World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88
Miért rángatod az egeret közvetlen a lövés elõtt? Ezért lõttél mellé...
Gottfried
Kérlek...😊

A hsz-em pont illik a játék színvonalához.Sokat nem kell olvasnod mert pár hétig biztosan nem próbálkozom újra a wottal és addig ide sem írok.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Köszönjük hogy egy újabb színvonalas hozzászólással gazdagítottad a topikot<#levele>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Troll mode: ON

Gottfried
Elmehetnek ezek a WG-sek a retkes kurva anyjukba a HD tankjaikkal!!!!!

Már hetek óta nem léptem be,gondoltam ma megyek párat a fiam accjával.Igaz ott csak kis tankok vannak de a hetzer mindig egy élmény volt.
Belépek,fasza t4 csata. A 2. perctõl 100-300 a pingem.Így is kilövök 5 tankot.Már csak 5 ellen marad,amikor az egész tetves játék kifagy,úgy hogy újra kellett indítanom a gépet.

Hát ennyit errõl a minõsíthetetlen szarról amit ezek játéknak mernek nevezni.

A WTGF full grafikán simán fut.Egyetlen egyszer sem lagolt,nem fagyott ki,pedig már egy ideje tolom a bétát.Hogy a játékmenet mennyivel jobb,hogy a grafika mennyivel szebb arról nem írnék mert az ízlés kérdése de ha annak kijön a nyílt bétája,állítom hogy a wot milliószámra fogja elveszteni a játékosokat.
Milyen szép is lesz......
<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Sherman0070
Még a lánctalpat mindig elnyeli a föld. Meg a pályák úgy vannak kialakítva hogy alig legyenek bukkanók szóval... 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Köszi a választ. <#eljen>
A motor és a váltó egy egységnek számít, az üzemanyagtartály van külön.
Jájjjj, de visszaveszem a tigrincstet! Össz-vissz két Tigert buktunk a bedarálás közben:

<#vigyor2>

Sziasztok.
Az alábbi kérdéssel fordulok hozzátok:
a megelõzõ karbantartás képesség csak a motorteret érintõ lövéseknél ér valamit, vagy a váltómûvet eltaláló lövések esetén is csökkenti a tûz esélyét(Tigris esetén).
Bocs a láma kérdésért.
Viszont a HB csatákban az tök jó hogy komoly taktikázásra kényszeríti mindkét oldalt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

GabeE3e
Tier 2

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Irigykedek. Még mindig 27 ezer emberre várok. Unalmas kissé.

Tigrs HD modellje mennyire akasztja a gépet. Azoktól kérdezném akik nem full grafikán játszanak a tesztszerveren. Továbbá a felfüggesztés is merev még mindig? Olyan mint az ASAP videóban? vagy csak az új engine megjelenésekor lesz így.

angelus1991ster.blogspot.hu

Én most mentem M4A3E8 shermannal, 2 tigris 1 jgpanther és 2 párduc volt ellenünk, nálunk zömében hellcat, 2 sherman meg pár jackson. Egyfelé mentünk és szépen meg is nyertünk, nekem flankelni kellett shermannal csak úgy volt esélyem.

WoT: Nishizumi77

Hát a németekkel fun. Meg a ruszkik se rosszak prohorovkán a SU152 miatt.

Csak TD-k voltak, fõleg Jacksonok. Amíg odaértek hozzán 1 Tigris meghalt meg 1et lowra lõttünk, de hát utána a maradék 3 ellen esélyünk se volt közelharcab. Fõleg hogy mi is vesztettünk tankot és HP-t.

mijki
Sherman-ekkel voltatok? A valóságban se mentek neki M4-ekkel a német tankoknak, inkább a légierõvel végeztették a piszkos munkát.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

FTR-en SilentStalker meg el van ájulva tõle, hogy milyen jó az egész. Már nem tudom mit higgyek, de elég szkeptikus vagyok. Elég olyan szaga van az egésznek, mint a nemzeti csatáknak.
Kipróbáltam az amcsikat is, hát úgy gázolt át a csapaton kemény 3 perc alatt 5 tigris, mint fos a libán.

Szerintem még Zárt bétás... Mert a létrehozási idõre az Open béta indulási idõpontját adja meg 2011 április 12.

