World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel már sokszor körbejártuk a témát nem nagyon mennék bele.... csak egy kérdés: azt miért nem tekinted összeesküvésnek, hogy az elején simán lelövöd low HPra (nem tudom megnézni a replayt, de a leírásod alapján arra tippelnék hogy zsinórba lövöd le a csávóról a HPt anélkül hogy pattanna vagy mellémenne). Az vhogy nem gyanús amikor minden flottul megy? 😊

Roger6
Jó választás, Fõnök!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Olyannyira, hogy ez be volt jelentve anno hivatalosan. Igen, az adrenalin skill miatt van, hogy sok tank kis hp-n marad meg. Régen nekem a Pattonomon volt, rettentõ sokszor voltam kis hp-n és abszolút érezhetõ a hatása.

chh ezek megint mit csinálnak ?
A multkor azt mondtad megis lehet. Akkor most megsem lehet ? 😊
Jagdtiger 8.8-al farmoltam egy baratomnak. Iszonyat unalmas vele a jatek de durvan hozza a kreditet. Premmel 100,000 fele menni nem nehez. T34-el az ilyet mar fenykepeztem es el voltam ajulva hogy huuuuuu ezt el sem hiszem...
A jagdtiger meg siman hozza.
A noob pajzs alkalmankent mindenkinek jar. Nekem a legemlekezetesebb at7-nel volt. Vagy at8...? Mindegy. Egyszeruen nem tudtak velem mit kezdeni kozvetlen kozelrol sem. Pedig nem kis joszagokkal lottek. Voltam mar minden csak rendes ember nem. 😊
Ez az egyik jelenség, amit én is tapasztalok (nem csak a gyenge játékosoknál), a másik pedig, hogy sokszor marad low hp (10% alatti). De ez szerintem(!) az adrenalin skill miatt, óta van. Ezekben igazat adok a videó készítõjének.
Solten
Mivaan? Egy jol sikerult triplazo!? A jatek elromlott... <#alien>

Victory!
Mines 25/03/2014 02:10:26
AT 7
6,694 ( x3) 126,945
Top Gun, Steel Wall, High Caliber, Spartan, Mastery Badge: "Ace Tanker"

replay

Saor Alba

Miota ez a x3 event van legtobbszor ilyen csapattarsakat kapok. Raadasul van, hogy platoonban toljak 😊

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Megnéztem.
3 lövésed pattant a frontról. IS-nél gyakori. Az oldalát meg belõtted. Nem gyõzött meg visszajátszás és szerintem Cleverlandot sem fogja. Elmondja majd, hogy 25 % randomba belefér.
Meglepõ volt mostanában számomra, hogy Centurion is hogy tud pattintani a goldot is. Tornya jobb mint az M103-nak, pf. Object 704 sem lövi át szembõl.

popey8
Van ez a cikk a wotos facebook portálon a csalásokról. A legtöbb, amit leír a szerzõje tényleg óriási marhaság, de azért sztem van benne 1-2 igazság is. Pl. a noob protection, igenis létezõ dolog. Megnéztem Cleverland meg a TomDantes által linkelt figura (a nevére nem emlékszem) vélemény videóit a témában. Most nem célom, h reagáljak azokra. 1 dolgot mindketten elmondtak: a playerek küldjenek videókat, amik bizonyítják a cikk egyes részeit. Nekem nincs regem semelyik általuk üzemeltetett oldalon, ill. youtube-on se, ezért vki megtehetné - ha van ideje - h belinkel nekik egy replayt.

8 perctõl kell nézni, mikor egy IS-t veszek célba (emberünk 187 WN8-al és 45% WR-rel rendelkezik, igaz még csak 2k csatája van, de pont ez a lényeg). Szal, az IS-t szépen lelövöm low hp-ra és akkor hirtelen bekapcsol a noob protection. Arty 2x nem találja el, én pedig 3x vagy 4x nem tudom átütni és az is látható, h rajtam kívül többen is pattannak róla. Nem arról van szó, h sebezhetetlenné válik és lehetetlen kilõni, mert végül kilõttem, de szépen látszik, ahogy kapja az újabbnál újabb esélyeket, h sebzést ill. killt tudjon csinálni. Itt 1 közvetett bizonyíték, igaz ez csak 1 csata, de szerintem sokan találkoztunk már ezzel a jelenséggel, ha bevalljátok, ha nem. Persze lehet itt elemezgetni, h ide meg amoda ment a lövedék és azért nem ütötte át, de pont ebben ill. a "dobott" átütésben lenne esetlegesen tetten érhetõ a manipuláció. Igen van hogy nem talál vagy nem üt át, mert random(?) meg minden, de azért érdekes, h a low hps paradicsomoknál (jobb playereknél is néha) többször fordul ez elõ.

