World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

No, látom mások is visszatértek, én fél év kihagyás után. Ugyan karácsonykor megpróbáltam de az elsõ csatában lekapott saját ember, most amint csatára nyomtam valaki rögtön megfulladt majd egy másik elkezdte írtani a csapatot. Ez a progi nagyon nem akarja szerettetni magát és még csak nem is tehet róla.
Mit gondoltok a játékosok minõségérõl? Minden maradt ua. mint tavaly vagy van változás? Team battle használható random emberekkel? Japán tankokat megéri kihúzni?

Sherman0070
Most 9.0-ba nem fognak a spoton valamit változtatni?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Már megint a spot rendszert kell szidnom. Isu második lövés után spotolódot fel, thx WG akkor már minek, mert két lövés voltam neki. Miért müködik ez a rendszer ilyen ostoba módon? Ha annyira a hitelesség felé akarnak haladni akkor az elsõ torkolat tûznél fel kell spotolódnia aki lõ. És a Wg pofátlanul beadja az Isut nekem második lövés utánra amikor már halott vagyok általa.
Ami csak dilettánsok ellen mûködik. Ha lett volna egyetlen magára valamit adó med a másik oldalon, akkor ez a középen keringés sose jött volna be. Ellenem biztos nem mûködött volna, mert már a csata második percében kitúrom a kemper helyérõl a saját balszárnyam irányából ki a többiek elé.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Van már olyan hangmod, ami zavartalanul indul a játékkal?

Igen ez egy veszélyes hely, sokszor nem jön be az itt levés, de én is sokszor megjátszom ezt, aztán van hogy egybõl kiszednek, de van ilyen kör is.

Véleményem szerint tökéletes random játékot mutatott. Úgy gondolom pontosan így kell randomban játszani. Egymás segítése randomban egyenlõ sokszor a halállal, a felderítés pedig tényleg egyenlõ T10-ben, mert az artyk egybõl az elsõ felderített ellenséget lövik, ami ezen a szinten halál.

De az egész bulinak vége lett volna, ha kap egy szárnytámadást F0 felõl, B oldalról meddel én arra szoktam navigálni.

Sherman0070
Háromszázezredik komment YAAAAAY

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Remekül megragadtad a történet lényegét! <#eljen>

Lõni tud, viszont nagyon passzívan tolta szerintem. A legelejét leszámítva nem derített fel, nem vett fel lövést, nem támogatta egyik csapattársát sem. Az a fajta parazita damage-farmer stílus, amit szervezett csapatjátékban (company/cw) egybõl ki kell verni a userek fejébõl. Nekem nagyon ellenszenves volt.

A 263 a végén meg szimplán hülye.

Ne játsz E-25el
Ez de furcsa csata volt. E25-el voltam, az ellenfél vérvörös T28 proto-ja folyamatosan noob-ozott, gondolom ki akart lõni de nem talált, nem látott. Közben a saját csapattársam!!! vk2801 felderítõ , aki szintén vérvörös volt akit már rég kilõttek, folyamatosan jelentette, hogy hol vagyok, az ellenfélnek chat-en. Mi a szar van ilyenkor? Nem értem a dolgot.

TROLOLOLO
Szerintem nem százas a gyerek. Kezeltetnie kellene magát.

Sherman0070
"! Mostantól aki reagál az idiótának AKÁRMIT, az kapja az elakadásjelzõt <#felkialtas>
Sérelmekkel továbbra is irány a mod topic, reakciót pedig a modokra bízni, köszönöm !"
Ajj nemáá 😄

Sherman0070
Hmmm látom jól kifaggattad 😄

remélem 😊 am. nem, csak nem rég játszok top 9-10es tierben, és nem rég mikor nerfelték õket, akkor volt a nagy sírás, de szánalmas hogy pl 1500 helyett csak 1300at sebez a táras TD és ez miatt megy a rinya 😊
A mai 1 különleges nap.
Végre sikerült elbeszélgetnem a fórum trolljával. (szerintem sokan tudjátok: szeretek idiótákkal beszélgetni, mivel egy új világ nyílik meg elõttem)

