (heavys lesz). És lesz egy T5 változat, ami olyan mozgékony mint a mostani, csak nincs neki 122-es ágyúja.
Ugy volt hogy lesz egy papir de gyors es egy pancelozott de lassubb valtozat.
ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Sherman0070
Hogy értve ketté szedni? Ha arról van szó hogy leveszik róla a 122-est akkor csak nyugodtan 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Nem felek csak gondoltam akkor nem adom el hatha kapok melle egy masikat is.
soha a budos eletbe nem fogjak szetszedni, ne felj.
A kv1s-t most fogjak kette szedni ?
Hát vannak vicces helzetek. El Halluf, TD-vel kell támadnom, mert a nehéz tankjaink(KV1) kempelnek és hiába vezetünk 10-4-re! nem mozdulnak meg! Amikor már 5--en voltunk egy ellenséges könnyû tank ellen, akkor se.

Steppes pálya, egy IS-2 átment a síneken, és a pálya legszélén vannak valami sziklák, na oda felállt, és onnan...nem tudom, onnan kukkolt?Mert nem csinált semmit.

Ez volt ma a két legfurább/legviccesebb.

Nekem tökre megfelel. Úgyis sokat csapatozok. A 2x crew szorzó meg megint nagyon jó 😛.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Megneztem. Ezuton kerek elnezest. Ezert jok a replayek😊 Szereny velemenyem szerint az m103 es a kv4 tettek a dolgukat. Latva, h a nagyok leszarjak, gyors befejezest valasztottak. A t34 99% afk volt. A tobbire no-comment ugy, h 9:50-ig birtam.
Csak annyit tudok ra mondani: megesik es kitartas. Esetleg celzoviz, ami inkabb a nyugalomban segit mint a celzasban😊
Ilyet bénázni. Na, Tier 5-ös nyitott német TD, látom megy elõttem egy KV1, egy lövésnyi HP-val, rá lövök, de kapkodtam és mellé lõttem, lánc. Mondom semmi gond, hátrább tolatok, meg várom míg ellöv9 magát, és aztán kilvöm, mert lassan tölt újra, és nagyon fura. Azt hittem ellõtte magát, de rosszul láttam, két másodperccel késõbb rá fordulok és kilõ. Mindegy, ez az én saram volt.

Süti, a legénység xp mindig jól jön. <#eljen>

ez parades nagy szar...
Hétvége van, hétfõig már nem lesz jobb.
/! HÉTVÉGI AKCIÓ 2. /!

---> WGL Finálék <---

¤ 2x legénységi exp.
¤ 50% árengedmény az álcafestés árából (kredit és arany árból egyaránt).

Küldetések:

1.:
Feladatok:
¤ Nyerj 10 csatát.
Feltételek:
¤ Csak csapatharc módban (Team Battle) teljesíthetõ.
¤ Naponta egyszer.
Jutalom:
¤ 5 db nagy javítókészlet.
¤ 5 db nagy elsõsegélykészlet.
¤ 5 db autómata tûzoltókészülék.

2.:
Feladatok:
¤ Teljesítsd az 1. küldetést 3x.
Feltételek:
¤ Naponta egyszer teljesíthetõ.
Jutalom:
¤ 3 nap prémium fiók.

3.:
Feladatok:
¤ Nyerd meg a csatát.
¤ Maradj életben a csata végén.
Feltételek:
¤ Többször is teljesíthetõ.
Jutalom:
¤ 25% kredithozam bónusz a csatáért.

4.:
Feladatok:
¤ Szerezz összesen 5,000 spotolási sebzést.
Feltételek:
¤ Csak Tier I-es tankkal.
¤ Többször is teljesíthetõ.
Jutalom:
¤ 5,000 exp a legénységnek.

Az akció idõtartama:
¤ Április 4. reggel 07:10-tõl Április 7. reggel 07:00-ig.
Sherman0070
Ezek a mai csapatok droidokból állnak? 20-ból 6 gyõzelem...

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ok,azért írtam,h nem árt már magasabb szinten erre is figyelni.Rengeteg felesleges kínlódást megspórolsz ha egybõl tudsz nagy motort,tornyot,ágyút venni.

Sherman0070
Most van egy kevéske free xp-m de azt a löveg megszerzésére fordítom.

Nem árt ha ezen a szinten(tier 7tõl is),már van free xp elraktározva.
Anno az E50 azonnal max-on volt,150k free xp-be került,viszont nem volt szenvedés,minden csata álom volt vele.

Sherman0070
Már várom hogy meglegyen a legjobb löveg 😄 Amúgy én is tudom hogy ez ilyen domb mögött bújkálós tank 😊

ximix
Egy pár darabot mindenképp szerintem, mert a stock az nem sámli puskin, lesz bounced elég szépen, a nagy csúzli már jóféle csak kevés a lõszer 15db ha jól emlékszem.

A kikukkantós technológia 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Gyors ezt a replayt találtam nem a legszebb, de kivehetõ rajta a csízió.
A nagy kép a tudnák lõni ha volna mire pontosabban lekéstem Tiger2-rõl, és eközben bal fent ennyi látszódik kb. szembõl és jobb fent így néz ki oldalról.

Én is vettem,most néztem meg,nem használtam a nagyobb láncot.Gondolom,annyira nem tetszett a td,h további 7-8k xp-t még farmoljak.A nagyágyúig viszont tényleg élvezhetetlen lesz,erre készülj.Utána is leghátul kell maradnod..

