World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JeffDunham
Ne máááár. Végre abba hagyta. 😄

Más. Karl meg van még vagy visszavették?

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Gottfried az hallottam hogy a wt arcade részében nincs respawn (ergó wot szerû játékmenet), de realisticben meg van? Ez kicsit ellentmondásos... Valamiért errõl mindig a panzer elite action jut eszembe.😄
Gottfried
Nem fog elõnyt adni.(ha csak nem a szélsõségeket nézzük)
Nincsenek 30x-os zoomok,sniper módban egy lépésben tudsz zoomolni és nem lesz túl nagy a célpont.
A lõszerek átütése drasztikusan csökken a távolsággal.500m felett különösen.RB-ben,ami szerintem a legjobb mód,nincs célkereszt.A távoli célpontok eltalálásához is kell némi tapasztalat mert ha nem jól becsülöd meg a távolságot,bizony nem egy lövés lesz rövid vagy hosszú.Nem lehet így leírni minden részletet hogy miért jó,ki kell próbálni.
Nyilván nem is fog mindenkinek tetszeni.Nekem van bõven összehasonlítási alapom és annak alapján egyelõre nagyon tetszik.
Természetesen vannak benne bõven hibák.Vannak bugok,van ami nem tetszik a grafikában sem és volt ami nem tetszett a játékmenetben sem.Ezekrõl azért nem írok mert szinte hetente javítanak,változtatnak mindent így nem érdemes fikázni.Ha majd kijön és hónapokig(évekig) szar lesz benne valami (ahogy pl a wot láthatósági rendszere vagy a 0dmg kritikusok)akkor annak is hangot fogok adni.
Na megyek én is aludni,elég volt mára. Jó éjt mindenkinek és sorry ha valakit feidegesítettem! 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
Szia Stuki! 😊

Hogy te miért támadsz....

Nos,a WTGF még véletlenül sem kempelés!!Ez a legnagyobb tévedés és úgy baromság ahogy itt le van írva!
Egy stugIII-on kívül nincs ott TD-m,T34,PZIIIM,Tiger,a kedvenc tankjaim.A játék sokkal akciódúsabb mint a wot.Sok játékmód van,hol van respawn,hol nincs szinte minden módban.Mivel kísérleteznek és folyamatosan változik,ezért nem tudom hogy pontosan hogy lesz ha végre kijön az open.
Minden esetre pont a játékmenet miatt nem lehet kempelni.Nincsenek láthatatlan tankok a bokrokban.A 3 bázisos módban az a csapat amelyik esetleg kempelne,percek alatt ki fog kapni.Vannak egy hites killek de nagyobb távolságból ez elég ritka.Van sebzés,bár nem életereje van egy tanknak de a modulok sebzõdnek és arra ad xp-t.A javítás nagyon jól van megoldva.

Tudod,az bosszant hogy nem is próbáltad a játékot és máris az alapján minõsíted hogy az én wotos accomon mennyi TD van.(azért ha megnézed van ott E75 1000 csatával,amx13/90 750-el stb)
A wot meg nem bántotta meg a pici lelkemet,mivel tette volna?????? Egyszerûen csak élvezhetetlen lett a rengeteg lag és idiota játékos meg a kredites gold miatt.
A WT-ben sokkal kevésbé számít a csapat(legalább is a jelen állapotában),sokkal jobban érvényesül az egyéni teljesítmény.Emiatt tizedét sem idegeskedek miatta ha kikapok.(gyakorlatilag egyetlen egyszer sem anyáztam senkit,pedig ez nálam nem semmi.😄 ismersz 😊)

Szóval Stuki,próbáld ki!!! Szívesen megyek veled szakaszban majd a régi szép idõk emlékére. 😊Aztán ha mentünk pár kört,kíváncsi leszek a véleményedre.

Abban biztos vagyok hogy ha ott nem lesz valamilyen láthatósági rendszer akkor nagy gond lesz.Ugyanis át fog menni pixelvadászatba,márpedig azt fogja jelenteni hogy minél erõsebb gép és nagyobb megjelenítõ(monitor,tv)elõnyt fog adni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

:-)
Szóval amit csinálsz Gottfried az bizony semmi más, csak kõkemény trollkodás. Nagyonnagyon megbántotta a pici lelked a wot, és ahol tudsz belerugsz, nem mintha ezzel bármit is elérhetnél.
Értem én miért csipázod a WT:GF-t, elég megnézni a wot-s accod, amelyen csakúgy burjánzanak a td-k...szeretsz bokorba csücsülni és nyomkodni a bal gombot...
mielott meg mindenki nekem esne, anno mikor elkezdtem jatszani a GF-el probaltam oda irogatni csak rajottem hogy az emberek kilencvenkilenc szazalekeanak halvany fingaja nem volt mirol beszelek...

