banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    Azért azt nem mondanám h láthatatlanul fognak ülni, TD-ket eléggé elvágták (kiv. azokat amelyeknek kemény páncéljuk van), én eddig se preferáltam a varázs erdőt, sőt csak t28,t95, at2,8,7-el ültem ott, minden más tankkal mentem a1-be a dombos részhez :) Nos a bázist átpakolták, csináltak 1 kis darálót az erdő helyére, ami jó ötletnek tűnt volna, de igazából csak az artyknak kedveztek vele....(elsőre ezt látom ki belőle én is, ahogy te).
    De hogy az a1-s részt elbaszták....azért rohadt dühös vagyok, az északi oldalról indulva nem tudom mit fogok ezentúl csinálni.....egyáltalán nem tetszik, mivel mostanában papír tankokkal szórakozok és azok nem éppen szeretik a húsdarálókat és adok-kapok játékra se igazán jók. Nekem kedvenc mapjaim közt volt...ehelyett 1 dimbes-dombos szart (amolyan "pain in the ass" buckák) csináltak belőle, ami annyira dimbes-dombos csak, h tankok számára ne legyen a legideálisabb viszont artyk szépen lövöldözhessenek.