World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki arra mondjon nekem megoldást, hogy mi a leghatékonyabb módja egy durva med rush megfogásának, hogyan lehet õket a leghatékonyabban életképtelen helyzetbe hozni? Gondolom ez nem annyira unalmas téma lesz mint az arty-s...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A 30.01 D bejön, szerintem fasza kis tank így kifejlesztve, de a bratyótól kezdek fosni.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
hol van még a 3 és a 4? egy bughalmaz az a 9.0 eddig 😊
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ha jot akarsz magadnak akkor meg free xp 😄
Si vis pacem, para bellum!
amikor elindul a személyeskedés, meg egymás hülyézése meg fikázása, azért megy az elakadásjelzõ - ha ezekbe nem szállsz be, nem lesz -természetesen- semmi bajod
ez érthetõ így, ahogy leírtam?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
privi is mûködik, ha nagyon sok még a mondanivalótok egymásnak, arra tökéletes
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Egy frontline pusher, akinek már az elsõ másodperctõl kezdve egy bizonyos irányba kell hajtania megállás, hogy egyáltalán le ne késse a csatát, annál ez enyhén szólva nem életszerû opció.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Más: Kedves dzsonnika nagyon örülnék neki ha értenél a játékhoz is mert így kurvára gáz hogy nem tudod megkülönböztetni a flémet a rendes hsz-tõl.
Ha nem megy takarod vissza LoL topicba.
Köszöntem.
Tehát ha azt op-nak tartottam, szerinted mit szóltam volna a 2 szintel magasabb artikra, amik gyorsabban lõttek, céloztak, mozogtak, pontosabbak voltak, egyszóval mindenben többet tudtak mint amit próbáltam. Szerinted?
Semmi mást nem kell csinálni mint megállni 3-4 másodpercre, majd oldalra vagy hátratolatni. Az estek 90%-ban úgy durran a lövedék ahol az elõbb voltál csak öröm nézni. Utána lehet kb 1 percig foglalkozni az elõtted lévõvel aztán megint arti lövést lerendezni és csinálhatod megint a dolgodat az elõtted lévõkkel. És azt ne mond hogy még egy kevésbé mozgékony heavy sem képes erre, mert még maus T95 esetében megértem.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png