Nincs valakinek egy elfekvõ NA/SE/Asia/RU accountja <#banplz>
Mókás dolog ez a tesztszerver.Mire betöltötte a pályát addigra -1600 hp a brit csillagrombolóból.Be is kékült a szerencsétlen RU-s.A tornyon hátul voltak extra lyukak.Ez egy brutál td,nem is értem miért az obj 268 sebzését nerfelték nem pedig ezét.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Sherman0070
A többi tank kinézetétõl és festésétõl ami nem HD attól hányni fogsz (vagyhát nekem nagyon nem tetszik)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

És sajnos ebben az esetben akkor fölöslegesen szedted le addig amíg ezt a hülye hibát nem javítják.

De a teszt érdekel, azért is akarok oda bejutni. Csak így sose fogok.

Attól függ mikori az accountod, ha régi zárt bétás mint az enyém akkor nem fog mûködni, de a késõbbiekkel jó.

Sherman0070
Akkor menj sima WoT szerón 😄

A repülõket nem szeretem.

Sherman0070
xd. Erre csak egy dolog az ellenszer: menj War Thunderezni 😄

Oké. 15 ezren voltak elõttem , és véletlenül megnyomtam az Escape gombot. Most már csak 43 ezren vannak. Nem is lettem ideges.

Sherman0070
Ez prém garázs lesz.

patchaou
Hmmm ezt a garázst vajon ki lehet lopni valahogy a normál játékba? vagy ez lesz a standard accountokon élesben is?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sziasztok. Ha az embernek CSAK EU accountja van és ugye nem engedi be akkor most fölöslegessen szedtem le és várhatók a 2. körig amíg javítják a hibát? Vagy van más módja hogy belépjek.
Szerintem a várakozók száma ennyi. De én egyet nem értek. Szinte ömlik néha a pénz a faggamingnak és szerver bõvítés mégsincs.

angelus1991ster.blogspot.hu

Sherman0070
Görgess kicsit leljebb ott van egy Techtree kép.

Sziasztok,

tudna valaki egy teszt screenshotot adni a német tech-tree-rõl, fõleg az alsó része érdekes, ahol a pz4 és a stug van, hogy azok hogyan változnak.

akinek stug-ja van, az kapott egy másik tankot is ?

Köszi

Na, az a gyerek jól összefoglalja a HB módot:
First impressions for the Historical mode:

- the Russian tanks blow up like popcorn. KV1S is nerfed beyond recognition, T-34 is a tin can, with practically no useful gun. Russian tanks can win only by wolf pack strategy - 3-4 tanks attacking one German.

- Germans always win, if they keep in a 1 or 2 groups, as they are typically outnumbered by factor of 2.

- Historically the superiority of the Germans is correct, as they can be defeated only when outnumbered or playing extremely noobish.

- German players quickly get overconfident for the armor they have, practically invincible to Russian tanks, and destroyable only by TDs - so expect a noob paradise of tactically crippled thinking players.

- On the contrary - the Russian players, quickly understand their tanks inferiority and improve drastically their cooperation for team play in order to win.

*100

jaja 100 millió free exp, 100 millió credit és 20.000 gold
Én meg shermanig de van 20 millió free xp szóval nem probléma 😄

Sherman0070
Én kicsit laggolok azzal a grafikával ami 8.11-be jó volt. Nektek minden jól fut?

Ja tényleg, errõl megfeledkeztem.

patchaou
Már csak 10k 😊 Itt is van egy halom free xp, kredit és gold nem?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Csak az a baj az orosz acc--omon csak panzer II-ig jutottam. Na mindegy, még így is van 28 ezer várakozó. Estig se jutok így be.

némettel jó 😄 de a többit nem tudom, hogy gondolták

Sherman0070: többi tank ugyanolyan....
ennyi játékos akar belépni....
30.000 férõhelyes a teszt szerver, az nem sok... még EU-nak sem lenne elég, nem hogy az összes szervernek
Sherman0070
Neked mi a véleményed a többi tank kinézetérõl? 😄

Következetesség megvan.
akkor már beenged....
"csak" 30k? 😄
reggel azonnal beengedett... elõbb én 10k-t vártam 😊
de most megyek vissza simára, ez a teszt egyenlõre egy kalap sz** <#wow3>
Sherman0070
De ez a várakozás most csak egy szám vagy ennyi játékos vár rá ténylegesen? 😄