World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az csak az account regisztrációra küldött aktiváló link. A closed betára bejelentkezés után lehetne jelentkezni de nem mûködik az átirányítás jelenleg.

WoT: Nishizumi77

Nézd meg az e-mailodat, mert a hiba ellenére elküldi az ellenõrzõ linket.
hehe itt vannak a bónusz kódok 😊
csak kérdés hogy mikor lesznek aktiválva!!!
http://ftr.wot-news.com/2014/03/20/wgl-future-codes-from-wargaming-eu/
Kizárt, mivel ez modern korba fog játszódni, akkora konkurenciát nem jelent a másik két játéknak. Világháborús tankok sokkal népszerûbbek.

Íme T90 bemér téged lézerrel aztán egy gombnyomással kiszed. Bármit!

Nagyon szép a grafika meg minden de engem a modern tankok nem hoznak lázba, legtöbb ugyanúgy néz ki minimális különbségekkel, ugyanarra a sémára épülnek nincs meg a jó kis változatosság mint a világháborús tanokon.
Azért majd kipróbálom fõleg ha mûködne a sign up bétára és nem 503at dobálna -.-

Engem nem érdekel más játék mert van tank szimulátorom. T55 T72 T80U T90 M1A1 LEOPARD 2 és még számtalan légvédelmi tank, tüzérség és sorolhatnám. Felállítok 3000 tankot egymás ellen és nézem ahogy egy lövéssel döglik mindegyik.

Én a WOT ot úgy szeretem ahogy van, így arcadeba, Semmi szükségem sincs arra hogy rám verjenek egy repeszrombolót azt elégjek vagy elporladjak a semmibe.

ahhoz h ranezzen es lassa a kulonbseget megis miert feltetel h tudja h a havoc pontosan mit csinal??
Mert szerinted az IS6 eventel hány ember tud farmolni és jobban haladni full ingyen?

Hopsz ez nagy lett 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

400V: Most komolyan, téged érdekelni fog egy ingyen e4 vagy bármi más amit visszapillantó tükrön keresztül szét lehet lõni egy a gold spam meg buginvázió miatt élvezhetetlen játékmenetben?

Engem sok lelkes emberrel ellentétben a WT nagyon nem gyõzõtt meg. Biztos vagyok benne, hogy jobb lesz mint a WoT, de hogy annyival jobb lenne majd? Kétlem. Ugyanazok a hülyeségek ott is meglesznek. Ld. arti.
De ez... ez nem csak grafikailag lesz újszerû de még a jármûparkot is lecserélik. Már önmagában élmény lesz.

fox: Én azon csodálkoztam, hogy a többi stúdió, kiadó miért várt ennyi ideig... Bár elnézve a videókat ezek már legalább 2 évet beleölhettek a fejlesztésbe. Szóval hiába friss, valszeg nem kell annyira sokat várni rá... Lehet, ha steamen akarják futtatni, még akár early access is lehet belõle.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

sztem akit érdekel még most jelentkezzen béta tesztre 😊
LINK
Fejlesztõi szempontból néztem, nem marketing szempontból. Amikor ígér bármilyen fejlesztõcsapat valamit azt csak az veszi esetleg készpénznek, aki még nem fejlesztett semmit. 😊

Master91
Grat megint az értelmi szintedhez.

Villogsz hogy WT szebb a Wottól azt az se tudod a Havok az milyen engine.

Húzd le magad.
nem hiszem mert a wot is meg a WT is "régi" tankos...
habár itt wot-ban is megtalálható egy-egy modern tanknak számító a többihez képest....
Leo 1, Patton

viszont ez az új game modern tankos lesz 😊
szerintem feltûnt a többi játékkal foglalkozó cégnek hogy elég szépen megy a szekér a WOT-nak
és gondolták csinálnak egy modern tankos játékot is 😊
és azt sem zárom ki hogy a WG is készült volna elõbb utóbb egy modern world of tanks-ra, de most már késõ Serb 😄
How terrible!!!!! XD
abba mi a plane h a heti eventeken ontik bele a jatekban a tobb szazezer kreditet?
"de mire ez kijön....."
Elég friss lehet a kicsike, facebook-on 203 like. /Fejlesztõk és szûk családjuk 😊/