- Üdvözöllek!
- Csá!
- Hogy hívhatlak?
- A fórum mindenható és könyörtelen istenének, valamint az egymondatos trollkodások koronázatlan királyának.
- Uhhhh kedves "A fórum mindenható és könyörtelen istene, valamint az egymondatos trollkodások koronázatlan királya" nem lehetne valami rövidebb?
- De. Helga asszony.
- Köszönöm, így mégis könnyebb lesz.
- Ha ennyire hülye vagy, hogy ezt sem tudod megjegyezni.
- Kérlek mesélj magadról.
- Én vagyok a fórum mindenható és könyörtelen istene, valamint az egymondatos trollkodások koronázatlan királya.
- Miért választottad ezt a fórumot?
- Anyád kért meg rá, hogy figyeljelek.
- Rajtam kívül esetleg van-e más oka is ennek?
- Mindannyian életképtelenek vagytok. Én hozom el nektek a fényt.
- Milyen idõs vagy?
- Apád lehetnék, de szégyelném magam.
- Tehát fiú vagy, de Helga asszonynak hívatod magad. Érdekes.
- Ez csak azért van, mert a csökött agyad nem tudja megjegyezni a nevem.
- Biztos sok idõdbe kerül ennyi alreget létrehozni, nincs-e hatással munkádra ez?
- Ti rinyáltok itt egész nap, nektek nincs életetek.
- Esetleg üzensz-e valamit a fórumozóknak zárásként?
- Ha még egyszer jelentesz meghalsz. És szar a hejesírásod.

Lehet <#felkialtas> lesz a vége, de már régóta kész van.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Szerintem a modok, és a felvétel miatt kellett levennie így a grafikát.
Én is a modok, +XVM miatt butítottam, már egy ideje nem használok semmilyen modot, de ezt a "baltával faragott" látványt már megszerettem, és így hagytam...<#vigyor>
Sherman0070
Lesz TD nerf? 😄

Nem. Ez a low grafikai beállítás. Jól ismerem <#vigyor>
aki a TD nerfek miatt sírt azt szájba kellene vágni... szánalmas hogy mi megy a játékba..akinek a legjobban csöndbe kellene lennie az rinyál -.-''
Sherman0070
Amikor láttam elõször a grafikát azt hittem valami 2 éves videó erre megláttam a vadi új japcsi Type 61-et 😄

Ez most vicces volt.... Küldj már be egy ilyen videót te is, hagy kössünk bele... <#vigyor>Mondani könnyû, ha játszol ezzel a játékkal te is tudod, hogy az epic köreidben mindíg van több - kevesebb mák is, Szeretnék én ilyen "hibahatáron" belül játszani....
Olvastam... Ezen sokak szerintem sárgák az irígységtõl, vagy olyan hülyék, hogy látják a videót, de nem értik, mit hogyan, és miért tesz a srác. Nem is fogják soha. Inkább gyártanak valami konteót helyette.<#nevetes1>
Sherman0070
YouTube-on a célzásába kötöttek bele 😄

Többször kerültem vele már egy csapatba, nagyon jól tolja, mondjuk nem véletlen egy ilyen jó tankkal. Azt mondjuk nem tudja, hogy szembõl hol kell lõni a 263-ast, illetve ha közel ment volna a Type 61-hez, akkor még egy hp vesztést megspórolt volna, de gyönyörû kör volt.

Sherman0070
"- Storm azt mondja nincs értelme ha több "realizmus" mód van mint például a War Thunderben. Azt mondja ott az elsõ módot 95%ban használják, a másodikat 3,5 és az utolsót a maradék. "
Ez sértõ volt megint tõlük -.-'

Egyébként meg én is ilyen grafon játszok, hogy a játék ne akadjon egy pillanatra sem. És akkor mi van ? Így már nem jó játék, vagy mi ???
Mitõl csíter õ ??? K*rva jó játékos inkább... Szerencséje is van persze, mint mindenkinek amikor epic kört megy, de mindíg azt teszi amit kell, és arra megy amerre kell... Csak azoknak csíter õ, akik a büdös életben nem fogják fel a játék taktikai részét, tehát max. a játékosállomány 70%-ának...<#nevetes1>
Sherman0070
Azt kifelejtetted hogy a T49-nek és a StugIII-nak bugos a camo-ja komolyan olyan mintha painttel festékszórózva lenne.

ToCsEk
25.3.2014
- A játékban minden tankra ugyan akkora gravitáció hat.
- A respawn berakása nem a "WT másolása" - a garázs csatákról már akkor is beszéltek amikor még a WT ki sem jött.
- A jármûveket nem fogják a történelmi csaták miatt külön egyensúlyozni.
- A Khrakov pályát nem csak a történelmi csatákra tervezték.
- A történelmi csatákon kb egy hónapig dolgoztak, bele értve a teszteket is. (CX:........)
- Még mindig várnak arra hogy a programozók elkészüljenek az új láthatósági mechanizmussal, ezzel növelhetik az ellenõrzõ körök számát.
- Ha több mint 30 tank van a csatában az hálózati problémákat okoz.
- Nincs meghatározott tank összeállítás a történelmi csatákra mert végtelen lenne a várakozás.
- Storm azt mondja nincs értelme ha több "realizmus" mód van mint például a War Thunderben. Azt mondja ott az elsõ módot 95%ban használják, a másodikat 3,5 és az utolsót a maradék.
- December/Január a WoT és más online játékok csúcspontja játékos szám szempontjából.
- A Francia tankokkal van valami grafikai probléma a 9.0ban - túl sötétek a lánctalpak.
- Nincs szükség arty buffra, jelenleg rendben van a számuk.
- A fejlesztõk gondolkodnak hogy lehetne használhatóbb a HE lövedék de még nem jutottak semmire.
- Storm még nem kérdezte meg hogy lesz a T-34 és KV egyensúlyozva 1941ben.

