World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Jujj még mindig ez a téma?... Korán jöttem vissza XD

Valaki arra mondjon nekem megoldást, hogy mi a leghatékonyabb módja egy durva med rush megfogásának, hogyan lehet õket a leghatékonyabban életképtelen helyzetbe hozni? Gondolom ez nem annyira unalmas téma lesz mint az arty-s...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Arcpálmafasor.
Az biztos, hogy azzal próbálom elõször, spúrabb vagyok annál, minthogy kicsapjak a toronyra 15K free-t <#smile> Na majd meglátjuk, azért bízom benne, hogy nem lesz annyira tré.

Azzal kevés a lõszer.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A játékban nincs ARTY safe zone mivel azok is tudnamozogni nemelfeleteni (de még mindig tovább tart nekik )
ha majd a kisebb agyuval probalod, probald ki a kisebb toronnyal, az 1,5 tonnaval konnyebb. bar anno en azt nem ereztem benne.
!becsapodott nemmessze toled" ezt a mondatrészt te hogyan értelmezted? mert nálam ez azt jelenti hogy nem melletted csapodott be vagyis nem kaptál splash damaget de ha neked ettol elfogyott a HP-d akkro nem ugyan azzal ajátékkal jáccunk csakmert az S-51 nek prémium loszerrel 8 méter a Splash damage ja
te pont ugyanugy nem hallgattad meg oket ahogy ok sem teged. errol ennyit.
A 132-es átütés miatt flankelõsnek néz ki, de azt is írták páran, hogy fostalicska mozgása van. T7-ben meg a 150 se valami überfasza, hogy snipe-oljak vele(úgy értem T7-ben T9-ek között <#hehe> ).
A 30.01 D bejön, szerintem fasza kis tank így kifejlesztve, de a bratyótól kezdek fosni.

Valahogy gondoltam hogy a személyeskedésenn más... Viszont mostmárt tudátok , hogy miért utálják a kulfoldiek a magyarokat? Valaki szeretne egy egyszeru vitát folytatni de a másik fél nem mond értelmes dolgokat vagy ha igen akkoris ugy teszi hogy a másikat lemonda a sárga foldig. Vizsont a két Arty birtoklása nem éppen az arty szeretetemrol szóll de mivel benne vannak ajátékban ugyan úgy jáccom veluk mint bármi mást tankal vagy jobban vagy rosszabbul. A másik te egyáltalánn nem vigyeltél az elozo hozászolásaimra ahol egyértelmuen kielentettem hogy Heavy párty vagyok mert pont azt az érzést szeretem a átékban amikor a frontvonalon harcolok "tankolok" feltartom az ellenfelet igyekszem feltunni az ellenfélnek hogy ittvagyok ide lojetek de kozben ugy helyezkedem hogy ne lojenek ki.Ami meg hozzá tartozik igen tetu rosszul kezelem a magyar helyesírást.
Sherman0070
oh kösz

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

t34-85
Т-34-85 and Centurion 7/1 vehicles reworked for better quality. (HD Models)

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

kizárt! még csak teszt 2 megy
hol van még a 3 és a 4? egy bughalmaz az a 9.0 eddig 😊
Én azt használtam a nagyobb átütés miatt. Így csak nem kegyetlenül kurva rossz volt, hanem aránylag szar (éljen Babi néni).
Sherman0070
Meg ami pontosabb 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

8.8-assal szigoruan med (flankelos). 7.5-el mukodik a sniper.
Ha jot akarsz magadnak akkor meg free xp 😄
Te figyu azt használd aminek nagyobb az átütése.

Si vis pacem, para bellum!

Akinek van VK 30.02 D, mennyire érzi/érezte úgy, hogy a 7,5-ös puska jobban fekszik oda, mint a 8,8-as? Tudom, már kérdeztem, hogy mennyire jó neki a 8,8-as(azt mondtátok semennyire), de mi van a 7,5-össel?

