World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na arra kíváncsi lennék 😄
tier 8 1v1 ESL-t lenyomtam már "egy-kettõ" csatát 😄DD
<#duhos2> Néha õk is elb*sszák...<#vigyor>
patchaou
Nem is tudom láttam e már olyat randomba... Amúgy meg senki nem túl nagy falat, ha jó idõben jó helyen kapja el az ember 😊 lehet valaki olyan lila hogy kisül a monitor ha mögé kerülök és beletárazok...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Low tierrel ezt is kell csinálni, általában vissza szoktam hívni azokat, akik így rongyolnak be a két szinttel magasabb tankok közé, de a faromat azért védhetné. Ehelyett elbujkál és végignézi, ahogy szétlövik a sejhajom.

Sherman0070
Ja de nekem a 2 számjegyû nem tetszik 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

patchaou
Most azt így mez nem mondom, de majd valaki biztos. Viszont lényegtelen hogy 2 vagy 4 számjegy, akinek nagyon piros az paradacsom...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

FAME-esekkel mizujs srácok? õk már nagy falatok? 😊
(egy ex-FAME-es)

az sg fórum annyira 2014

Sherman0070
Valaki segítsen pls mert nagyon nem tetszik ez a 2 számjegyes szarság és mindegyik xvm-nél amit letöltöttem olyan volt. Hogy lehetne megcsinálni hogy a 4 számjegyût mutassa?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Én a KAZNA-sok réme vagyok, valahogy azok mindíg "összejönnek", ha nyerünk.<#vigyor> UNICA-sokat is fogtam már, az EFE-sekkel viszont pechem
van, kinyírnak mindíg...<#vigyor>. Ja, vadászunk, és vadásznak ránk, viszont volt már hogy meccset a sárga-piros csapatom azért nyert, mert az ellennél minden zöld mindenáron engem vadászott...<#vigyor>
Sherman0070
Ja meg azzal mit csináljak hogy az xvm a statot ne 2 hanem a négy számjegyûbe mutassa?

Köszi,meglesem,csak azért érdekelne a sorrend,mert tegnap ahogy ráfrissítettem a játékra,nekem se akar elindulni,kidob egyszerûen,mit kellene csinálnom?
Sherman0070
Ok

patchaou
Annak pont nincs semmi értelme. Megnézed milyenek a top tankok és az artyk, ebbõl már esélyesebben lehet jósolni.

patchaou
Ts-en én is mindig vigyorogva közlöm az ilyesmit, mint pl " na csak az enyém lett az EFE-s", vagy "háhá mindkét UNICA-st én kaptam ki " 😊
Megvan amúgy a hátránya is a zikszvéemnek. Nem vagyok ugyan lila, de még zöldként is érzem sokszor, hogy elsõdleges célpont vagyok egyeseknek, fõleg artyknak... Amikor ott van mellettem néhány húsosabb és könnyebben lõhetõ falat, sokszor akkor is csak engem basztat az arty még úgy is hogy alig tud splashelni...

Dettó.
Sherman0070
Azt hogy kell xvm modnál hogy mutassa hogy mennyi esély van a gyõzelemre?

Hali. T69-nél a 76 vagy a 90mm a jobb?
patchaou
Ezzel csak az a baj, hogy mire kialakul a lemmingvonat én már rég másfelé járok, mivel a 30 másodperc azzal telik, hogy a két oldalon lévõ tankokat figyelembe véve kigondolom elsõ körben merre megyek... Szerencsésebbik esetben a vonat jön utánam.

Mnemomic
hát ja de akkor ott senki nem lett volna 😊 meg elvileg mi védõk voltunk azzal nem sokat értünk hogy az egyik oldalon elõremegyünk.

Lehet hogy igazad van, de foxbat "kamuazösszeslila" szövegeit nem értem, nem értek vele egyet, és azt sem értem hogy ez miért jó neki. Csak ezért írtam az elõzõeket. Én is lõttem már ki lila platoont, elõfordul, õk is elbasszák, vagy bizony elnagyképûzik, mint mindenki más. És akkor mi van ?
Mr_Kuba_-val szoktam összefutni sokszor. Neki is kb. ennyi a WN8-a, de még több csatával. Múltkor direkt rámentem, hogy kilõjem, sikerült, nyertünk is, de azért jobb, ha velem van. :-)

No. 1 aranyszabály: ha elindul lemmingvonat fel kell ülni rá. Egyedül csak meghalni lehet.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Sherman0070
Nálam az volt hogy Jagdpanzer 4-el 6 kill 3000 dmg és vereség 😄

patchaou
Nem mondta itt senki, hogy minden lila statpadder, de nagyon sok van közöttük.

