World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
Az jól jönne hogy végre meglegyen a fullos löveg pz sfl 5-re 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Akkor más kérdés miért féltek ennyire az artyktól? Nefeledjuk páncél nélkuli jármuvekrol beszélunk hosszu toltésidovel hosszu célzásidovel kevés loszerrel és HE lovedékekrol. Mi az a visszatarto ero amiért a játékosok kempelnek miattuk? hány sec a célzásido ha egy mozdulatlan tankra célzol? és milyen pontos ?
Valóan,nem vitatom, de most egy megváltozott, új helyzetrõl beszélünk. Volt egy arty nerf, ami igen komolyan érintette ennek a jármûcsaládnak a tagjait, hisz érezhetõen lecsökkent a számuk, és a csatára gyakorolt hatásuk is. Én azt vitatom, hogy ha valaki azt jelenti ki, hogy az artyval való játék egy mesemaraton. Ugyanolyan koncsntrációt igényel avele való JÓ JÁTÉK mint bármi mással.
popey8
Érvel a fene. Olvass vissza. OT3P-hez és sokan máshoz hasonlóan én is leírtam már itt a fórumon legalább 4x-5x az arty sablonokkal kapcsolatos dolgokat. Többször nem fogom. Úgy is mindig ugyanaz a reakció, az artysok csak a saját baromságaikat fújják állandóan. Nem fogom még1x erre pazarolni az idõmet. Te meg már azzal leminõsítetted magad, h artyzol<#papakacsint>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Egyszerû sima érvet mondok. Mikor tobzódtak az artyk, fõleg 10-es tierben volt jellemzõ, olyan kempfeszt ment, hogy öröm volt nézni. Még azután is, hogy korlátozták a számukat. Amióta nerfelték õket, azóta lehet normálisan tier 10-ben játszani. Meg úgy általában. Sok arty=kemp, ez bebizonyosodott a játékban...

toocha
Köszönöm szépen!<#worship>

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

1. Fogalmad sincs mikor lõhette el magát, mert nem látod/hallod mi történik a pálya többi részén. (artival ilyen probléma nincs, mivel itt nincs a stratégiai játékokból megszokott "Fog of War" rendszer, gondolom ezért nem tûnt fel neked ez az apróság)

2. Hogy mi akadályoz meg? Nagyjából az egész ellenséges csapat. (De aki megint csak hátul ácsorog az ugancsak nem érzékeli a problémát, hogy milyen úgy mozogni, hogy fel vagy spotolva és az ellenség tud is rád lõni vagy 8 tankkal)

3. Igen, ebben egyetértünk. Tényleg baj van a hp-jával meg a páncélzatával. A 10-eseknek is el kellene pusztulni már 100 dmg-tõl is. Röhej, hogy egy e5-el pl 2-t kell rálõni egy obj 261-re (ha nincs lepattanó persze), míg fordítva az akár még egyhitelhet is.

4. Nem kell elképzelni, mennyi kemp lenne nélkülük, pontos statisztikák vannak róla. Vannak ilyen átlagot számoló oldalak ahol meg tudod nézni az egyes tankok csatában eltöltött idejét. A top30-as listában szinte kivétel nélkül artik vannak. Ráadásul amikor egy idõre eltûntek a játékból, akkor lehetett látni, hogy a csaták ideje lecsökkent, sokkal agresszívebben lehetett játszani és olyan alternatív támadóutak is megnyíltak ahol addig még 80-al sem lehetett átszáguldani, mert kisplasheltek pillanatok alatt, de a nagy arti nerf (+1 sec célzás, töltés) után, már a terepfedezékeket is ki lehetett használni...
(már megint az arti kemp mítosz - az ilyen hülyk melyik klóngyárból szabadulnak? Miért nem tudják felfogni, hogy pont õk azok akik miatt kempfestbe fulladhat bármelyik pálya... -_-)

Melyik idegesíttobb 45 secenként lehetséges találat vagy a 13 secenkénti szinténn láthatatlan találat egy fel nem spotolt TD tol vagy mivel egy játékban tobb is lehet (jóval tobb is)tudjuk milyen gyorsan és pontossan lehet loni a TD-kkel is
Sziasztok!