Sherman0070
9.0 kifog jönni jövõhét péntekre?

Ceterum censeo, tõlem lehet arti a játékban, CW-csaták dinamikája megkívánja. Viszont randomban kettõnél több egy csatában rossz Feng Shui.

Szép próbálkozás <#hehe>
Sherman0070
Ja ok 😄 A centirõl én is tudtam 😄

Cent 7/1 tuti, de a többirõl nem tudok. Egyébként nem vagyok teszten, csak FTR-en olvastam.
Sherman0070
Mik az új HD tankok?

Arty téma már megint lol. Arty egy dologra jó, 2-3 szerencsétlennek hazavágja a játékát. Igazából értékelhetõ supportra már nem alkalmas. Az igazi szemét dolog az a TD.
j0nNyKa
nehéz dolgom lesz hogy megértessem veled, de megpróbálom: kurvára nem zavar senkit, ha a játék akármilyen aspektusáról van szó, és nembazmeg, nem kapsz érte bant
amikor elindul a személyeskedés, meg egymás hülyézése meg fikázása, azért megy az elakadásjelzõ - ha ezekbe nem szállsz be, nem lesz -természetesen- semmi bajod
ez érthetõ így, ahogy leírtam?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
természetesen tudja olvasni, de szerintem jegeljük a témát <#eljen>
privi is mûködik, ha nagyon sok még a mondanivalótok egymásnak, arra tökéletes

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Hmmmm, 2 ban (es talan plusz egy elakadasjelzo?). Ki is inditotta el a temat? ugyes-ugyes <#ravasz1>
Megy a Teszt 3.
Merõ demagógia. Az hogy vissza tudok-e vonulni, az a csapattársakon/ellenfeleken, a térképen magán múlik elsõsorban, nem rajtad.

Egy frontline pusher, akinek már az elsõ másodperctõl kezdve egy bizonyos irányba kell hajtania megállás, hogy egyáltalán le ne késse a csatát, annál ez enyhén szólva nem életszerû opció.

De azért annyi hogy az arty-kat lehetne még egy picit nerfelni sebzés illetõleg, és a TD-t is. De talán ha csak max 1 arty lenne egy csatában az is megoldás lehetne. Félve írom le ezt mert tuti kapok érte.
popey8
Hála az égnek ki lett tiltva, kösz Johny😊 Akkor most olvasni sem tudja a topicot? Kár, pedig mondani akartam neki, h nézze meg a profilomat. Azért egy keveset én is artyztam, szal van vele tapasztalatom bõven. Sõt, 1x egy szakasztársam azt mondta, h nagyon jó artys vagyok<#banplz> Annyira nem jött be a dicséret, de hát ez van<#vigyor5> Am, kellett a T10 CW-re, meg egy ideig azzal farmoltam még nagyon-nagyon régen.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

nem olyaan nagy baj. nyomjak mint suket a csengot egesz nap.
Hmmm emberek arty dolgot pihentessük és inkább beszéljünk a hüvelygombáról azért nem jár ban talán😄
Lecsapott a banhammer. <#miaz>

Ha olyan helyre mész a heavyvel ahonnan nem tudsz visszavonulni akkor te hibáztál meghaltál ennyi. Tanulni kell belõle.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Úgyvan, szóval mehetsz heavyvel med útvonalon, esetleg kempelhetsz egy bozótban, a lá TD-k. Ne neked mondjam már el, mi lesz az eredmény.
Igen, majd a hevimmel átteleportálok a map másik felére, ahol kevesebb tank van. Ugyan kérlek.

Akkor annyival kevesebb tank van. Ha túlerõvel állsz szemben és oda lövöldözik 4 arty akkor ne neked mondjam már el mi teendõ.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Valaki régebben megjegyezte, hogy a négeres trollunk túl egyszerû, meg amatõr. Na tessék, most itt egy vérbeli profi troll, aki napokig képes keverni a sz*rt. Így kívánjatok ti bármit is <#mf1><#idiota>

Az akkor volt. Akkor OP volt. Most nincs az artikkal semmi gond.

