World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az a vicc hogy aki artyzik jobban tud védekezni az enemy arty ellen
Hogy miért? kiismered azokat a helyeket ahova be tudsz lõni és ahova nem
és amikor majd tankban ülsz.... hoppácsak! ide nem tudtam belõni sehogy sem!!! na akkor ide beállok
Roger6
Azt hiszem elõször Diego-tól hallottam. Aki nem kispiskóta játékos, szerény véleményem szerint.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ja ha közelharc van akkor hogy oldom meg hogy ne legyek felspottolva.Ja tudom hátúl recskázok egy TD-ben mert hogy pont nem azokat lövi hanem akik harcolnak az elsõ vonalban.Tehát az baromság hogy a TD-k miatt kell az arty a játékban.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ezt az arty safe kifejezést nem tudom ki találta ki, de annak nem sok fogalma lehet az artykról. Ilyen nincs, szerintem a pályák max. 2%-a lehet olyan terület, ahova tényleg semmilyen pozícióból nem tud belõni az arty felülrõl, bár lehet eltúloztam ez a számot.
Van pár screesnhotom a régi szép idõkbõl. Pl. Swamp mapon egy, azaz egy olyan hely volt délrõl, ahova nem tudott az arty belõni, mindenki ott állt, akinek egy csöpp esze volt és rettentõ sok döntetlen csata volt.
Semmi keresnivalójuk nincs ebben a játékban ezeknek a szerkezeteknek.

patchaou
Blablablabla

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Inkább mint egy mozgó aknavetõ.

toocha
ISTENKÁROMLÓ!!!

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Vagy megtanulni a pályákat, és "arty safe" ben úgy mozogni, hogy minél kevesebb esélye legyen az artynak rád lõni.

Vagy nem engedni, hogy felspotoljanak, stb..

Van egy csomó ilyen speciális lehetõség <#vigyor5>

Ész nélkül rohansz, meghalsz, jajjteszegényúgysajnállak.

Fedezék nélkül állsz a prérin, meghalsz, jajjteszegényúgysajnállak.

Mindig csak az arty rinya.

De ha egy sincs, akkor meg pont kellene..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

popey8
LOL nem kell félreérteni a szavaimat. Védi a halál az artykat. OT3P-nél a pont. Azért egy sniper meg egy arty nem hasonlítható össze, közel sem. Én a snipereket is rühellem egyébként, mert azok is hátulról lövöldöznek, de nem úgy mint egy arty.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nem is merek megszólalni. <#vigyor5>

patchaou
Nem védeni kell az artykat, hanem kivenni õket a játékból, aztán az xp-ket amibe kerültek és a kreditet szétosztani azok között akik max 5%-ot artyztak!!! XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

JeffDunham
Védd meg párszóval az artykat és meglincselnek érte címû mûsorunkat látták és olvasták tisztelt hölgyeim és uraim. 😄DDD

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

patchaou
Jajj, lovagolj a részleteken... nagyon jól tudod hogy értettem. Csak úgy tud rád lõni, hogy Te is megtudod lõni. Persze most árkád fps játékokról beszélek, amiben egy AK-47-el is ellõssz addig mint egy dragunovval...

j0nNyKa
akkor tehát az arty olyan, mint egy jó sniper ?! <#gun>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

popey8
Ha az a sniper jó, akkor nem fogsz tudni neki visszalõni, mert fingod sem lesz, h honnan lõtt le😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Holnap fogják. Karl-os missziók holnap reggelig tartanak. Ingame láthatod.

patchaou
Az artyzás egy gyáva,töketlen harcmodor. Nem a sniperekhez kell hasonlítani, mert ha a sniper meg tud lõni akkor te is megtudod õt. Inkább ahhoz a fajtához hasonlítanám, aki csak gránátvetõvel tud killeket csinálni, sõt mintha az elsõdleges fegyverzete egy predator drone lenne.

Igen, annak a fegyvernemnek (sniper) tényleg az a dolga, hogy hátulrõl lövöldözzön és támogasson.
De egy arti? Melyik tüzérség készült arra, hogy nagypontosságú lövésket adjon le mozgó tankokra a világ másik végérõl? Ilyen a világba nincs, csak ebbe a buzi játékba tették így be, de még ezt is elrontották... Egyszerûen op, hogy zéró skillel simán csatákat lehet eldönteni.
Egyébként el tudom képzelni mekkora szopás kattintgatni a pálya másik végébõl és nézni ahogy repkednek kifelé a 8-900-as splash dmg-ek meg 2k-s oneshotok... Külön öröm nézni amikor a max sebességgel cikázó medeket és lightokat szedik szét pillanatok alatt.
*sarcasm on* De nyilván szükség van rájuk, mert nélkülük élvezehetetlen lenne a játék a több kvadrilliárd td miatt...

JeffDunham
Arty = gyáva? Csak hogy követni tudjalak.

Picit túlgondoltad. Ez ugyan olyan mint a lövöldözõs játékokban a sniperesek. Ott is a legalja játékosoknak tekintik õket mert csak kempelnek De annak a fegyvernemnek az a dolga, hogy hátulról támogasson és pusztítson. Nem olyan könnyû azért játszani vele. Ráadásul kevés xp-t és kreditet kapsz. Az angol 9-es artyval 100.000 xp kell hogy kifullozd, és még 267.000 a tízeshez. Tudod mekkora szopás ez?

