banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TiborTamas
    Nekem a 8-as annyira bejött, hogy meg is tartottam, pedig már rég ki van fejlesztve a 9-es. :)

Gamescom-ról: Én attól tartok, hogy idén nem lesznek QR-kódok az E3-ból kiindulva. A stream-et néző emberek közül sorsoltak random a nap folyamán többször bónuszkódokat (amiben volt a 3000 kredit is, trololo) és küldték privát üzenetben. Lehetett még tárgynyereményeket is szerezni + Type-59-et ugye, azokat a stream melletti chat-en feltett kérdésekre válaszolók közül sorsolták ki. A minap kiraktak egy hírt, hogy ilyen most is lesz, úgyhogy szvsz a kódokat is ilyen formában fogják szórni. (remélem tévedek)

Az event naptárban pedig holnaptól van írva egy Gamescom Contest: Attack Now nevezetű cucc. Ha valaki tudna valamit róla, akkor ne tartsa vissza. Én már keresgéltem kicsit, de semmit nem találtam róla. Hírt róla meg szokás szerint majd kirakják, ha kirakják... :D