World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit gondoltok a játékosok minõségérõl? Minden maradt ua. mint tavaly vagy van változás? Team battle használható random emberekkel? Japán tankokat megéri kihúzni?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
A 263 a végén meg szimplán hülye.
Sérelmekkel továbbra is irány a mod topic, reakciót pedig a modokra bízni, köszönöm !"
Ajj nemáá 😄
Végre sikerült elbeszélgetnem a fórum trolljával. (szerintem sokan tudjátok: szeretek idiótákkal beszélgetni, mivel egy új világ nyílik meg elõttem)
- Üdvözöllek!
- Csá!
- Hogy hívhatlak?
- A fórum mindenható és könyörtelen istenének, valamint az egymondatos trollkodások koronázatlan királyának.
- Uhhhh kedves "A fórum mindenható és könyörtelen istene, valamint az egymondatos trollkodások koronázatlan királya" nem lehetne valami rövidebb?
- De. Helga asszony.
- Köszönöm, így mégis könnyebb lesz.
- Ha ennyire hülye vagy, hogy ezt sem tudod megjegyezni.
- Kérlek mesélj magadról.
- Én vagyok a fórum mindenható és könyörtelen istene, valamint az egymondatos trollkodások koronázatlan királya.
- Miért választottad ezt a fórumot?
- Anyád kért meg rá, hogy figyeljelek.
- Rajtam kívül esetleg van-e más oka is ennek?
- Mindannyian életképtelenek vagytok. Én hozom el nektek a fényt.
- Milyen idõs vagy?
- Apád lehetnék, de szégyelném magam.
- Tehát fiú vagy, de Helga asszonynak hívatod magad. Érdekes.
- Ez csak azért van, mert a csökött agyad nem tudja megjegyezni a nevem.
- Biztos sok idõdbe kerül ennyi alreget létrehozni, nincs-e hatással munkádra ez?
- Ti rinyáltok itt egész nap, nektek nincs életetek.
- Esetleg üzensz-e valamit a fórumozóknak zárásként?
- Ha még egyszer jelentesz meghalsz. És szar a hejesírásod.
Lehet <#felkialtas>#felkialtas> lesz a vége, de már régóta kész van.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Én is a modok, +XVM miatt butítottam, már egy ideje nem használok semmilyen modot, de ezt a "baltával faragott" látványt már megszerettem, és így hagytam...<#vigyor>#vigyor>
Ez sértõ volt megint tõlük -.-'
- A játékban minden tankra ugyan akkora gravitáció hat.
- A respawn berakása nem a "WT másolása" - a garázs csatákról már akkor is beszéltek amikor még a WT ki sem jött.
- A jármûveket nem fogják a történelmi csaták miatt külön egyensúlyozni.
- A Khrakov pályát nem csak a történelmi csatákra tervezték.
- A történelmi csatákon kb egy hónapig dolgoztak, bele értve a teszteket is. (CX:........)
- Még mindig várnak arra hogy a programozók elkészüljenek az új láthatósági mechanizmussal, ezzel növelhetik az ellenõrzõ körök számát.
- Ha több mint 30 tank van a csatában az hálózati problémákat okoz.
- Nincs meghatározott tank összeállítás a történelmi csatákra mert végtelen lenne a várakozás.
- Storm azt mondja nincs értelme ha több "realizmus" mód van mint például a War Thunderben. Azt mondja ott az elsõ módot 95%ban használják, a másodikat 3,5 és az utolsót a maradék.
- December/Január a WoT és más online játékok csúcspontja játékos szám szempontjából.
- A Francia tankokkal van valami grafikai probléma a 9.0ban - túl sötétek a lánctalpak.
- Nincs szükség arty buffra, jelenleg rendben van a számuk.
- A fejlesztõk gondolkodnak hogy lehetne használhatóbb a HE lövedék de még nem jutottak semmire.
- Storm még nem kérdezte meg hogy lesz a T-34 és KV egyensúlyozva 1941ben.
Extra:
A WoT minipatchben volt valami ami valószínû április 1. lesz jelentõs.
Pálya

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
angelus1991ster.blogspot.hu
Stug3 B 130ezer körül.
OFF
Valaki valamelyik nap kérdezte , hogy ki az a AJ Lee. Tudjuki pankrátor kedvelõ és ezt tapasztaljuk is. Szoktam a TV6-on én is nézni amikor a vasárnapi pörköltnek valót kockázom. Van benne egy jó kis ebony csaj AJ Lee.
OFF vége.
Mert beszéltek olyan, hogy akinek van stug 3 a garázsában az megkapja a 4-es stugot 1 garázshellyel
és akinek megvan a pz4 az meg kapja a 3-as 4-es pz4-et 2 garázshellyel..
elég hülyén hangzik nekem 😄 de jó lenne
igaz ez vagy kamu?
Sokan azt mondják csíter.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ezer éve megvolt a tank ász... ILyen kevés xp re meg amúgy sem adná..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ryoken mi ez a 2 büntetõpont?
De ne adj ötelteket a WG-nek mert még lemodellezik ezt a katasztrófahalmazt.