dante3
Abban mi a pláne, ha mindenki kap egy ingyen 10-es tankot?<#miaz>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

barki elhisz ezeknek meg bmiylen igeretet? 😊 amit letettek rohammunkaban, az is ertekelhetetlen...
Remélem akkor majd ingyen osztogatja a WG a tier 10 es jutalom tankokat hogy játszunk még többet! 😄

Nem a fénnyel van bajom, hanem hogy ha nem nézek le, nem tudom hol vagyok. Lehet a W-re raknom kéne valami pöcköt, hogy tudjam melyik.

Pláne, hogy a Havok nem s grafikus, hanem fizikai motor. <#idiota>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Hú bakker, modern cuccok, jó grafika. Ez ha kijön még a WT is lehet lehúzhatja a rolót...

Ha nagy a szopás és mennek el az emberek, simán visszatolják a repcsis és a hajós fejelsztõket is szerintem a jobban fialó tankosra. Akkor rohammunkában új engine-re írják át és nem az ugandai tank ágon fognak dolgozni.

Ezért jó a világító billentyûzet
Ideje volt már. Tankos eddig nem nagyon volt. Ami volt, az nekem általában túl sok gombot tartalmazott. Ha le kell vennem a kezem a wasd-ról éjszaka, az életben nem találok vissza. Tolatni kezdek indulás helyett, vagy kinyitom a fedeleket, leállítom a motort, mindezt olyankor, mikor lõnek.

hát nem tudom....
WT engine-je is gyönyörû, Cryengine-rõl ne is beszéljünk!!!!
nem csúnya a Havok sem, de azért elmarad ezektõl 😊
kiváncsi leszek erre az Armored Warfare-re
de mire ez kijön.....
Úgy látszik divat lett tankokkal rohangászni, és az egyes harcos FPS játékok mellé szépen felsorakoznak az egyéb technikák is.

De így van jól, mindenki megtalálja ami számára kedves.

lehet nekik annyira nem lesz megoldhatatlan egy motort optimalizalni, netalantan tomm magra is, vagy esetleg egy havocot alatolni... 😊
Szerintem lehet.
Legalábbis a videóban van Abrams is meg T-90-en is(ha jól láttam).

Mikor jön ki?
Lehet vajon T-90-nel írtani abramset benne?

most nézem ez Cryengine-es lesz 😄DD
szegény WG, totál meglesz alázva 😊
hiába hozza a HD peccset, WT is szebb, meg ez is szebb lesz 😄
Tiger nagyon állat! Igaz! Mindkét Tigeremmel 1+(P) állat csatákat lehet menni. Szinte farmolni lehet a Tigerekkel, nem is kell prémes tank. De azért tegyem hozzá, úgy veszem észre jelentõsen könnyítettek a tigrisek MM-jén! Jó kis lájtos IS had ellen kell menni sokszor amit valjunk be kényelmesebb legyúrni mint tier 8-9 ellen nyomni.
Ráadásul az Obsidian csinálja! <#szeret>

Bár ahogy látom, ez inkább modern tankos lesz.

Én úgy tudom, hogy az MM nem nézi azt, hogy melyik tankot ki vezeti.
Csak a tankok szerint súlyoz. A többi a véletlen mûve.

De sokszor kerülök olyan csapatba, amivel élvezet letarolni az ellenfelet.