Nekem megvan az összes tizes arty' sokat is játszok velük, kb a csatáim 22 %-át. (36 000 csatám van.) Még mindig azt állítom, hogy a legnagyobb nerf a lövedék utazási sebessége. 1000 métert 3,8 sec alatt tesz meg a skuló, így azért nem lehet azt mondani, hogy egy noob oly könnyen kilõ egy száguldó medet. A hirhedt 10-es britt arty meg nem lövi át a pályát. Aki meg percekig álldogáll a nyilt mezõn, az meg is érdemli, hogy kilõjjék. Nézzétek meg, hogy hány pirosat láttok 10-es Td-ben, és hányat 10-es artyban.
Érvelj kérlek és ne minosítsd le magad az ilyen értelmi hozzászólással "Már megint ez az artys sablon f@szság!"
Ami azt illeti én az artyval valo játékot ugy tudnám elképzelni hogy a játékos egy kerekes Scout jármuvel lép be a játékba ami valojában a spotter és abbol a jármubol tud arty támogatást kérni bizonyos idokozonként és ajármuvet lehetne fejleszteni mint egy scout tankot, és csak a jármu kozelébenn tudna támogatást kérni. és az arty nem egy lovést adna le hanem egy bizonyos koronn belul szórná meg az ellenfelet aki abban a korben tartozik az , hogy milyen lovedékek csapódnának be az a fejlesztéstol és az éppen kért támogatástól fuggene. Például lehetne kérni Flare-t ami megvilágíttaná pár másodpercig azt a terepet( gyanítom hogy a TD campet nagyon gyorsan megszuntetné ez a megoldás) Vagy ami még szintén teccetos lenne ha az arty-sták csak egy részletesebb minimapot kapnának koordinátákkal és ugy kellene célozniuk.
popey8
Már megint ez az artys sablon f@szság. Úgy hülyeség az egész ahogy van. Ez mindent überel: "Képzeljétek csak el mennyi kemp lenne ha nem lenne arty." Kevesebb, mint ami most van, az tuti.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

"Nyilván az elmeroggyantaknak nehéz még ezzel is"

Na látod meg is van miért nem szereted az arty-val a játékot.

annyit beszéltetek az artykról hogy most szépen elõveszem a GW Tiger (P)-met és jajj annak akit eltalálok.... de az se baj ha mellé lövök <#hehe>
Régenn mehettél azzal az artyval mostmárt 7 es tierben van ahogy régenn a KV-1 es a 150 es loveggel felkerult tier 6 osba .Viszont aki sokáig ácsorog egyhelyben az meg is érdemli hogy telibetalálja az arty. Képzeljétek csak el mennyi kemp lenne ha nem lenne arty. Tudjátok nadjábol mennyi az ujratoltése az artynak tudjátok mennyi ido a célzása mindent tudtok roluk. Mi az az akadály ami megállítt aban hogy a toltésido alatt elmenny arrol a helyrol amire már rácélzot? (jah én tudom a prémium loszer meg a spotrendszer. Tudod az arty a játék része és azzal hogy 45 sec enként tudsz loni egy játékban vele ami csak 15 perces hát nemtudom gondolkodjanak el rajta azok akik szerint nem kel tudás a megfelelo célpont kiválasztásához, célzáshoz , célkovetéshez, elorelátáshoz, hogy azért el is találd azt a célpontot ha mozog pluszs még az arty az egyetlen jármu a játékban aminek van Tracerje ha jól tudom .Mostanábann nemigen emlékszem hogy láttam volna , hogy honnan lottek rám , csak a találatjelzo szerint láttam hogy merrol jott korulbelul a lovés. a másik dolog mennyi HP ja is van az arta nak ahhoz a toltésidohoz és milyen "páncélzattal" rendelkezik?! Persze még mindig ottvannak azok az arty játékosok is akik "kocsogok" saját társakra lonek vagy ha már vesztettnek látják a catát megolik magukat de ez a tankot használó játékosokra is igaz ha annyir akonnyu lenne megolni magát valakinek tankban az is megtenné. Apropó mutasson valaki nekem egy screent ahogy nem prémium artyval csináll 6 os tierben 100K folotti kreditet és 2k folotti XP hozamot.
JeffDunham
Az is egy opció... 😄DDDD

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

<#vigyor>

Én mentem néhány kört S-51-el és azóta mégjobban gyûlölöm õket.... Egyszerûen valami szánalom, hogy milyen kicsire összemegy a célkör, ráadásul, ha a tank mögé húzod a célkeresztet, akkor a lövedék jó esélyjel úgyis elakad a célpontban. Nem beszélva arról amikor a sok kis hülyeyerek lapított a szikla mögött, odanyomtam egyet a szikla mellé és kb el lett felezve... Egy 6-os arti egy 9-es tankot! Kb, mint egy e5 két közvetlen átütõ találata.
Nyilván az elmeroggyantaknak nehéz még ezzel is, kb õk azok akik próbálják ezeket védeni, de csak magukból csinálnak viccet.

50 v 100 gold,de nem valószínû hogy ez lesz a kód,utolsó kódnál már teljesen más formátumban volt megadva
Valszeg 3 nap prémet.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Kiló kenyeret!

Mit fog adni a bóuszkód?