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

azert irja ide mert a wtgf- forumon levok kilencvenkilenc szazaleka meg soha nem jatszottt a GF-el(mert tudod ...jatekra nem koltunk <#falbav>) , csak benyalta a reklam videokat....

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Hát ez tényleg nem idevaló Fritz...

Van itt saját fóruma a WT:GF-nek és akit érdekel kb 2 kattintás és megnézi, h. mi a helyzet ott. Felesleges átszaladgálnod egyik homokozóból a másikba és odafin.ani a véleményedet. Akit érdekel megnézi ott, ne izgulj...
Én is elolvasgatom az ottani dolgokat, és nem szakad le a karom, nem folyik ki a szemem, nem csomósodik belém a kula mikor átmegyek oda, és gondolom másnak sem...

Tehát akit érdekel, MEGNÉZI OTT, ne izgulj...Fritzike...
popey8
*És ezt nem így tervezte a Gaijin, hanem a játékelemek és a játszható tankok miatt fog így alakulni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Na hogy legyen flame is ......<#banplz> sztem mi nem ugyanazzal a jatekkal jatszottunk ,
Eloszor is tisztazzuk a zart beta elso napja ota jatszok a GF-el ( volt gaijin accountom egy valag jatekkkal ugyhogy nem volt nehez besirnom magam) az elso accountomat a palyerauction-on eladtam meg tavaly egy verebnek(mert jatszhatatlan volt) ,mivel akkor meg vagyonokat fizettek erte mert zart volt ( 70 gbp-ert vettek meg).... jottek a patchek(olvastam a cbt forumot) ...januar vege korul vmi 42-43 gbp-ert vettem egy sherman pack-ot mivel meg mindig erdekelt a jatek (meg qrvara tele volt/van a faxxom a wg kretensegeivel).Ugy erzem a gepem eleg eros, (lasd az alairasban) aki azt mondja hogy a GF sokkal szebb FULL-on az vagy hazudik vagy vak <#nezze> a tankok gyonyoruek DE!!!!!!! a kornynezet ugy nez ki mint a farcry2-ben ,tulszinezett rakas szar amit a tankomtol 50 meterre renderel az engine(Mindezt full maxon!!!!!!!!!)
A jatekosokkal valo komunikaciorol annyit(mivel mindenki sir hogy a WG igymegugy) hogy 2x bannoltak ki a CBT forumrol bug-ok publikalasa miatt ...... a remenyekrol pedig!!!! hogy itt nagy Tier-ben majd profik lesznek annyit hogy aranyert kifejleszthetsz mindent es nem kell xp-t gyujteni...........<#nezze>ALA pay to win....felreertes ne essek maig jatszok a GF-el mivel hanyok a WG stilusatol ,es keresem az alternativat hogy milyen game-val toltsem az idomet,DE jelen allapotaban a GF idegesitobb mint a WT (persze-persze nagyon faxa leparkolni a respawn pontok mellett lathatatlanul es mindenkit kiloni de en nem erre elvezek)
egy loves egy halal ezzel el is vagta magat a GF csak meg nem tudjak , Mivel ha rajonnenek az okosok ,a jatekokat nem a jo jatekosok tartjak el hanem a noob-ok akiket konnyu kiloni..... es ok nem fognak jatszani a jatekkal ha mindig kiszedem oket egy bokorbol egy lovessel.....

U.I: ha vkinek nem tetszett amit leirtam nyugodtan jelenthet a CBT -forumon....ha kibannolnak ,es tetszik a jatek ugyis veszek masik packot <#hamm>

popey8
Nem próbáltam, de nem is akarom. Nincs már nekem annyi idõm, h órákat rakjak más mmo-ba. Itt van még pár 10-es, amit ki akarok húzni, aztán vége. Utána csak CW meg egy kis T10.

