World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
Tortoise jó lesz 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Így kell rontani a játékélményt 😊
ezt hogy lehet megértetni bárkivel is,hogy ez véletlen?

sniper módban:

és ugyan ez külsõ nézetbõl 5 perc szidalmazás után:
Jézus szíve, az az M103. Hát az nem semmi. Olyan kib*szott durva komolyan néz ki hogy szó nincs rá.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Sherman0070
Remélem nem lesznek 100.000-ren elõttem

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

na jó hogy mondod, lássuk mibõl élünk.

Sherman0070
http://ftr.wot-news.com/2014/03/27/new-9-0-hd-model-screenies/
YAAAAY HD Hellcat <#szeret>

Sherman0070
Megjött a második common test. Vagy hát nekem valami 700 Megás cuccot tölt le a common test

Nem értem a jövõ idõt...

Köztudott hogy én vagyok a WOT topik ura, rengeteg gombnyomásra bólogató álregem van (többek közt én vagyok szepcnyaz is) és megvan a hatalmam hogy elûzzem a topikból azokat akik nem értenek egyet velem.

Mivel újoncnak tûnsz, elegendõ csak egy hízott tulkot feláldoznod hogy ne sújtsalak agyon haragomban tudatlanságodért...

Sorry nem tudom miért írtam oda h "bétás"...
Akkor Március 16 elõtti reget de ha lehet ne olyan régit ami BÉTÁS!
Várom az acco-t privibe😊 Köszönöm!
<#idiota>

GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4

popey8
Úgy látszik mégse érhetõ😊

#300151 "Bétás accot nem enged be."

lammaer: Oké csatlakozok, de csak azért, h belülrõl felbomlasszam<#eplus2>
A fórumnak már van egy mindenható ura, én õt szolgálom<#banplz>
Kár, h mindig kibannolják szegényt<#rinya>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Így már érthetõ, köszi.
Esetleg ha vkinek van egy felesleges bétás accja azt elfogadnám!Köszönöm elõre is!<#wilting>

GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4

Érdekes ambíciók és szóhasználat, te is leszel a fórum mindenható ura?

Bétás accot nem enged be, mint már említették. Regisztrálni tesztre nem lehet, azok léphetnek be, akik március 16 elõtt regisztrálták magukat (akkori felhasználói profilt szinkronizáltak a teszt szerverrel). ha neked egyik sincs, akkor kölcsön kell kérni valakitõl.

Mért csak most az 1x? 😊
Tessék feliratkozni a rajongói klubomba és bõszen bólogatni az isteni kinyilatkoztatásaimra...

Hol kell regisztrálni a Teszt serverre?
Mivel bárhol teszem mindig invalid pasworrdot ír ki.
Bétás felhasználommal szintén nem enged be.
:S

Lunki88
Alapjában véve szeretem az animéket, de ezt a feléig bírtam csak nézni ill. hallgatni. 😄
popey8
Most az 1x igazat kell adnom lammaernek, minden pontban😊 Nekem is van WT-m és rohadtul OP. Az 50 mp-et simán ki lehet bírni fedezékben, illetve olyan helyen, ahol nem tudnak spotolni. Igen sajnos az FV TD-re meg az artyra elég érzékeny (engem is lõtt már ki 1600-ról az arty, szidtam is az anyját itt gép elõtt rendesen😄), éppen ezért amikor csak lehet arty és "spot" safeben kell lenni. Ha vesztére áll a csapat, akkor úgy is jön a fedezékedhez az ellen és egy tele tárral simán lehet még egy kis dmg-t osztani. Gun depresson persze zavaró, de kiküszöbölhetõ, ahogy a kínai tankoknál is. Gunt nekem csak ritkán lövik el, pirosra meg talán 1x vagy 2x eddig. 1vs1-ben meg bármit ki lehet vele csinálni 4-6 lövedékkel a tárban.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

ok köszi!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

voivod32
Azt hiszem, ma sem kell játszani. Mindegy, hogy mivel, milyen pályán, milyen tierben játszom,hány ezret sebzek, hány killem van, az eredmény:VERESÉG! Az elõbb már kínomban artyval(GW Panther) mentem, de hiába, az ellenfél Heavy Tankjaival vívtam közelharcot, a csata második percében.. Két közvetlen irányzású lövést sikerült leadnom egy IS-6-ra és egy Black Prince-re...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Ezekbõl mi a valódi hátrány?

pl:

Töltés idõ: ugyan már, fedezékben simán el lehet tölteni 50 secet
Átlövi T1: T10ben az armor nem számít a goldkorszak óta
Camoja nincsen: ha rendesen TDként van használva, akkor spottolnak neki, így VAN kamója.
1v1: ez a játék nem 1v1rõl szól, és menj a arcáéba ha be van tárazva.

