World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
ezt hogy lehet megértetni bárkivel is,hogy ez véletlen?
sniper módban:
és ugyan ez külsõ nézetbõl 5 perc szidalmazás után:
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
YAAAAY HD Hellcat <#szeret>#szeret>
Köztudott hogy én vagyok a WOT topik ura, rengeteg gombnyomásra bólogató álregem van (többek közt én vagyok szepcnyaz is) és megvan a hatalmam hogy elûzzem a topikból azokat akik nem értenek egyet velem.
Mivel újoncnak tûnsz, elegendõ csak egy hízott tulkot feláldoznod hogy ne sújtsalak agyon haragomban tudatlanságodért...
Akkor Március 16 elõtti reget de ha lehet ne olyan régit ami BÉTÁS!
Várom az acco-t privibe😊 Köszönöm!
<#idiota>#idiota>
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
#300151 "Bétás accot nem enged be."
lammaer: Oké csatlakozok, de csak azért, h belülrõl felbomlasszam<#eplus2>#eplus2>
A fórumnak már van egy mindenható ura, én õt szolgálom<#banplz>#banplz>
Kár, h mindig kibannolják szegényt<#rinya>#rinya>
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Esetleg ha vkinek van egy felesleges bétás accja azt elfogadnám!Köszönöm elõre is!<#wilting>#wilting>
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
Tessék feliratkozni a rajongói klubomba és bõszen bólogatni az isteni kinyilatkoztatásaimra...
Mivel bárhol teszem mindig invalid pasworrdot ír ki.
Bétás felhasználommal szintén nem enged be.
:S
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
pl:
Töltés idõ: ugyan már, fedezékben simán el lehet tölteni 50 secet
Átlövi T1: T10ben az armor nem számít a goldkorszak óta
Camoja nincsen: ha rendesen TDként van használva, akkor spottolnak neki, így VAN kamója.
1v1: ez a játék nem 1v1rõl szól, és menj a arcáéba ha be van tárazva.
Engem nem zavar olyan amilyen, de ne kezdjük el sajnáltatni hogy milyen gyenge szegény...
Op-nak hangzik nem ? <#wilting>#wilting>
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Mondjuk úgy, a legkevésbé OPabb 😄
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mastery Badge: Ace Tanker - Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 99% of all players in the same tank within the last seven days.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
is-8nál viszont jobb a wz-111, nagyobb alfa és megy mint a golyó. a T10est nem ismerem.
WoT: Nishizumi77
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Én szerettem a 110et, a wz-111 fullosan meg brutál jó.
Valahogy olyan érzésem van mintha köszönõviszonyban sem lenne az IS3-éval, negatív irányba. Sztem egy kezemen meg tudom számolni hogy pattant e bármi is róla... csak nincs szerencsém, vagy tényleg harmatos kínai acélból van?
(sima APval is lövik át szembõl a T7ek mint a szart...)
tuloldalt ugyanez, apró módosítással, az egyib tigris helyett e75-t kaptak...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
FAP 😄
#300115 vótmá 😄 de vicces kép
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
az én drága 8-asaimhoz ne nyúljanak 😄 azok pont jók!!!!
Habár a T-44-re ráférne vmi buff mert iszonyat gyenge tank