Másik meg az a stílus, amit a WT képvisel nagyon nem jön be. Nem szoktam a WT-t fikázni, amúgy semmi bajom vele, de nekem nem jön be. Ez van. Legyen csak nyugodtan a wot mellett, kinyírni úgy sem fogja. Hiába jósolták meg itt páran, köztük asszem te is. Nem tetszik a WT-ben pl. az, h egy átütõ találattól meg lehet halni. Ez sem: "SB-ben meg nincsenek nevek,ikonok,semmi. Amit meglátsz,arra tudsz lõni." Nekem jó ez a körvonal itt a wotban😊 Harmadrészt pedig volt itt egy cikk WT-rõl (vmi wotos celeb írta), amiben leírta, h full camp lesz az egész és az ambush taktikára fog épülni a játékmenet, illetve az lesz a leghatásosabb és legkönnyebb út a gyõzelemhez. És ezt nem így tervezte a Gaijin, hanem a játékmenet miatt fog így alakulni. Elég nekem a wotban elviselni a sok idióta camper noobot, nemhogy még egy teljesen erre épülõ játékot játsszak. És még sorolhatnám mi nem tetszik benne, de lassan go to bed😊

Mindenesetre ki tudja mit hoz a jövõ, lehet nem ezt, de akkor sem jön be a WT (ha a full campet nem is nézzük) és leginkább nincs rá idõm. Párkapcsolat és munka mellett nem sok idõm van már játszani - szerencsére az egyetem alatt kihúztam a legtöbb CW tankot😊 - és ezt a kevéske idõt inkább a CW-re, illetve tankhúzásra használom. Mindent a nulláról kezdeni nekem már nem pálya.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Gottfried
Jó éjt! 😊

JeffDunham
"Még csak nem is fikáztam a wotot,vagy ha igen..." Ennyi. Ezt nem lehet überelni.

Nem fenyegetõzöm mert egy senki vagyok itt. Csak már untam és hangot adtam neki, kicsit elborult stílusban. Néha megesik sajnos velem.

Na tényleg jó éjt mert reggel munka és már elõre látom hogy zombi leszek. :/

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Gottfried
Próbáltad már?

Az esetek 90%-ában még véletlenül sem nevekre kell lövöldözni még arcade-ban sem.SB-ben meg nincsenek nevek,ikonok,semmi.Amit meglátsz,arra tudsz lõni.A minimapon látni azokat a tankokat amit spotol a csapat.

Próbáld ki,tetszeni fog! 😊

Azért azt vegyétek figyelembe hogy több mint 30K csatám van a wotban,kék effivel.Tehát nem játszottam rosszul,szerettem is a játékot.Nem úgy írkálok itt hogy azt sem tudom mirõl beszélek.Ezért nem érzem trollkodásnak amit írok,max egy kicsit off.😊

ximix
http://ftr.wot-news.com/2014/04/01/on-yesterdays-cw-campaign-post-info-from-ectar/

- the German LT info is wrong. Only one German LT8 is considered (RU251). Here, either Ectar or Amayii mixed two things together – US and German LT8′s – there are two candidates for US LT8 (the T92 and the T49) and at one point, they were “competing” for the LT8 slot (with certain people at WG favouring the T92, others the T49). In the end, the T49 “won”, but T92 is still officially considered as a LT8 candidate and it is possible that Americans will (not immediately) get two LT8′s.

Gottfried
Miért,volt lényege??? 😊

Ez az!!! 😊
Gottfried
Te elég rég óta itt vagy,ezért nem értem hogy miért fenyegetõzöl.Voltak itt nagyon durva,sértegetõ hsz-ek amiket törölni kellett.Azt hiszem az enyém nem volt ilyen.

Volt itt pár hsz a WT-rõl,arra reagáltam.Még csak nem is fikáztam a wotot,vagy ha igen,csak nagyon finoman.Sajnálom ha egyeseknek ez úgy fáj mintha a családjukat szidnám.Kicsit beteges 😊

Lehet már többet toltam ebbe, jó ideje nem lépek be xfire-be, ami ugye írja (igaz nem az effektív csatában eltöltött perceket, hanem amennyi idõt fut a teljes játék)

Ettõl függetlenül látom jól megragadt a mondandóm lényege 😊
popey8
"Én vagyok az egyedüli aki qrvára nem akar lövöldözni name esp-re meg akinek nincs szüksége realisztikusabb feeling-re, jobb fûre, szebb tankokra csak 1 kis csiszolásra a WOT játék mechanikáján?" Nem😊

Gottfried

Sikeres 6000 órát a WOT-ban!

j0nNyKa
JonNy gyerek majd beavatkozik, ha szükséges

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

JeffDunham
Nem én szabom meg te szerencsés. Ez Wot topik, az GF topik. Jön JonNy gyerek, törli a hozzászólásod, kapsz büntit és ezt addig fogja csinálni amíg szobatiszta nem leszel. Miért is? Hogy a magad fajta trollokat kiszûrjék és hogy a minõségi hozzászólások felé induljon meg ez a topik. Érted? Dehogy érted, akkor nem csinálnád...