Engem nem zavar olyan amilyen, de ne kezdjük el sajnáltatni hogy milyen gyenge szegény...

Mennyi lengyel felmenõd van?

GabeE3e
WT-t sokan rohadt OP-nak tartják, de csak azzal tudnak,jönni,hogy két másodpercenként lõ 560-at, azt már kifelejtik,hogy több mint 50 másodpercig tölt, egy 10-es arty könnyen egyhiteli, a tornyát pedig t1-es tankal is belehet lõni, valamint minden második lövéstõl pirosra lövik a gunt, bármilyen torony találattól, a gundepressionje pocsék, cammoja nincsen. 1v1-ben pedig bármilyen kemény tornyú tankkal, ha az arcába mész, megölöd.

Op-nak hangzik nem ? <#wilting>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

HOW TERRIBLE 😄

Mondjuk úgy, a legkevésbé OPabb 😄

Attól hogy még valami sztem jól balanszolt, attól még más lehet OP. Kettõ nem zárja ki egymást.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Igen. Nem véletlen, hogy a legutóbbi peccs óta gyakorlatilag eltûntek a játékból.

Akkor ezek szerint.. underpowered? 😊

Hogy lehetne korrekt, amikor az fv egyetlen lövéssel annyit is sebezhet mint ez egy tárból, valamint ott van a WT ami 2-3 másodpercenként hajít ki magából 600 dmg-eket és az vagy 6x-or lõ... Ez minden csak nem korrekt.

Bocs, faszságot mondtam, csak az elmúlt hetet nézi
Mastery Badge: Ace Tanker - Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 99% of all players in the same tank within the last seven days.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

ach so..

hogy ne unatkozz

is-8nál viszont jobb a wz-111, nagyobb alfa és megy mint a golyó. a T10est nem ismerem.

WoT: Nishizumi77

Mivel az elmúlt 4-6 (?) hét teljesitményét nézi, ezért simán megkaphatod többöszr. Csak nem kerül le a tankról.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Én most kezdtem el menni a 155-el, sztem korrekt.

Hmmm... ágyúban sztem szintén rosszabb mint a nagytesó, tulajdonképpen miért is húzom én a kínai heavy ágat? 😊

Lower hull nagyobb területet tesz ki rajta, úgyhogy sajnos gyakrabban lövik át ott a páncélt, viszont a frontja pattogósabb az IS-3nál, nagyobb a szög szemmel láthatóan és vastagabb is, csak hát sokszor nem oda lõnek 😄
Én szerettem a 110et, a wz-111 fullosan meg brutál jó.

Egyedül a lándzsaorr varrat körüli része erõsebb, minden máshol gyengébb. Nehéz eset.

Hogy lehet az, hogy minden nap kapok tank ászt olyan tankokkal amikkel már rég megvolt? Ez bug, vagy csak kiírja, vagy ezt is számolja mint a kitüntetéseket..?

A 110 frontpáncéljáról mi a vélemény?

Valahogy olyan érzésem van mintha köszönõviszonyban sem lenne az IS3-éval, negatív irányba. Sztem egy kezemen meg tudom számolni hogy pattant e bármi is róla... csak nincs szerencsém, vagy tényleg harmatos kínai acélból van?

(sima APval is lövik át szembõl a T7ek mint a szart...)

haliho, a régi MM 😄 tegnap olyanom volt, hogy én is nyolcas arti, többiek black prince/tigris stb...
tuloldalt ugyanez, apró módosítással, az egyib tigris helyett e75-t kaptak...
miezaszar? <#vomit>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Én várom már. Remélem meg tudom csinálni hogy csak a német hangokat cserélje le a többi meg marad national voiceon.

baromságokon törik az agyukat a helyett hogy normális Mm-et csinálnának, elõbbi csatában 2-15 lett másfél perc alatt, ez rekord. 59-16-al nem sok közöm volt hozzá városi pályán.
Sherman0070
- "van egy bizonyos esély rá" hogy lesznek nõi legénységek a játékban.

FAP 😄

Sherman0070
Most már tényleg lehet fûrdõkád a neve 😄

1 éves kép <#zavart1>

#300115 vótmá 😄 de vicces kép

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Góddal úgyis át tudod majd õket lõni, ne izgulj. <#mf2>

Értem én, hogy...nem, mégsem értem...

JeffDunham
Poi linkelte be. Jujjjjjj 😄

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ezt vártuk. Mindenki nyer.

Pales27
Nem értem, most épp mit kell egyensúlyozni, max ha a goldot kivennék azzal a heavyknek jobb lenne. Utsó patch óta nekem megfelelõ (T10-rõl beszéltem)

Remélem csak az X-es tankokat cseszik szét XD
az én drága 8-asaimhoz ne nyúljanak 😄 azok pont jók!!!!
Habár a T-44-re ráférne vmi buff mert iszonyat gyenge tank