World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tier 8 1v1 ESL-t lenyomtam már "egy-kettõ" csatát 😄DD
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
(egy ex-FAME-es)
az sg fórum annyira 2014
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
van, kinyírnak mindíg...<#vigyor>#vigyor>. Ja, vadászunk, és vadásznak ránk, viszont volt már hogy meccset a sárga-piros csapatom azért nyert, mert az ellennél minden zöld mindenáron engem vadászott...<#vigyor>#vigyor>
Megvan amúgy a hátránya is a zikszvéemnek. Nem vagyok ugyan lila, de még zöldként is érzem sokszor, hogy elsõdleges célpont vagyok egyeseknek, fõleg artyknak... Amikor ott van mellettem néhány húsosabb és könnyebben lõhetõ falat, sokszor akkor is csak engem basztat az arty még úgy is hogy alig tud splashelni...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Kicsit ráérek így utánanéztem a statjuknak
FGTrekker:
E50- 34 kör, 2711Hp átlagsebzés, 1,68 kill átlag
T-54- 319 kör, 2747 Hp átlagsebzés, 2,05 kill átlag
Látszik a csóka még nem érzi igazán az E50-et
_Banzai_:
T-54- 621 kör, 2619 Hp átlagsebzés, 2,09 kill átlag
Kérdésed van még, hogyan lehet ilyen statot produkálni?
A hátrányom annyi, hogy mivel mac-en játszom az fps max 20 szokott lenni -hd3000 vga miatt- de sniper nézetben kb 8-9 sokszor. Kihozhatnák a mac-es klienst hivatalosan, fõleg most, hogy lesz ios-re.
Egy igazi f*szagyerek, és még úriember is volt, mert megköszönte a segítséget, holott nekem kellett volna...<#smile>#smile>
"Ha fociedzésen az edzõ le akarna csekkolni"
Ne halgass azokra, akik szerint a lilák csak "goldspammelnek, meg fraglopkodnak", azért kékek, meg lilák, mert jó idõben vannak jó helyen.
Ezt a legkönnyebb elmondani, és a legnehezebb megtanulni. Kb .a jelenlegi játékosállomány 15-20%-a képes erre. Ha ezt próbálod tenni, símán lehetsz jó játékos.<#smile>#smile>
Én elhiszem, hogy jó játékos, de ennyire brutal statot mégis hogy lehet csinálni? A csatái elenyészõ menyiségét játszotta csak Században. De még szakaszban se értem, hogy lehet ennyire felhúzni.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Ha direkt kiállok középre és ordibálok, hogy ide lõjetek, akkor se bírnék ilyen hamar megdögleni, egészen elképesztõ.
Most már érteni vélem mitõl szidjátok a hétvégéket. Játszhatatlan.
az sg fórum annyira 2014
Összefoglaló a mai nap eseményeibõl, ha valakinek nincs kedve olvasni.
Innentõl kezdve nem értem 😄
nézd meg a statot meg a win ratet.... mese habbal
ehhez képest kisebeztek 2000-2000-1700 fejenként 😄
szal nagy kamu az ilyen stat 😊
Az a lila azt mutatná, hogy te mit tudsz kihozni egy random meccsbõl és hogyan tudsz együtt mûködni random játékosokkal.
A másik szám meg szakaszbeli teljesítmény lenne.
A goldspammer statpadder szakaszok azok torzítanak rendesen persze, de egyszeri bélának, akinek töke tele van már a random csapattársakkal, ne rontsuk már a statisztikáit, csak mert végre van mellette egy normális ember, akivel normálisan együtt tud mûködni. És akkor hol van még a többi 13 csapattárs...
nagyon torzítja a képet hogy a sok lila játékos szakasz nélkül meg gold ammo nélkül nem is megy, így nem hiába lila
de ha egyedül marad vagy ne adj isten bekövetkezik valami nagy csoda és egyedül megy randomban már nem hoz össze valami hú de nagy eredményeket a csata végére
Ha megoldanák hogy lenne egy xvm szám a szóló eredményeire és egy a szakaszból származókra nem lenne vita kérdése ki lilája az igazi lila.
Mondom ezt úgy hogy soha nem használtam az xvm játékos statisztikai részét, Az elején még nem érdekelt késõbb meg több olyan hibája merült fel (bázisfoglalós idõszak) ami erõsen megkérdõjelezte a program komolyságát, hitelességét.
valamelyik nap is Fjords-on lila T-62A elõrerohant le oda a pocsolyába hogy majd õ lealázza az enemy-t.... persze épp arra ment 3-4 enemy med és õ csak az F7-et bírta nyomkodni majd elhalt 600 kiosztott sebzés után, majd elkezdett rinyálni hogy "thanks the nothing noobs" stb stb....
akkor ez most milyen lila játékos????
persze a csatát lehoztuk vagy 15-4-re a nagy "progamer" nélkül is...
érdekes, csomószor többet teszek a gyõzelemért mint a lila játékosok