Tudod mi érdekelne?

Írj összehasonlítást. Ez jó itt, az itt. Ezen vagy azon kellene változtatni. így mûködik stb stb. Engem is érdekelne. Olvasnék mindent amit írsz. Annak lenne értelme. De nem ennek mit mûvelsz.

Csak én sz.rom le nagy ívbe a WT-t? 😄
Mert megmondom õszintén én totálisan elvagyok a wot-ban, igaz rengeteg hibája van, de jó. (Ha cod4-ben eltudtam lenni éveken keresztül és letolni több mint 6k órát ami tele volt csíterekkel, ez már semmiség).
Én vagyok az egyedüli aki qrvára nem akar lövöldözni name esp-re meg akinek nincs szüksége realisztikusabb feeling-re, jobb fûre, szebb tankokra csak 1 kis csiszolásra a WOT játék mechanikáján?
Az elejében még örültem h jön a WT, de konkrétan már a hátamon áll fel a szõr h milyen baromságokat fognak implementálni a WOT-ba h vakítság a népet.
Mert valljuk be, ez a HD modellesdi meg szebb graf meg havoc másra nem igazán jó. Mind-mind inkább külcsínyre megy mint a "belbecsre".
Az meg h "milliónyi" ember megy el a WOT-tól...végre 😄 Annyi játékos kell nekem, h tudjak játszani, amint az megvan, a fennmaradó rész felõlem fõbe is lõheti magát v játszhat a micsodájával is...nem érdekel 😊
popey8
Szerintem a stab még mindig hasznosabb, hacsak nem buheráltak vmit vele. Ez a videó érdekelne, be tudnád linkelni?

JeffDunham
Én is tudom mi a különbség, mert játszom, és folyamatosan figyelem azt a játékot is. Csak mint írta is hogy off, szándékosan provokál, és fikázik.

Mindenki kipróbálta, vagy ki fogja próbálni, ez nem is kétséges. Csak nem értem miért csinálja ezt hetente. Bejön, beírja hogy a wot szar, a gf jó. Elküldik a pichába az offja miatt, és egy hét múlva kezdõdik elõröl.

TUDJUK HOGY JÓ. VÁRJUK MÁR HOGY NE CSAK SZ@ROS BÉTA LEGYEN. Játszani fogunk vele. Megnyugodtál Gottfried?

Ráérsz két hét múlva jönni újra.

Na jó éjszakát.

Gottfried
Szerintem meg te ne szabd meg nekem hogy mit hová írjak. 😊 KÖSZI!!

Akikkel abban a fórumban beszélgetek,mind tudják már hogy mi a helyzet.Mivel itt az emberek nagy részét érdeklik a tankos játékok (nem csak a wot)de nem olvasgatnak olyan fórumokat ahol nem játszanak,néha ha benézek ide,meg fogom írni a véleményem.Ha neked ez nem tetszik,ne olvasd!

Valójában engem itt is érdekel. És tudom mirõl beszél. wowp-wt között akkora a szakadék, és az érzésbeli külömbség, hogy leírhatatlan. Tankoknál is hasonló lehet a dolog.
ximix
Köszönjük a tájékoztatást 😊