Nem akarok ezzel itt vitát indítani, mert úgyis mindenki a saját igazában hisz és közvetlen bizonyíték nélkül úgyse gyõzi meg az egyik a másikat. Csak ha vki megtenné, h belinkeli nekik a replayt (vagy megmondja nekem, h hol tudom hozzájuk eljuttatni regisztráció nélkül) az jó lenne, mert kíváncsi vagyok, h ezt az egészet mivel tudják magyarázni. Persze õk is majd jól megmagyaráznak minden egyes lövést, h ez meg az miért nem ütött át (az "odaát" lévõ dolgokat õk nem látják és mi sem persze), szal végül is mindegy, de hátha. Csak az a gond, h 1 replay úgy sem lesz elég ahhoz, h vmilyen szinten változzon a véleményük, pedig ez nem egyedi eset.

Replay

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Noszogatás...
JeffDunham
Halálcsillag... 😊))))
(7900 damage lett a vége)

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

pointer4
Felkéne rakni rá a nagy ágyút XD noob 😄
Antimat
Az is eszembe jutott, de csak a hevi verzió (20 kg-os 😊

cyka blyat

Antimat
😊
Np, nekem is kínomban jutott eszembe, de mûködik.

cyka blyat

voivod32
Nekem is win7 wan és rendszergazdaként használom. Mindegy az átnevezéssel megpróbálom! Köszönöm az ötleteket! <#wave>

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

20 dekás kalapács,az megold sok problémát 😊
nekem win7 van felhasználói fiókon rendszergazda jogosultság...én még erre tippelnék hogy miért nem engedi

de a kalapács szimpatikusabb 😊
oneal1
sziasztok!

van esetleg infó arról, hogy a 9.0 mikor érkezik?

!Forza Ferrari!

voivod32
Apám! Ez trükkös, erre nem is gondoltam! Kösz a tippet!

voivod32
Köszi, ismerem az eljárást, de amikor kitallózom a WOT exet és betársítom, utána akkor is a Launchert indítja el.

Antimat
Ahogy Voivod írja fentebb, csak a launcher lesz a listába, miután betallózom.
Mindegy, megoldottam úgy, hogy a WorldOfTanks.exe-t átneveztem WoTLauncher.exe-nek, az erdetit meg elmentettem más kiegészítéssel (WoTLauncher.exe.hogybaszdmeganyád egész konkrétan), és így megy a replay is a 0.8.11-gyel és megy gyprsindító ikonnal is a WOT, ha játszani akarok. Amíg nem kell a launcher, addig nem fog hiányozni.

cyka blyat

Ja ezen én is gondolkodtam, hogy egy sand riverre elég nagy szívás mondjuk. Lehet T-54 lesz ebbõl, az elég ultimate...
de amikor arra nyomsz hogy kiválasztod a listából,ott alul van egy olyan gomb hogy tallózás,és utána a gépeden szabadon választhatsz bármit
Ha kampányra akarod akkor várjál még mert nem tudni milyen tier lesz. Meg az se mindegy h milyen mapokra mentek, mert városba nyilván az E75 a menõ, de más mapra már nem feltétlenül.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

voivod32
Nem hajlandó felkínálni, csak a launchert. Én is így jártam!

E75

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

amikor a reaplayre rányomsz jobb klikkel,kijön a kis ablak és ha nincs társítás,akkor a 2. megnyitást válaszd felülrõl a 2.!!!
utána már csak simán kiválasztod a listából és elérési útnak ezt adod meg a wot fõkönyvtárból "WorldOfTanks.exe"
Anno amikor jött a T10es IS4 eladtam 7 csata után mert felkúrt (meg nob voltam hozzá). Most visszavettem ha már akciós és milyen kellemes meglepetés lett 😄. Valami embertelenül jól lehet vele brawlerkedni. Maga a dmg nem nagy szám, de nézzétek a potenciális sebzést.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

igen de az elsõben volt
Antimat
Légyszi valaki tudna segíteni?
Ez a nyomorult Win7 elfelejtette a beállításokat, hogy melyik programmal játssza le a wot replayeket, és minduntalan a 9.0 common test-et indítja el, erre persze kiírja, hogy nem kompatibilis, és a lejátszás egy idõ után ki is akad.
Ezzel mit lehet tenni, már a regeditben kiírtottam a .wotreplay fájlok asszociációját, de így meg nem enged mást kiválasztani, csak a WOT Launchert, azzal meg nem indul el, mert indítása csak belép a wotba.

cyka blyat

Elõzõ kampányban nem volt 9-es, csak 6-8-10.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Melyik a jobb jelenleg? E-75 vagy M103. Most hogy már nem húzok tankokat minden tierbõl akarok legalább 1 tankot. 9-esben ezekre gondoltam, ha esetleg lesz megint kampány, akkor be lehessen vetni valamit. Igazából sejtem, hogy az E-75 még mindig jobb, de az M103-nka tetszik a formája nagyon.
az nem jön össze állandóan. Jobb volt régen, hogy 12 gyõzelemre adott asszem 50-100-150 ezer kreditet minden nap!
van. 4 kill 75k

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Kész feladtam 😄 Ezzel az ócskavassal nem lehet pénzt keresni. Legalább valami jó kis event lehetne, amivel lehet pénzt farmolni.
És megint egy fos kör ezzel a szarral. Az a baj már sajnálok rááldozni ennyit erre a játékra...Kár, hogy nem lehet csereberélni. Mert van itt biztos olyan, aki elcserélné a Type59-ét a T34-emre. Kár, hogy nem lehet ilyesmit csinálni 😄
Pales27
E 25 ok nem 8, de piszok jó 😄

