World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Friss ST-I tulajdonossá avanzsáltam, és mint elég ritka tankról, amirõl nem lehet nyakra-fõre infókat találni, gondoltam megosztom az elsõ benyomásokat/tapasztalatokat.
Õszintén szólva nagyon vártam ezt a tankot, mindig is a két legjobban vágyott T9 között volt nekem (M103, ST-I). A páncéljáról hallottam már ódákat zengeni, E-75-tel szokás egy lapon emlegetni, õt meg gondolom nem kell bemutatni senkinek. Na most itt vagyok gondban. Az E-75 vastag bõrét egyértelmûen jobbnak éreztem mikor azt húztam, de nagyon erõs a gyanúm, hogy egyszerûen azért, mert az még a gold-lõszer korszak elõtt volt. Most bizony ha az ember megpróbálja az ST-I-et rohamheavyként használni, úgy szétkapnak, mint floki a lábtörlõt.
Mint mondtam, ezt a gold lõszer esõnek tudom be, de fel is fogom tenni újra a gold detektort, és akkor mondhatok közelebbit. Hasát megfelelõ forgatással T8 lövegek gold nélkül nem lövik be, T9-ek már viszont gond nélkül. A felsõ lemez elég kemény, csak ha rátöltik a goldot a T9-ek simán átviszik azt is, különösen a postaládánál, aminél arany nélkül is.
Sidecrapeben nem kell magyaráznom milyen jó, de õszintén szólva sokat még nem volt alkalmam próbálgatni, nem nagyon voltam vele városi pályán.
A fejlesztett torony nagyon kemény, de azért nem árt vigyázni, jobb játékosok közelharcban hajlamosak ellõni a kupola (vagy mi a fene ott az az elején) gyûrûjét, de ezt messzirõl szinte lehetetlen megcsinálni, és nem is olyan vékony, mint mondjuk egy T29 kupola.
Mozgékonysága olyan keményvonalas heavys, senki ne várjon M103/Conqueror szintû agilitást.
Ágyúját nem szeretem, de ez valószínûleg azért lehet, mert még a BL9 van rajta😄
Egy szó mint száz, egy picit csalódott vagyok, pattogósabbnak hittem, de ez nem a tank hibája, hanem a WG gold ammót illetõ üzletpolitikájáé. De egyelõre eszemben sincs leírni, még 50 csatám sincs benne, és nekem is szokott kelleni legalább ennyi, de inkább 100, hogy rendesen összeszokjak a tankjaimmal, úgyhogy még barátkozunk. Ha érdekel valakit, egy 100 csatával késõbb is leírom változott-e a véleményem, és ha igen, miben.
Ilyen jatekosallomany mellett egy ertelmesebb csimpanz is kepes 1100 wn8-ra, de az legalabb nem nem sirna ha majmok koze rakja az MM.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
http://www.noobmeter.com/player/eu/rotterdam1/503010507/
Ott szépen szövegesen is kiteszi az összes értékelésed. Ha nem tudod az intervallumokat...
Az meg megint csak a te hozzá nem értésedet mutatja, hogy gyakorlócsatába HEAT-al és APCR-el akarsz lövöldözni. A gyakorlócsatákat pont azért játszottuk hogy azt tapasztaljuk ki AP-vel hol lõhetõek át a harckocsik.
A nyílt játék óta egyszer vettem premium accountot, mert nincs rá szükségem. Egyrészt mert tier 9-10-esekkel is tudok creditet farmolni, de minimum 0-ra kihozni. Illetve van T34 premium harckocsi amit az US heavy ág átalakításakor kaptam, ezzel havonta kb kétszer játszom mert nem szorulok rá mivel több mint 50m creditem van. Akármilyen furcsa is számodra, pont az olyan játékosoknak mint akik a HUNS-ban vannak vagy más hasonló high eff játékosoknak nincs szüksége premium accountra se. Tudod miért? Mert tudnak játszani. És tudnak gondolkodni. Nem spammalik ész nélkül a drága APCR/HEAT lõszert.