Ui: kb olyan ez mintha CoD-t hasonlítanád az ARMA3-hoz
JeffDunham

Gottfried
Most már nem repkednek. 😊

offoffoffoffoff...😄

Egy jó ideje tolom már azt a bétát és egyre jobb lesz.Persze van bõven még hiba da ha kész lesz....
Ma este miután bezárt a béta,beléptem a wotba.Mentem 3 csatát,jól is ment de aztán abbahagytam.
Egyszerûen a GF után olyan mintha játék tankokkal kellene menni miután kiszálltál a valódiakból.Egyszerûen annyival valósághûbb a feelingje hogy teljesen felesleges a részleteket összehasonlítani a wottal.És ez nem elsõsorban a grafikának köszönhetõ,úgyhogy jöhet a havoc,az nem sok mindenen fog változtatni.
Csak ajánlani tudom mindenkinek! Most van egy nagyon olcsó csomag amivel be lehet kerülni.(úgy 3800 ft,amiben prém tank és prémium is van)
Állítom hogy aki kipróbálja,megy annyi csatát hogy megismerje a játékot,azoknak a játékosoknak a 90%-a soha többet nem akar a wottal komolyabban foglalkozni,max unalomból vagy nosztalgiából benézni egy-két csatára.
Mondom ezt úgy hogy még csak 5 pálya van,csak két nemzet tankjai vannak és azok sem teljes számban.

off vége

Üdv mindenkinek!
Felraktam az Argo modot,a res audio mappát átraktam a res_mod-ba és oda másoltam be,mûködik de nagyon halk a szöveg.Ha állítani akarok rajta,azt írja,hogy valami fájl hiányzik,és a hangokat vissza állítja alapra.
Valakinek vmi ötlet,hogy mit szúrtam el.
A választ elõre is köszi!

ximix
"Túl jó" volt a statom gondoltam kerülök egyet a stock VK4502b-vel meg VK Leo-val, hát kicsit elszállt a VK45b felett az idõ 😊
Antimat
Imént noobozott le egy Batchat, mert csak a második tár goldlõszerére voltam hajlandó megdögleni egy IS7-ben 😊 Plusz neki is elég kevés hp-ja maradt ezután, jött is a JPZe100-unk, és közbetlen a halálom után ki is nyírta.
Persze engem se kell félteni, még húztam kicsit az agyát, hadd szokja..

cyka blyat

Magyar ESL 3on3 Döntõ (mark*sokszám* vs. Panz3r_)

www.twitch.tv/serious_threat

az sg fórum annyira 2014

Ezt se értem, tier X random minek a gold? Nem elég az AP? Ez olyan szánalmas részükrõl.

Csak azt nem értem minek. Pláne, ha heattel mennek mondjuk medre. Oldalra fordulsz, és elakadnak a láncban.

Antimat
Hagyd már, a múltkor egy narancssárga T34, másik csatában egy másik narancs akárki dettó(erre már nem emlékszem, milyen tank volt, de talán még nem is prémium) lõtte az STA1-em golddal, ennyi kredit van manapság a játékban, hála a WGnek.

cyka blyat

Az ugye szerintetek se normális dolog, ha 3 db KV-1S-es mint top tank, szépen végigcsücsüli a csatát? Én mentem a szaros 4-es kat. páncélvadásszal spottolni, ezek meg ott kempeltek úgy, hogy kettõ métert nem mentek odébb egész idõ alatt, csak nézegettek körbe. Azért ilyenkor egy kicsit durcás vagyok...
Ja és mindezt úgy, hogy nekünk kellet volna az ellen bázisát elfoglalni, ugye 10 perc alatt..
Nem tudom mi a problémád, ezeknek a tankoknak egyáltalán nincs akkora átütése, hogy egy Leo protot átvigyenek! És csak a hülye nem használja ki a lehetõségeit. Meg mindenki vehet aranyat! Meg ne legyél noob! <#wilting>

/sarcasm off

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ugyanmár! T10-ben skillel nyomják nem arannyal. <#ravasz1>
Akár sárga, akár zöld, akár lila csak goldot hoz T10-be a játékosok 80%-a. Westfield volt a pálya, amin ezeket a szeretetcsomagokat kaptam. Ugye nem kell részletezni, hogy azon a környéken csak medek mennek, tehát tényleg keményen páncélozott tankok feltûnésével számolhattak a hídnál, de kell az arany, mert anélkül nem lehet a medeket átlõni manapság.

Antimat
Bazzz, abbó' tudod mennyi gódot vehetné'?

cyka blyat

Max ha nem providentes hitel stylexD Ez a napi dupla hatása vagy amikor volt prémed?
adjak kölcsön? 😄 most lett felesleges 20 millám hirtelen
jó hát én csóri vagyok, kb 3 milla 4 százezrem van. Bár haverok ígyis néha csodállkoznak hogy harácsolok össze ennyit.
sokat nem spóroltál volna amúgy sem 😄 most az az 1 milka ide vagy oda