banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Lehet, hogy átviszi, de azért elég életszerütlen, hogy egy IS effektíven le tud állni vele harcolni. Egyrészt baromi szar a D25-t célzási ideje, meg pontatlan is. + sztem még nagyon random is, hogy beadja 175 pennel. Én ma T110e5-el is 2x pattantam a kupoláról, pedig eltaláltam, és annak meg 260 az átlag átütése. Mondjuk utána átütöttem. Elég jó lett az a VK sztem szemből. Kicsik a weakspotok. Tessék pl az imént említett T110e5 weakspotja nagyobb és gyengébb is.

Mondjuk múltkor jól megszívattam (már a buff után), AMX50-100al kiygújtottam oldalról---->automata poroltó eloltotta neki--->köv tölténnyel ugyanoda lőttem és kigyulladt még1x, le is égett :D 3 sec alatt 2x gyújtottam ki xd