Röhögni inkább rajtad lehetne, de túl szánalmas vagy. Az egyik pillanatban még azon rinyálsz, hogy kevés lenne az AP átütése és ordít magáér a HEAT lõszer, aztán meg azon vagy felháborodva hogy gold ammoval szétlõnek tier 10-ben és játszhatatlan. Menj aztán inkább álmodozz a 180, 203 mm-es löveggel felszerelt életképtelen, ócska szovjet szarjaidon.
A véleményemet pedig akkor írom le amikor akarom. Te csak ne akard megmondani, hogy megtartsam-e vagy nem.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Mi az, hogy "elmagyarázza, hogy miért lett beszólva"?
Pont leszarom, hogy kinek van igaza, ki a noob, vagy ki nem szimpatikus. De ha valaki valakinek beugat az reagál, majd megjön a nagycsoport, és mindenki nekiesik.
Nem lehet úgy feljöbbi ide, hogy ne ez menne.... Vagy a pankrátoros debil..
"De amíg itt rinyálsz naphosszat, alpári hangnemben azon hogy kikkel játszol, miközben Te sem vagy különb, az elég irritáló"
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
angelus1991ster.blogspot.hu
angelus1991ster.blogspot.hu
Mi a faszért kell mindennap kipécézni valakit akit lehet baszogatni??
És miért az jár az élen akinek rendet kellene tartani??
<#ejnye1>#ejnye1>
Btw, az 1000es WN7 igen is hogy noob kategória. A hozzád hasonlóak vágják tönkre az én meccseimet, mégse sírok miatta.
Te vagy az?<#nyes>#nyes>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Emlékszem, régen mennyit szívtam bizonyos tankok ellen, aztán voltak itt a fórumon akik segítettek, tanácsot adtak. De most sok embernek inkább egyszerûbb gold-ot betölteni.
A nagy gold spam tényleg idegesítõ, de az még idegesítõbb, amikor még gold-al se megy a delikvensnek és még fel is háborodik rajta<#fejvakaras>#fejvakaras>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ha 6000 effym lenne akkor is tier 8 ba jtszanék mert az élvezhetõ nem pedig tier 10 be ahol lóbaszó 1500 at sebzõ artyk meg 2000 et sebzõ halálcsillagok rohadnak a bokorba hogy rálõhessenek.
Nézd csak meg nyugodtan csúcsidõbe hányan játszanak tier 8 ba meg mennyien tier 10. Biztos csak optikai csalódás. Az is érdekes hogy ha nézek streamet rendre ilyen 80 tank a garázsba meg 300 nap prémium ketyeg a számlán emberkék eröltetik ezt a dolgot csak.
Bocs én nem vagyok mazohista! De biztos vagy valaki mert napi 12 órába HEAT el meg APCR el gyakorolsz.
Röhögök kb rajtad. Tudásnak nem nevezném azt hogy valaki pénztárcából finanszírozza magának a kreditet hogy tudjon játszani tier 10 ben.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Aki képtelen megoldani egy helyzetet HEAT meg APCR nélkül, mert a pozicióváltás rizikós és "Vagy esetleg kezdjek el szórakozni a kupolájával. Olcsó játék hülye gyerekeknek kb" a véleménye a gyenge pontok lövöldözésérõl annak felesleges a replay. Nem is akarja megtanulni bõven elég az, ha csak ráviszi az egeret a célontra és garantáltan átüti a HEAT/APCR. A legkönnyebb megoldás a lehetõ legkisebb erõbefektetéssel aztán utána a saját maga hatása alá kerül hogy mekkora király volt és folytatja tovább ugyanezt. Persze ezzel se teljesen elégedett mert túl drága megoldás és nem tud csak tier 10-ben trollkodni. Tipikusan a mindenbõl a legjobb, legtöbb kell, de ingyen vagy még olcsóbban hozzáállás. Az ilyeneknek jobb is, hogy nincs creditjük tier 9-10-hez. Remélem soha nem is lesz, mert akiknek van azok baszták szét a tier 10-et a HEAT/APCR spammjükkel...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ne haragudj, hogy belepiszkítottam konstruktív hozzászólásodba.