Sherman0070
hát lehet akkor vennem kell egy torziós izét 😄

mért gondolod hogy én elsõ sorban az e100-ék mellett rohamozok vele? remélem lesz még jobb is.
Lunki88
Te ezt nem értheted, itt néhányan ölre mennének néhány goldos kódért. 😄
Az ló...,de mindegy,mert kelleni fog. 3 t a lövege különbsége súlyban,szal nem megy fel az alap láncra.

Megnéztem,mindenképp kell rá,nem megy fel,kivéve ha veszel rá torziós rugót(+10% felfüggesztés kapacitás).

Sherman0070
Az mind1 van egy 80%-os skillem ami a forgást segíti 😄

Elvileg igen,de ez szimpla matek.

VI Schwere Betonknacker 36.5 30 15,000
VII Pz.Sfl. für 12.8 cm K. 38.5 34 18,500

De a forgás miatt lehet,érdemes megvenni rá,már régen csináltam.

Sherman0070
Ja és a stock lánctalp elbírja a nagy löveget?

Sherman0070
Egyelõre elég bonyolult ezzel a dicker max gunnal ami egy buszra van szerelve 😄 . Na mind1 tettem bele 20 arany lõszert 😄

Sztem nem.Amikor én csináltam(november),akkor nagyon durván pattogott.(1 próbát megér azért)
Amíg nincs meg a nagyágyú(58k talán?),addig macerás a játékélmény,utána rendesen feljavul(3-4k dmg jó kezekben).

Sherman0070
Pz.Sfl V-be stock gunnál tartok még. Érdemes bele arany lõszer tenni?

volt egy petició hogy ne vegyék el, rengetegen aláírták, reméljük lesz hatása.
Csesszék meg akkor. Jó kis móka pedig.

angelus1991ster.blogspot.hu

tudomásom szerint 7.-ig hosszabították meg és akkor fogják elvenni.
"levonja a kreditet meg elfoglal egy garázshelyet és ennyi?"

Aha.

Azt legalább elmondhatnák a wg-sek, hogy a Karl az meddig marad meg. Szerintem a következõ patchkor vagy pár nap mulva törölhetik, mivel nem jelenik meg a statisztikában. Pedig egy igen jó dolog ez a Karl mód.

angelus1991ster.blogspot.hu

van ez a lehetõség prém tankok visszaállítására
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/244287-premium-tank-visszavasarlasa-es-visszafizetes/
tavaly nyáron eladtam a t-25 skodám ezt szeretném vissza kapni
levonja a kreditet meg elfoglal egy garázshelyet és ennyi?vagy az egész accot(felhasználói fiókot visszaállítja arra az idõpontra amikor eladtam a tankot?
Aha, oké kösz. Csak ez a baj, hogy eddig minden csatában végül megtaláltak, rám lõttek, és hát ügye. Jó, hát én maradtam utoljára egyedül...megint, és megint. A csapat elhullott. Na majd meglátjuk, nem ítélek elsõre, de a kevés hp és a nulla páncél zavar. Jobban szeretem ha tudom pár lövést kibírhatok. (de legalább már gold-al lõttek, kell is ez ellen ám...)De majd elválik.

ximix
A poén az hogy én is siránkoztam itt a Pzsfl IVc miatt, de ez egy légvédelmi masinéria volt ezért meghagyták az extrémnek számító löveg kitéríthetõséget felfelé cserébe oldalra zéró a 88-snál. (80 csata WR60%)
Hátul kell maradni, mert az álcaháló a sok ficergés miatt nem igazán mûködik, viszont kitudsz használni olyan bokrokat amik a domboldalon vannak feltolatsz mögéjük és lazán lövöldözhetsz a lövegkitérés nem akadály, ezt máshol is lehet kamatoztatni, ha van bokor, ha nincs csak az enemi legyen körön kívül lehetõleg.

pl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Karelia védekezés, a nyilakkal jelölt helyek jól védhetõek, jól látható a löveg kitérése felfelé, a bokor bár csak részlegesen takar, de csökkenti az észlelhetõ pontjaim számát amíg nem lövök 😊 de amúgy most még bolond biztos a pozíció elvileg nincs észlelési távon belül tank így akár bokor nélkül is lehet lövöldözni, ha baj van run a sziklához lent.

Érdekesség a 88mm-es lõszer tart a célpont felé 😊

Az utána jövõ Nashorn még tudja a csíziót valamelyest

de az ezután lévõ SturerEmil pont a fordítottja itt a dombokat kell keresni és azok tetején kibukkanni mivel nagyon jó a löveg süllyedése épphogy kikandikál és lõ majd vissza mögé.

Észak Amerikai szerverre volt,és csak 300 gold a többi csak szivatás 😊
e öröm e bódotá!

Si vis pacem, para bellum!

juhéj..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Na ez már volt.

elvileg 750 arany és 3 nap prém lett volna de már lejárt, nekem meg nem adta meg
GabeE3e
Egyedül a J1NXSUPPORTSTHEGRANDFINALS

mûködik még,ha eddig nem írtad be, atöbbi már nem aktív, próbálkozni sem érdemes velük.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Sherman0070
hmmm csak 250 arany 1 nap prém acc 😄 Eddig azt hittem 350 😄

repülõsön aktiváltam...
Na valaki értelmesebb írja le akkor most melik kód aktív. thx