banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Én nem tudom te mit csinálsz azzal a 416al, de valamit nagyon nem jól. Úgy látom nem csak én írom itt, hogy nagyon fasza. Ha körbe forogna a tornya, akkor sztem totál OP lenne. Gusztustalan dolgokat lehet vele így is csinálni. Egyik legjobb flanker meg spotter med. Én baromira élvezem a játékot vele, szerintem jobb még a pershingnél is.

De ha ennyire nem tudsz ilyen tankokkal játszani, akkor toljad az usa-t meg a brittet vagy a japánt, leo1nek is van depression.

Visszatérve a 416-ra, iszonyatosan gusztustalan a camoja, olyan helyekről szoktam vele lövöldözni úgy hogy nem vesznek észre, hogy magam is elcsodálkozom rajta. Ja igen az utána következő tankok nem túl acélosak. A 9-es sztem szarabb, mint a t-54 jóval. A 10es meg majd most lesz felhúzva, de nem hiszem, hogy a másik 2nél jobb lesz. Azon az ágon pont, hogy a 416 az epic tank.