Mnemomic
még az szokott dühítõ lenni, hogy valamelyik ellenfelet legyengítem messzirõl, aztán nem látom egy ideig mondom tuti kiszedik a többiek majd, na általában az szokott aztán megölni jó pár perccel késõbb 😊

Én meg azt nem értem, hogy ennyi ésszel, hogy a fenébe jutottál el eddig.
Kicsit ráérek így utánanéztem a statjuknak
FGTrekker:
E50- 34 kör, 2711Hp átlagsebzés, 1,68 kill átlag
T-54- 319 kör, 2747 Hp átlagsebzés, 2,05 kill átlag
Látszik a csóka még nem érzi igazán az E50-et
_Banzai_:
T-54- 621 kör, 2619 Hp átlagsebzés, 2,09 kill átlag
Kérdésed van még, hogyan lehet ilyen statot produkálni?

Mnemomic
nézzem a mapot sokszor szólok is a csapatomnak, vagy próbálok odamenni ahol nagyobb szükség van rám. mondjuk nem a kv-1-el 😊 tegnap erlenbergen voltam kiakadva a többiekre -pedig nem is voltak rossz játékosok- elmentek a térkép bal oldalára csak ketten mentünk a vár felé. Azok meg bal oldalon ledarálták azt a kevés ellenfelet az igaz, de jobb oldalon meg bejöttek és megnyerték. -mi voltunk a védõk. ezen a térképen ott van mindig a nagyobb harc erre mindenki a túloldalra ment. Szóval azt már megtanultam, hogy a térkép fontos és ki is van nagyítva rendesen.

A hátrányom annyi, hogy mivel mac-en játszom az fps max 20 szokott lenni -hd3000 vga miatt- de sniper nézetben kb 8-9 sokszor. Kihozhatnák a mac-es klienst hivatalosan, fõleg most, hogy lesz ios-re.

Látod milyen vicces, mikor nem te sírsz, hanem "kívülrõl" nézed a sírókat ?<#vigyor>
És természetesen egyedül játszott. És már találkoztam jónéhány ilyen "statpadderrel"...
Én játszottam vele nemrég Tier 8-ban. Kilõtt 7-et, én asszisztáltam neki 3-mal, de nélküle buktuk volna, velem együtt is. Öröm volt nézni amit csinált. A sok "lilastatpadder"-ezõnek néznie kellene ahogy játszik...
Egy igazi f*szagyerek, és még úriember is volt, mert megköszönte a segítséget, holott nekem kellett volna...<#smile>
Kibeszélt profi focistákról?

"Ha fociedzésen az edzõ le akarna csekkolni"
Ha meghallgatod a véleményem, akkor a tankok gyenge pontjainál, meg a célzott lövések tanulásánál is fontosabb, hogy megtanulj látni a térképen, gondolkodni, végiggondolni mi miért történik. Sok 48-50%-os játékos perfektül céloz, jól 1 vs 1-ezik, mégis átlagos marad, mert nem látja át mi történik körülötte. Nem csak látványosan lehet megfordítani egy meccset,adott idõben a sújpontoknál leadott 2-3 sebzõ lövés, vagy kill dönt el sok esetben egy meccset, amit a csapattársaid is csak ritkán látnak, és köszönnek meg...<#smile>.
Ne halgass azokra, akik szerint a lilák csak "goldspammelnek, meg fraglopkodnak", azért kékek, meg lilák, mert jó idõben vannak jó helyen.
Ezt a legkönnyebb elmondani, és a legnehezebb megtanulni. Kb .a jelenlegi játékosállomány 15-20%-a képes erre. Ha ezt próbálod tenni, símán lehetsz jó játékos.<#smile>
Ez a focis példád a lehetõ legrosszabb hasonlat ehhez a témához. Egy karrier szinten focizó ember tehetségét nem az fogja megmutatni, hogy jól játszik azokkal akikkel amúgy is sokat van egy csapatban, hanem az, hogy hogyan teljesít új emberekkel, mennyire gyorsan alkalmazkodik új helyzetekhez. Elvégre elég valószínûtlen, hogy valaki végigjátszik egy egész életet úgy hogy végig ugyanazokkal az emberekkel van egy csapatban. Csak nézd meg egy-egy focista, hányszor igazol át más helyekre. Közröhej lenne ha mindegyik vinné vinné a csapattársát/haverját, hogy rajta keresztül mutassa be milyen jól is játszik...

Én vele találkoztam tegnap:

Én elhiszem, hogy jó játékos, de ennyire brutal statot mégis hogy lehet csinálni? A csatái elenyészõ menyiségét játszotta csak Században. De még szakaszban se értem, hogy lehet ennyire felhúzni.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

A szünetekben továbbá: Hülye csapattársak és csaló játék.

JeffDunham
Tudja valaki hogy a 3 nap prém kódot meddig lehet felhasználni? Vagy korlátlan ideig jó?

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

patchaou
Nem tudom ki hogy látja itt a dolgokat, de aki tök hülye a játékhoz, az semmilyen tankkal és semmilyen szakaszban nem fogja lilára húzni a statját, de még zöldre sem...

