World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Jagdtiger 8.8-al farmoltam egy baratomnak. Iszonyat unalmas vele a jatek de durvan hozza a kreditet. Premmel 100,000 fele menni nem nehez. T34-el az ilyet mar fenykepeztem es el voltam ajulva hogy huuuuuu ezt el sem hiszem...
A jagdtiger meg siman hozza.
Victory!
Mines 25/03/2014 02:10:26
AT 7
6,694 ( x3) 126,945
Top Gun, Steel Wall, High Caliber, Spartan, Mastery Badge: "Ace Tanker"
replay
Saor Alba
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
3 lövésed pattant a frontról. IS-nél gyakori. Az oldalát meg belõtted. Nem gyõzött meg visszajátszás és szerintem Cleverlandot sem fogja. Elmondja majd, hogy 25 % randomba belefér.
Meglepõ volt mostanában számomra, hogy Centurion is hogy tud pattintani a goldot is. Tornya jobb mint az M103-nak, pf. Object 704 sem lövi át szembõl.
8 perctõl kell nézni, mikor egy IS-t veszek célba (emberünk 187 WN8-al és 45% WR-rel rendelkezik, igaz még csak 2k csatája van, de pont ez a lényeg). Szal, az IS-t szépen lelövöm low hp-ra és akkor hirtelen bekapcsol a noob protection. Arty 2x nem találja el, én pedig 3x vagy 4x nem tudom átütni és az is látható, h rajtam kívül többen is pattannak róla. Nem arról van szó, h sebezhetetlenné válik és lehetetlen kilõni, mert végül kilõttem, de szépen látszik, ahogy kapja az újabbnál újabb esélyeket, h sebzést ill. killt tudjon csinálni. Itt 1 közvetett bizonyíték, igaz ez csak 1 csata, de szerintem sokan találkoztunk már ezzel a jelenséggel, ha bevalljátok, ha nem. Persze lehet itt elemezgetni, h ide meg amoda ment a lövedék és azért nem ütötte át, de pont ebben ill. a "dobott" átütésben lenne esetlegesen tetten érhetõ a manipuláció. Igen van hogy nem talál vagy nem üt át, mert random(?) meg minden, de azért érdekes, h a low hps paradicsomoknál (jobb playereknél is néha) többször fordul ez elõ.
Nem akarok ezzel itt vitát indítani, mert úgyis mindenki a saját igazában hisz és közvetlen bizonyíték nélkül úgyse gyõzi meg az egyik a másikat. Csak ha vki megtenné, h belinkeli nekik a replayt (vagy megmondja nekem, h hol tudom hozzájuk eljuttatni regisztráció nélkül) az jó lenne, mert kíváncsi vagyok, h ezt az egészet mivel tudják magyarázni. Persze õk is majd jól megmagyaráznak minden egyes lövést, h ez meg az miért nem ütött át (az "odaát" lévõ dolgokat õk nem látják és mi sem persze), szal végül is mindegy, de hátha. Csak az a gond, h 1 replay úgy sem lesz elég ahhoz, h vmilyen szinten változzon a véleményük, pedig ez nem egyedi eset.
Replay
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
(7900 damage lett a vége)
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
nekem win7 van felhasználói fiókon rendszergazda jogosultság...én még erre tippelnék hogy miért nem engedi
de a kalapács szimpatikusabb 😊
Mindegy, megoldottam úgy, hogy a WorldOfTanks.exe-t átneveztem WoTLauncher.exe-nek, az erdetit meg elmentettem más kiegészítéssel (WoTLauncher.exe.hogybaszdmeganyád egész konkrétan), és így megy a replay is a 0.8.11-gyel és megy gyprsindító ikonnal is a WOT, ha játszani akarok. Amíg nem kell a launcher, addig nem fog hiányozni.
cyka blyat
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
utána már csak simán kiválasztod a listából és elérési útnak ezt adod meg a wot fõkönyvtárból "WorldOfTanks.exe"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ez a nyomorult Win7 elfelejtette a beállításokat, hogy melyik programmal játssza le a wot replayeket, és minduntalan a 9.0 common test-et indítja el, erre persze kiírja, hogy nem kompatibilis, és a lejátszás egy idõ után ki is akad.
Ezzel mit lehet tenni, már a regeditben kiírtottam a .wotreplay fájlok asszociációját, de így meg nem enged mást kiválasztani, csak a WOT Launchert, azzal meg nem indul el, mert indítása csak belép a wotba.
cyka blyat
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Vereség
Csata: Redshire 2014.03.24. 22:12:36
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 115
Szerzett kredit: 15 462
Vereség
Csata: Sand River 2014.03.24. 22:22:54
Szerzett tapasztalat: 256
Szerzett kredit: 29 661
Vereség
Csata: Fjords 2014.03.24. 22:39:35
Szerzett tapasztalat: 505
Szerzett kredit: 47 490
Tigerrel összehasonlítás végett:
Vereség
Csata: Hidden Village 2014.03.24. 22:03:54
Jármû: Tiger I
Szerzett tapasztalat: 1 070
Szerzett kredit: 46 476
Csatában elért Achievement: Kiváló sofõr jelvény: "3. osztály"
Gyõzelem!
Csata: Ensk 2014.03.24. 22:17:11
Jármû: Tiger I
Szerzett tapasztalat: 2 231
Szerzett kredit: 53 485
Csatában elért Achievement: Kiváló sofõr jelvény: "1. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Hozzáadva: Nagyméretû szerszám készlet (x5)
(meg persze pár sört) és 3 Patton kiszedve 😊 fasza 😄 még 13 kell
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Idõm sajnos nincs rá, hogy egyenként pakolgassam a modokat, így hátha tud valaki valami közelebbit.
Locastan HD minimap, Gnomefather engine és gun sounds, Zoom, Vit_Colormessages_stat_0.8.11_V1, Jimbo célkereszt, és a japó cunci a lámpára cirmog(ennek nem is tudom a nevét).
Tiger I-el 18 lövés, 9 találat ebbõl 6 láncolás. A leopárd light-ra képes volt 2x egymás után láncot beadni úgy hogy az oldalának a közepét lõttem (közelrõl) és igen replay is van. Az ilyenek miatt undorodom meg ettõl a játéktól és törlöm le egy idõre és emiatt nem feccölök egy forintot sem bele. Persze azt még nem is mondtam hogy ma este teljesen elfejtettem célozni, csak ez lehet az oka annak, hogy minden tankommal csak láncolok vagy pattanok. Legalábbis azt mondtátok, hogy a WG nem kavar bele én meg hiszek nektek... (remélem érzitek az iróniát)
Más, a tankok alját miért nem lehet átlõni? Ma 2x jártam úgy, hogy a tank eleje fölöttem kilógott a hegyrõl és képtelen voltam sebezni: IS6, WZ120. (a tank alvázáról van szó, nem az orrának az alsó lemezérõl)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever