A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #324575 Jól tudod, hogy értem a gold ammot. Azt amit aranyért is megvehetsz a tankba. Egyébként meg jól mondod, az összes medes gold ammos szar. Már jó ideje nem láttam olyat aki az alap lőszert használta volna és nem a fizetős fajtát. Max lő egy lepattanót az e5 lövegpajzsába. Aztán váltás goldra és már keresztül is hugyozzák mindenhonnan, minden szögből még a legvastagabb lemezt is... Persze ezekre is lenne jó ötletem. Amennyi gold van a tankban annyiszor gold lőszer * 10% az ammo rack robbanás esélyje, még lepattanó találat esetén is. + medre jellemző tulajdonságok elvesztése: lassabb speed, forgás, camo bónusz elvesztése. aki dmg dealert akar játszani az játszon csak E100-at.