banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    #322108 Szerintem teljesen normális, hogy egy 7-es nem tudja belőni a 9-est. Nekem nincs bajom a VK-val. Elég jó lett a frontja ennyi, az egyik legjobb a játékban. Bár megvannak a gyengéi a tanknak az tény: lassú, szar az oldalpáncélzata, hátsó tornyos. Múltkor ráadásul ráfostam egyet szintén az E5-el a frontjára, nem elég, hogy átütöttem, de ki is gyulladt.

Igazából csak arra próbáltam rávilágítani, hogy túlzás, amit mondasz és életszerűtlen. Jó a frontja annak és nem az a jellemző, hogy IS-ek ütik át, ennyi. Azt se szeretem, mikor a klánban mondogatják, hogy ú izé pz1c-vel ki lehet lőni a T110e5-t. Baromság, max steril körülmények között. Biztos volt már olyan, hogy az IS átütötte, de nem jellemző, és jó a frontja annak. Azért el kell, egy 9-es 10-es heavy vagy TD, hogy efektív fel tudja vele venni a harcot szemből (mind a páncél, mind az átütés kell hozzá). Meddel lényegtelen, oldalába megyek, meg 50-100al is.