Extra:
A WoT minipatchben volt valami ami valószínû április 1. lesz jelentõs.

Pálya

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Inkább akkor ne is írj pliz...

véletlen 😊
Tigris I modellje jól fest. Csak egy kicsit matt. Az új fények miatt a tankok fényvisszaverõképessége nagyobb lett. KV-1 és KV-2 és T18 bébifos színû lett. Kár átvenni a WoWP fényeit és UI-ját.

angelus1991ster.blogspot.hu

Az új Pz4-ekben az a rossz. hogy papír. StugIII a. B-él szerintem a Hetzer jobb. Azt hittem mellékág, nem pedig a Hetzer és a Stug közötti lesz. Akinek megvan a Pz4 és Stug 3, azoknak már ki lesz fejlesztve az 3 jövevény.
Stug3 B 130ezer körül.

OFF
Valaki valamelyik nap kérdezte , hogy ki az a AJ Lee. Tudjuki pankrátor kedvelõ és ezt tapasztaljuk is. Szoktam a TV6-on én is nézni amikor a vasárnapi pörköltnek valót kockázom. Van benne egy jó kis ebony csaj AJ Lee.
OFF vége.

szabii98
ilyen grafikával játszani, juj szegény

I met God. She's black

Az én voltam. A VK3001H és VK3002M esetetében vetõdött fel. De a laggamingnak ez túl rossz lenne. Mivel a Stugot és PZ4-et mindenki kifejleszti. Örülnék neki ha a Stug3 B és a két PZ4 ( A és D ) is a garázsban lenne. De szerintem az új garázs adása akkor van , ha a meglévõ tank egy tier-rel ( vagy talán feljebb ) kerül. Mint a VK3001H amikor tier6-ból tier5-ös nehéztank lett, azthiszem.

valaki aki feljutott saját accjával a teszt szeróra és megvan neki vagy a Stug 3 vagy a PZ 4 vagy mindkettõ az írja már le lécci, hogy most, hogy is van ez a dolog...
Mert beszéltek olyan, hogy akinek van stug 3 a garázsában az megkapja a 4-es stugot 1 garázshellyel
és akinek megvan a pz4 az meg kapja a 3-as 4-es pz4-et 2 garázshellyel..
elég hülyén hangzik nekem 😄 de jó lenne
igaz ez vagy kamu?
Na erre mondjatok valamit.

Sokan azt mondják csíter.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Az elsõ azért mert megpróbáltam segíteni egy szellemi sérültön. A második meg azért mert megköszöntem dzsonikának moderátori munkáját és nem tudom hogy mûködik agyilag de a drága flémként értelmezte. <#vigyor>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ez most WTF?

Ezer éve megvolt a tank ász... ILyen kevés xp re meg amúgy sem adná..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Dehogyisnem. Schneider-t kipróbálnád. Azt a "TD"-nek kinézõ ormótlan harckocsit mindenki kipróbálná.

De lehet, hogy a laggaming ezért vetette el az ötletet. Mert 3 tank legénysége van bennt. És ha mindnek 3-4 skilljét kifarmolja az ember. Akkor 3 tanknak megvan egybõl a 100%-os legénysége ( persze az uccsó skill kicsit lecsökken).

Viccen kívül: Én, például. Sosem mennék velük.
Hamár a Renaultok tier 1-ben vannak, akkor nem értem miért nem lehetne benne a többi tank is. Ja és egy külön csatamódban lennének , külön pályával. Ki ne akarna Mark és A7V tankal szórakozni, még ha 5 km/h-val is mennek.Ha már a World of Tanks nevében ott a tank, akkor legyenek bennt.

Ryoken mi ez a 2 büntetõpont?

2 parancsnok, 3 rádiós, 3 vezetö, 5 töltö, 5 lövész,... Legénységképzésre, pl....XD. Jó csatákkal,prémium fiókkal, akár már 500 Xp-t is fejlödnének körönként, tier 0-ban...XD
Egymást nem lehetne kilõni mert nem volt akkora fegyverzete, és menne vagy 3 kilóméterórával. Hát nem lenne túl poén.
De ne adj ötelteket a WG-nek mert még lemodellezik ezt a katasztrófahalmazt.

Megy kb öttel, 18 ember kell bele, háááát... <#nevetes1>