DAY3WGLGRANDF1NAL

2 hete volt egy ilyen kiszivárgott bónusz kód,elvileg ma kéne lennie mert naptárilag 3 nap van a végéig.
Nagy eséllyel nem ez lesz a kód!kiszivárogtatás miatt vagy borult a menetrend vagy beflegmáztak.
Vagy csak találgatunk😊
Az a te bajod igazából hogy nem játszottál nagyon artival.
Van egy mondás valahogy így hangzik hogy : ismerd meg az ellenfelet és megtanulod legyõzni õt. Ez artikra nagyon igaz. 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

j0nNyKa
ráadásul én is jövök diktátorkodni, mert személyeskedésbe fordult át a hiszti

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

patchaou
Na ez már az a rész amikor azt nézitek mibe lehet bele kötni. Elmagyarázni nem fogom, mert vagy képtelenek felfogni, vagy nem akarják, vqgy csak kiforgatják... Mielõtt elkezdene valaki még személyeskedni a részemrõl befejeztem... Kár belétek a szó.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Haha, akkor az összes ilyen fc egy "gyáva féreg" 😄😄

Day made, ty ^^
Sherman0070
Sziasztok.
Valami bónusz kód ma nem jön?
A Pz.Sfl.V-re milyen modulok a legjobbak?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

patchaou
Ja még annyit, hogy már egy ideje engem sem zavarnak annyira az artyk, de ettõl függetlenül utálom õket és le velük 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Mégis miért írjam le az ezerszer leírt szar artyvédõ dumákra én is ezredszer az egészet, ha nem képesek felfogni? Minél jobban kardozik valaki az artyk mellett, annál kevesebbet ér a szememben a mondanivalója. Az ilyen flameknél egy idõ után csak megunom az értetleneket és kiikszelem a lapot a böngészõben.

amennyire régen engem is felkúrtak agyilag az artyk, most totál leszarom õket 😊 még mindig több skill kell artyzáshoz mint a gold ammo betöltéséhez....
patchaou
A második bekezdés meg... Vesztésre állunk? Kik miben? Mindegy, nem kell rá válaszolni... Az utolsó mondat pedig kicsapta a biztosítékot XD vicc, innentõl kezdve kár folytatni, Te nyertél...

JeffDunham

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Nem tudom mi bajotok van az artival. Teljesen okés most.

Azért ma rendkívül sok hasznos információval láttad el a tisztelt egybegyûlteket...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Annyit esetleg még lehetne csinálni velük, annak érdekében, hogy a nekik szánt feladatra tudjanak maximálisan koncentrálni, ti. a kempelés megszüntetése/kemény heavy-k, TD-k pusztítása, hogy:
- nincs TD mód, a végjátékban ne tudja már halál pontosan kilõni a rá rohanókat,
- ameddig a célkör teljesen be nem szûkül, 0-hoz közelítõ pontosság (a rohanó targeteket ne szedje már ki).
Nekem ennyi kellene.

Azert kis valtoztatas nem artana. Pl a brit hatos akkor is nyakon fos ha egy ko mogott allok. Legyen arty de azert lehessen elole elbujni is.
patchaou
Blablablabla

Artykal kapcsolatba egy tényt azért el kéne fogadni,bele tartozik a játékba akár a med akár a heavy akár a td.
Így lett megalkotva!
Van értelme,hasznos tud lenni az arty.
Nerfelése nem az erõssége miatt történt,hanem a csatákban megjelenõ számuk miatt!
Nagyon jól tud esni az embernek hogy valaki támogatja háttérbõl,van értelme a spotolásnak,van értelme hogy ellövesd a td-t mert utána van aki megszedi.

Lehet utálni,meg pfujolni,de csak azért ne akarjátok megváltoztatni a játékszabályt mert vesztésre álltok.
El kell fogadni,így kerek a játék,ha kiszed egy arty egy lövésbõl azt is el kell ismerni ugyan úgy jó teljesítménynek,mint amikor te mész és legyalázol valakit más típusú jármûben..

No arti sírás a mostani napirend? <#zavart1>

Nekem nincs artym, de már nagyjából tudom, hol tud kilõni, hol kaphatok splasht és hol nem. Sok sok szomorú tapasztalat...

Van, hogy telibever elsõként és meghalok, mégsem rinyálok.