Legutóbbi köreim:

Vereség
Csata: Redshire 2014.03.24. 22:12:36
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 115
Szerzett kredit: 15 462

Vereség
Csata: Sand River 2014.03.24. 22:22:54
Szerzett tapasztalat: 256
Szerzett kredit: 29 661

Vereség
Csata: Fjords 2014.03.24. 22:39:35
Szerzett tapasztalat: 505
Szerzett kredit: 47 490

Tigerrel összehasonlítás végett:

Vereség
Csata: Hidden Village 2014.03.24. 22:03:54
Jármû: Tiger I
Szerzett tapasztalat: 1 070
Szerzett kredit: 46 476
Csatában elért Achievement: Kiváló sofõr jelvény: "3. osztály"

Gyõzelem!
Csata: Ensk 2014.03.24. 22:17:11
Jármû: Tiger I
Szerzett tapasztalat: 2 231
Szerzett kredit: 53 485
Csatában elért Achievement: Kiváló sofõr jelvény: "1. osztály"

Küldetés teljesítve! Jutalom:
Hozzáadva: Nagyméretû szerszám készlet (x5)

Baszott nagy szívás ez a T34. De még venni se tud mást az ember 😄 3 vayg 4 éve éles a játék és ez a választék??!!! Löwe meg T34. Ha az ember egy gyorsabb t8 prémium tankkal szeretne játszani nem tud mit választani. Jah igen az ócska T-34-3-t, amin egy rakás fos ágyú van...Hihetetlen. (Y)
benyomtam EZT
(meg persze pár sört) és 3 Patton kiszedve 😊 fasza 😄 még 13 kell
Kilépésnél nekem is fagy rendszeresen, az annyira nem is érdekel. De a csatajelentést már nem tudom csata után megnézni, ha a csata végén fagy meg. Szerencsére ritkán fordul elõ, de piszok bosszantó.

Pár patchel ezelõtt a Zoom mod csinált ilyet. Nekem is fennt van, de csak kilépésnél fagy meg. De most már nem érdekel, úgy is jön a 9.0.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Az e-25 egyértelmûen az egyik legélvezetesebb tank. Nagyon jó. Annyi a bajom vele, bár ez az én hibám, gyakran mellé lövök, pedig pontos, csak annyira gyorsan tölt, hogy elkapkodom a lövéseket emiatt. Meg sose voltam egy nagy TD-s, de ez egy überfasza cucc. Ma sierült KV-3-at közelharcban majdnem full hp-rõl leszedni vele. El se akartam hinni, de gyorsan cikáztam körülötte, az meg mellé lõtt...és vége lett neki. Tényleg remek móka.

Melyik mod okozhatja, hogy néha csata után feketére fagy a játék? Patchek óta nem volt ilyen baj, erre megint beleszarnak egy ilyennel a számba. Rohadt idegesítõ, mert általában olyankor teszi ezt, amikor jó csatám van.
Idõm sajnos nincs rá, hogy egyenként pakolgassam a modokat, így hátha tud valaki valami közelebbit.

Locastan HD minimap, Gnomefather engine és gun sounds, Zoom, Vit_Colormessages_stat_0.8.11_V1, Jimbo célkereszt, és a japó cunci a lámpára cirmog(ennek nem is tudom a nevét).

Egy újabb csodálatos este megkoronázása:
Tiger I-el 18 lövés, 9 találat ebbõl 6 láncolás. A leopárd light-ra képes volt 2x egymás után láncot beadni úgy hogy az oldalának a közepét lõttem (közelrõl) és igen replay is van. Az ilyenek miatt undorodom meg ettõl a játéktól és törlöm le egy idõre és emiatt nem feccölök egy forintot sem bele. Persze azt még nem is mondtam hogy ma este teljesen elfejtettem célozni, csak ez lehet az oka annak, hogy minden tankommal csak láncolok vagy pattanok. Legalábbis azt mondtátok, hogy a WG nem kavar bele én meg hiszek nektek... (remélem érzitek az iróniát)

Más, a tankok alját miért nem lehet átlõni? Ma 2x jártam úgy, hogy a tank eleje fölöttem kilógott a hegyrõl és képtelen voltam sebezni: IS6, WZ120. (a tank alvázáról van szó, nem az orrának az alsó lemezérõl)
Irigyellek, én képtelen vagyok értelmes köröket menni vele. Legszívesebben eladnám, de azért fájna érte a szívem. Inkább reménykedek, hogy egyszer eljön még a Messiás, és a top tier heavyk ismét használhatóak lesznek.
Szerintetek lesz még mostanában 50 aranyas bónusz kód? 2 db kéne még 😄D

Roger6
Nnna. Én is beraktam a WoT-os zenémet, egybõl 2.100 XP-s kör lett (no gold):

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Artman
A má durva 😄 És a 15-ik? Öngyilkos lett ijedtében? 😄