Akkor nekem akar kedvezni? Nem hiszem. :-)

hmmm
lesz itt konkurencia 😊
mondjuk ez modern tankos lesz
Vegre talan masok is ramozdulnak a koncra:

http://ftr.wot-news.com/2014/03/20/new-tank-mmo-coming-up/
ja az ellefélnél meg a top játékos Loikot 52% a top játékos. Tehát már az összeállításnál eldöl a csata, le se kéne játszani annyira belenyúlnak.
Simán belenyúlnak a játékba nyugott lehetsz ez nem kérdés. Csak az elvetemült "fanok" nem hisznek ennek akik az orruknál messzebb nem látnak(vagy nem akarnak) látni. Legutóbbi MM olyan volt hogy én mentem Type-34 és a 2 legnagyobb tankunk Kv-1S volt, ami jó lenne ha nem nézném meg csata után a statját.erni3076 volt a "top" játékos hozzánk beosztva 43% statja! Másik Top tagunk pedig szintén KV-1S-el greekdoc nevû 46% stattal. Ezt már direkt így rakják össze mert ezt nem lehetne másként manipulálni. Már az összerakásnál eldölt minden.
JeffDunham
Csak nekem tûnik úgy hogy majdnem minden pályán -ahol átalakítás volt- eltûntek a nagy hegyek és még rengeteg fa is. Laposítják a pályákat mindenhol, ezzel nagyon durván az artyk malmára hajtják a vizet. A legjobb példa Redshire és Serene Coast. Bár félve merem megjegyezni hogy a Highway-en pedig több házat hoztak be mindkét sarokba. Igaz indokolt is volt mert arty paradise volt az egész pálya.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Na akkor elsõ látásra egy kis elemzés:

Malinovka
Érdekes lesz ezt a két szintes hegy megoldás, pár csatáig könnyen lehet majd leszedni alulról a gyengébb játékosokat, akik arra mennek. A folyó melletti susnyásban emelt dombok brutális jó spothelyek lesznek. Eddig is onnan spotoltam jó camós tankkal, most még könnyebb lesz, mert el se tudnak találni. Gyanús, hogy még gyorsabban dõlnek majd el a csaták mint eddig.

Pearl River
Azzal, hogy kinyitják a hegyet a scoutoknak hatalmas terepet adnak. Már elõre látom a rohanó elcket, akiket ugyanúgy nehéz lesz onnan kiszedni, mint Cliffen. Viszont a rövid szakaszra behozott új utak némi taktikázára adnak majd plusz lehetõséget.

Serene Coast
Nagyon egyoldalú pálya volt eddig, mert a délen kezdõk kaptak ugye egy nagyon jó hegyet. Most ezt fullra letarolták, sõt mintha a másik oldal kapta volna meg, kicsit laposabban. Remélem nem estek át a ló túlsó oldalára és most meg az északiaknak lesz könnyebb a pálya.

Severogorks
Ez a map is brutálisan meg lett gyalulva és sok új hegy lett behozva, érdekes lesz.

Lehet újra tanulni a térképeket, de így elsõre elég jó kis változtatások lesznek. A HD tankok meg nagyon szépek.

Perl Rivernél elsõ opció,ez a folyó meder nagy kanyarjánál kezdõdõ rész,a képen pont jobb oldalt kezdõdik a kövezett folyómeder híd és az a kis falu.
Szépen átvágták a hegyet,az egyenesen a bázisukra vezetõ út
JeffDunham
Hmmmm a Severogorsk pályát jól átdolgozták... A Perl River-nél jól látom hogy megnyitották a hegyet? Vagy csak eltüntették a hidat és a házakat? Ha jól látom a második opció lett.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Csak you tube os videók amibõl kinyerem a hangot és bõvítem az argo modomat.

Ja, már látom, Jeff-tõl van. 😊

Ez hihetetlen ez a játék. Próbáltam vagy 4-5 tankkal duplázni, semmi... Erre bemegyek egy 5-ös artyval, ráadásul a legszarabbal (francia). Mindent eltaláltam, be sem kellett szûkülni a körnek néhány alkalommal.. 4 kill. Ezt a csatát csak kíváncsiságból nyomtam le, elõtte amit játszottam, ott a 10-bõl csak 1 talált..
Még hogy nincs belenyúlva... jaja

@400V: Argo 2 ??? Honnan szerezted meg? Engem is érdekelne. 😊

ok köszi!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Igen, még tegnap.
De már nem él.