Tényleg nem akarok arcoskodni, nekem sincs mire, de ezek hozzám képest is full idióták. Olyan meccs nem létezik, hogy pontosan 2, mondom kettõ! perc alatt 15-2-re nyertünk. Himmelsdorfon a pálya közepéig nem bírtam elcsalinkázni Su-85-el, pedig az nem lassú, addigra mindenki megpusztult az ellenbõl. Egyetlen lövést nem tudtam leadni...
Ha direkt kiállok középre és ordibálok, hogy ide lõjetek, akkor se bírnék ilyen hamar megdögleni, egészen elképesztõ.
Most már érteni vélem mitõl szidjátok a hétvégéket. Játszhatatlan.
10-bõl 9szer elvernének 1v1-ben 😉

az sg fórum annyira 2014

Lila így, lila úgy. statpadder köcsögök . Lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila statpadder köcsögök lila lila lila lila lila lila lila lila. Szakasz, lila lila, gold ammo lila lila lila

Összefoglaló a mai nap eseményeibõl, ha valakinek nincs kedve olvasni.

"együtt mûködni random játékosokkal"

Innentõl kezdve nem értem 😄
ezt most lõttem legutóbbi meccsemben
nézd meg a statot meg a win ratet.... mese habbal

ehhez képest kisebeztek 2000-2000-1700 fejenként 😄
szal nagy kamu az ilyen stat 😊
ximix
Jó, de a te lilád nem fog elkülönülni a statpader lilától a amikor ketyeg az óra a meccs elején nem látszódik te melyik vagy.
Az a lila azt mutatná, hogy te mit tudsz kihozni egy random meccsbõl és hogyan tudsz együtt mûködni random játékosokkal.
A másik szám meg szakaszbeli teljesítmény lenne.

Ezzel nem értek egyet. Már miért mutatná jobban az ember teljesítményét az, mikor egyedül kell szenvednie 14 degenerált mellett, mint mikor legalább egyvalaki van, akivel össze tud dolgozni? Ha fociedzésen az edzõ le akarna csekkolni, melyik tükrözné jobban a teljesítményedet: ha legalább a másik csatárral ismeritek egymást, és képesek vagytok csapatmunkára, vagy ha 10 vadidegen mellett vagy 11-edik, akik közül 8 ráadásul azt se tudja, a pálya melyik vége felé fusson.
A goldspammer statpadder szakaszok azok torzítanak rendesen persze, de egyszeri bélának, akinek töke tele van már a random csapattársakkal, ne rontsuk már a statisztikáit, csak mert végre van mellette egy normális ember, akivel normálisan együtt tud mûködni. És akkor hol van még a többi 13 csapattárs...
és nincs sírás szaga, csak elmondtam a véleményem....
nagyon torzítja a képet hogy a sok lila játékos szakasz nélkül meg gold ammo nélkül nem is megy, így nem hiába lila
de ha egyedül marad vagy ne adj isten bekövetkezik valami nagy csoda és egyedül megy randomban már nem hoz össze valami hú de nagy eredményeket a csata végére
ximix
Az XVM egyik legnagyobb hibája hogy nem tesz különbséget vagy nem számolja külön a szakaszozó és a szólózó játékost.
Ha megoldanák hogy lenne egy xvm szám a szóló eredményeire és egy a szakaszból származókra nem lenne vita kérdése ki lilája az igazi lila.

Mondom ezt úgy hogy soha nem használtam az xvm játékos statisztikai részét, Az elején még nem érdekelt késõbb meg több olyan hibája merült fel (bázisfoglalós idõszak) ami erõsen megkérdõjelezte a program komolyságát, hitelességét.
Annyit azért még hozzátennék, hogy a megfelelõ idõben elkezdett cappelésnek igen is van taktikai szerepe: ugyanis ha az ellenfél nyerni szeretne, akkor õ az aki lépéskényszerben van, és ez hibákhoz vezethet. Ezzel tulajdonképpen kiugrasztható a nyúl a bokorból.
pedig nem egyszer látni ilyet....
valamelyik nap is Fjords-on lila T-62A elõrerohant le oda a pocsolyába hogy majd õ lealázza az enemy-t.... persze épp arra ment 3-4 enemy med és õ csak az F7-et bírta nyomkodni majd elhalt 600 kiosztott sebzés után, majd elkezdett rinyálni hogy "thanks the nothing noobs" stb stb....
akkor ez most milyen lila játékos????
persze a csatát lehoztuk vagy 15-4-re a nagy "progamer" nélkül is...
érdekes, csomószor többet teszek a gyõzelemért mint a lila játékosok
Ez a legnagyobb probléma a játékban.....<#falbav>
Komplikált a Shermannak realisztikus lánctalpat adni. A probléma a szegecseknél ez: valódi vs játékban