Mondjuk aki csinálja az bûnhõdjön is! 😄

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Te érted hogy mit írtam.Arty-ban recskázik ott tud elérni valamit.Stat alapján ha tankba kell ülnie akkkor oda a tudomány face to face egy nagy 0 és ezek klánoznak és harctéri parancsnokok.
A te statod teljesen más annyi köze van ezekhez mint Gizikének a gõzekéhez.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Csak úgy,akinek nem inge az nem veszi magára.Ennyi gyáva embert,mondjuk nem csodálkozom mert a való életben is tele vagyunk olyanokkal aki csak a másik háta mögött nagy legény.Az elõbbi csatában a Kazna-s gyerek is csak lesett hogy oneshotolta a vérvörös artysta.

patchaou
Akkor csekkold le statom és gondold át mégegyszer, igaz jó ideje nem viszek csatákat mert nincs fegyelem 😊
De amúgy megsúgom, hogy csatát levezetni könnyebb artyval mint bármi mással. Sajnos a wg baszik berakni egy spectator modot cw-re, pedig jó lenne ha a csata vezetõje úgy tudná irányítani a csapatot, hogy csak a csapatra és az ellenre koncentrál.

JeffDunham
A Karlt még mindig nem vették vissza...

Ó, végre belemegyünk a részletekbe is? Engem a bal kezes Yvorl hívõ TD-sektõl ver le a víz. Annyira bénák.

Csak felvetette a napi temat! Siman arty-s mar volt, most FC arty-s lesz 😊
JeffDunham
Ezt mire is írtad?

Csak gratulálni tudok a magyar és külföldi klánokhoz.Nem egy harctéri parancsnokkal találkoztam aki arty-ban tengette az életét mert a tankokhoz hülye.De még a teljesítménye így is a béka segge alatt van.

nem minden esetben pusztulsz majd meg,nem rég írtak róla,viszont ha túléled mozgásképtelenné válsz.
JeffDunham
Nemsokára igen. Olyankor mi van ha megborul a tank? Game over? Kíváncsi vagyok hogy oldják meg.

Lunki88
Ez jó. 😊 Kár hogy felborulni nem lehet a tankokkal. 😄
😊
nem szoktam õket feltartani 😊
csak kellemetlen amikor 2en 3an vagytok egy fontos pozícióban,és utána egyedül kell ellátnod a védelmet azzal a megbízható t34 ágyúval.

t30 jobban szerettem,az odavert akkorát hogy 2 percig gondolkoztak hogy kijöjjenek e még egyszer..
"50% meg úgy véli ha eléd áll azzal segít,és mindig ott döglenek meg..."

Pedig az segít, nem is kicsit. Egyszerûen ha nem engednek a hulldown helyre, elõzékenyen engedd õket elõre és hamarosan lesz fasza fedezéked.

3 nap prém és egy semmire sem használható Tier2 prémium tank.

ez tény és való,de amikor beállsz nem sok lehetõséged van mozogni,csapatod 50% meg úgy véli ha eléd áll azzal segít,és mindig ott döglenek meg...
"vonulj vissza" kérést meg biztatásnak érzik,és még a lövegét is hátrafordítja hogy jobban lásson téged,persze ezt a frontvonalon..

csaták 60% ban tudok úgy beállni t34 el hogy jó is legyen,többi esetben olyan hülye helyekre szorítanak be a csapattársak akik ész nélkül mennek,hogy néha én is siemkának érzem magam
még hogy nincs noob protection...

KV1s sel lesebzem a kv1 et 50 xpre, majd az oldaláról és a seggérõl is pattan 50 méterrõl.

Proto egy lövéssel nem viszi a kis amx et, majd a mozgásképtelen 12 xp s tücsökpöcsrõl közvetlen közelrõl PATTAN..

Hát hogyne..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

a pályák nagy százaléka dimbes dombos szóval fekszik nekik...
a városi mapokon meg be lehet állni kilõtt házakba

aki nem tudja használni az sajna hülye 😊
én is szarnak tartottam a T32-õt amíg nem volt 😄
ellenfélként ritkán találkozom vele hull down-ban mert a sok piroska azt se tudja mi az.... na de amikor egy kék vagy lila gamer jön vele akkor nyomja a hull down-t ezerrel
április 12
sajnos t34,t30,t29 is ebbe a kõrbe tartozik
Amúgy mikor lesz három éves a WoT?

Én máris kaptam egy prém garázst, pedig csak alapfiókom van.

Antimat
<#vigyor5><#vigyor2>

cyka blyat

toocha
Tenklyú!<#worship>

toocha
Kapunk egy -3 Years in the dicks wrong side- medált.

valami kis tank jól jönne 😄
T32-nél kettõ szabály van:
Ha nincs Hull down akkor egy rakás szar
Ha van hull down akkor egy gyilokgép!!!!
Valami tier II-es kisharckocsit bizonyára, napi 3x vagy 5x credit és Xp bónuszt, esetleg három nap prémiumot.

toocha
Pont most vettem meg a T32-t. Minden építõ jellegû tanácsot elfogadnék hozzá. Azt látom, hogy kell a jobb lánc, mert addig semmit se lehet rátenni, azt meg sejtem, hogy a T29 nagy ágyújával nem leszek egy BERSERKER.

kíváncsi vagyok mit ad a WG a wot 3. "szülinapjára"....
*fejembe(de hülye vagyok így reggel)

Az a poén, amikor tier 6-ban az ARL top ágyúval és goldal lõ. Az ilyen nem fér a felyembe, mire nem elég neki az átütés?