A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
WR104 #322907 En meg 78%-os winrate-el toltam ma is meg tegnap is. DE! Hihetetlen mennyire el vannak dontve egyes csatak. Valami csodaval hataros modon legtobbszor a gyoztes csapatba rakott es ugy atgyalogoltunk az ellenfelen, hogy legtobbszor alig tudtam sebezni.
A WT Pz IV-emet sikerult leotszorozni 790 exp-vel. Igen ennyi lett az 5X utan. Mondjuk csoda, hogy ennyit is kaptam mert egyet lottem azzal is egy csapattarsam nyirtan ki veletlen. 200m-rol ellottem egy T32 tornya alatt aztan miert is ne egy low hp-s sajatot vertem telibe a map masik vegen. Valami 2k wn8 lett a vege a napnak.
Mondjuk 9 csata alatt elegem lett a "szeleburdi vakaciobol" es kileptem. Ezert is nem szoltam, hogy platoonozzunk.