Más: Kedves dzsonnika nagyon örülnék neki ha értenél a játékhoz is mert így kurvára gáz hogy nem tudod megkülönböztetni a flémet a rendes hsz-tõl.
Ha nem megy takarod vissza LoL topicba.
Köszöntem.

Lassan egyedül képes leszel lezárni 3 sávot, annyi elakadásjelzõd van. <#hehe>

Jah, ha egyedül van az arti, de újabban megint 3-4-esével eszi õket a fene.

Arréb megyek, hogy arty-safe zónába kerüljek, majd 10 másodperc múlva vidáman vigyorgok a tankom roncsaira, amit az ellenséges tankok a nagy artiszéfséget kihasználva rommá lõttek csuklóból. Ha meg esetleg akkora mázlista vagyok, hogy olyan fedezék van a környéken, ami artytól és tankoktól is véd, bemászok mögé, és a meccs további részét horgolással, esetleg keresztrejtvényfejtéssel ütöm el.
minek kell ezeknek HD? mikor a játszhatóság az kb. nulla szinten van az mm miatt. 1 jó csata esik 6 sz*r csatára kb. ez az arány. Saját maga a Wg tette tönkre az mm-et mert engedik a sok arany lõszerest ami annyira felboríthatja az egyensúlyt hogy nincs az a program ami megmondja a sok félkegyelmû mikor tölt be arany löszert és mikor nem. Az artykat meg már rég kivehették volna a játékból, ennyi erõvel miért nem hoznak be gyalogságot is. Egy háborúban ha hitelesek akarunk lenni gyalogságnak is van szerepe. De nem, õk csak a pénzlehúzás szempontjai szerint engedték létjogosultá tenni az artykat.
Vagyis nincs tapasztalatod milyen artival játszani de neked áll feljebb és jobb érv híján most elõveszed a büntetõpontjaimat meg azt hogy hogy élvezem a játékot. Ne haragudj de ez már vergõdés részedrõl.

Te is reagáltál rá szóval tudod, hogy kipróbáltam az s-51-et. Disznó mód op volt még a régi rendszerben is ahol tier 10-re kellett lõni vele egyfolytában (azok voltak a "legjobb" meccsek - sok hp, lassú nagy tankok, lassabb játékmenet szóval volt idõ mindenre).
Tehát ha azt op-nak tartottam, szerinted mit szóltam volna a 2 szintel magasabb artikra, amik gyorsabban lõttek, céloztak, mozogtak, pontosabbak voltak, egyszóval mindenben többet tudtak mint amit próbáltam. Szerinted?

De mégsem ezret ver beléd. Nem kerülhetsz el minden lövést 100%-ban. De ez nem jelenti azt hogy ne is tegyél ellene.
Semmi mást nem kell csinálni mint megállni 3-4 másodpercre, majd oldalra vagy hátratolatni. Az estek 90%-ban úgy durran a lövedék ahol az elõbb voltál csak öröm nézni. Utána lehet kb 1 percig foglalkozni az elõtted lévõvel aztán megint arti lövést lerendezni és csinálhatod megint a dolgodat az elõtted lévõkkel. És azt ne mond hogy még egy kevésbé mozgékony heavy sem képes erre, mert még maus T95 esetében megértem.

popey8
Te beteg vagy. Nem érted, h mit akarunk mondani és még neked áll feljebb? OMG. Mi van a 3 elakadásjelzõ megártott az agytevékenységednek? Úgy látszik. Kezdem azt gondolni, h ebayrõl van az accod. Egyébként meg aki direkt elveszíti a csatát meg csak trollkodni jár a wotba az inkább fogja be a száját és maradjon csendben, mert egy fikarcnyit sem jobb az artyknál.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png