Nem úgy, mint a szaros táras WT miatt...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Jujj de jó kis tank az, csak lenne neki egy KT/IS3 szintû lövege (átütésre értem), így viszont a T29 marad állandóra a garázsban (csak annak a "mozgékonysága" néha fáj). Most megpróbálom a brit 8-ast, hátha adja valamennyire a T32 feelinget.

patchaou
Gõzöm sincs. Csak ne akarnák mindig megmagyarázni mekkora skill kell hozzá stb... Meg noobnak nézni a másikat azért mert szimplán nem akar artyt még látni sem.

mijki
Pár szó a T32-rõl:
Elõször is modulok vert.stab+venti+töltésgyorsító

Taktika:
- Használd ki a ROF adta elõnyt!
- Keress mindig dombot, roncsot, krátert, akármit, ami megvédi a tankod hasát.
- Töltés közben kicsit riszáld a tornyod(10-15 fokban) hogy ne lõjék be a kupoládat.(Hulldownban értelemszerûen)-->M103-ba is jó lesz!!!
- FACEHUG!!!! Mássz bele az ellenség képébe ha közel van. Így se az IS3-nak, se a KT-nak nincs esélye.
- Ha nagyobbak(T9-T10) közé dob a randomisten, vagy a hulldown, vagy a "flankelés" lehet az ideális taktika az alacsony pen miatt.---> esetleg gold ammo-t is használhatsz.

Most így hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem segít valamit.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Szerintem a jobb képességû arty-sták alkalmazkodtak, a hülyéknek meg néha szerencséjük van. Én mindenesetre azt látom , nincs az hogy az esetek többségében az arty cseszi el a csatát. Inkább a hülye játékosok. Az inkább. De azt aláírom, hogy lehetne jobb is, jöhetne még nerf nekik.

De miért kell az ,hogy csak egyik oldal meg másik oldal van? Amúgy én is ki nem állhatom az artystákat, pláne amikor meg akarnak gyõzni, hogy áh, ez jó, sõt még nem hogy nerf, még buff kéne az arty-ak meg még több kéne egy csatába, ha meg kiszed az art az csak a te bénaságod, stb. Baromira irritáló ez a viselkedés, de szerintem mindenki ilyen aki arty-zik szóval egyik oldal meg másik oldal?

popey8
A nerf után tényleg jó volt a helyzet, most viszont nagyjából ugyanolyan, mint elõtte.

Jobb az arty helyzet, de még nem elég jó. Sajnos a britek megjelenésével még tovább csökkent azt artysafe helyek száma - úgy kellettek, mint egy falat kenyér. Most T95-el játszom sokat, na azzal aztán csak úgy cikázok az artylövések elõl (persze elsõdleges célpont, ami érthetõ is). Még tényleg az a legjobb módszer (amit itt olvastam), hogy idõnként megállsz, kicsit visszatolatsz, ezzel lehet leginkább megzavarni õket (cikázni bármilyen tankkal fölösleges). Érdemes miután elmegy/kihal a spotter kb. 4-5 mp múlva megállni. Szinte mindig csattan egy lövedék ekkor az orrod elõtt.
Az artik pontossága mintha nem lenne olyan rossz, vagy megtanultak alkalmazkodni. Tegnap egy T-43-unk maradt 3 arty ellen. A med végig rohant és úgy adott lövéseket az artikra. A med egyszer sem talált, a szintén fészkelõdõ artik minden lövésre találtak. Wtf arty nerf?

patchaou
Sajnos valami nagyon idióta kitalálta, bekerült és benne is maradt. A két oldal pedig soha nem fog közös nevezõre jutni. Választhatóvá tehetnék az artys csatákat, de nem teszik úgyhogy marad. Csak azt fogják már föl az artyk mellett kardoskodók, hogy nem az a helyzet, hogy szarok vagyunk és nem tudunk játszani, hanem mert utáljuk õket, aki nem érti hogy miért azt csak sajnálni tudom...

Én is nagyon utálom ám az arty-kat. Távol álljon tõlem hogy védjem õket. De ez már túlzás ez a méretû sírás. Pláne, hogy sokkal jobb az arty helyzet mint régebben. Régen minden napos eset volt, hogy megyek a nehéz tankommal /TD-vel, és bumm...14. percben már akkora baszott lövést kapok hogy el száll a HP-0 90%-a, plusz három modul meg a legénység vele. Na ilyen ma már nagyon ritkán fordul elõ. Elõfordul , nem mondom mult héten a E25-ösömet fel spot-olhatták, gondolom, ami önmagában kurva érdekes, majd 5 másodperc alatt, három arty lõtt telibe! Még platoonba se voltak, de mind oda lõtt! Végem is lett.

Épp tegnap, az IS6-ból próbált nyolcak meg kilences arty is kiszedni , el is találtak, de mázlim volt, és nem tudtak nagy kárt okozni. Inkább ez van gyakrabban mostanában, persze van olyan is, hogy a gyors med-et kikapja egy lövéssel, de a francba is. Annak idején azért nem vállalkoztam a Ferdinand kifejlesztésére, mert az arty-k esélyt se adtak. Most meg, kimondottan élvezet volt vele játszani, kedvencem lett.

Mindezzel együtt ha nem lenne arty baromira örülnék, csak már messze nem olyan rossz a helyzet mint régen, épp emiatt nem látom indokltnak ezt a fene nagy sírást.