World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nem megy AP val. IS7 be E100 ba meg Mausba bele se megyek mert ha nem látni a hasukat ezeknek is effektív 250 mm nél kezdõdik a páncél AP meg rendelkezik 258 átlaggal. Másik opció ha ilyet látok akkor váltsak pozíciót. Ez meg rizikós mert amíg szaladgálok semmit nem csinálok. Van még harmadik esetleg hogy pusztulok 2. 3. sorba és várom a medeket mert azok puhák. Ok de akkor a heavyket ki fogja aprítani?
Ide a hülye is látja hogy HEAT kell. IS7 300 mm alap. E100 bazi nagy torony eleje 250 mm. Anno mikor 268 mm volt az átütése M62 nek néha átvitte az AP. Ott a Maus is. Melyik kényelmesebb? Jó hogy a torony ha rád néz. IS4 páncélja simán jó 311 mm es pent pattintani ha trollkodsz sidescrapben. Ott a HEAT 340 mm pen. Röhögve gyalázod a tornyát csak fixen kell lõni. Ha bekerülöd más tészta, oda nem kell.
Ezek a dolgok csak frontális harcban ilyenek. Ezért nem is szeretem a heavyket csak úgy dísznek kihúztam õket.
Mondom én nagyon örülnék ilyen nagy vasas full AP val bemegyek és mutatok valamit videónak. Amik replayeket nézek és 4000 sebzés felett vannak ott alap prémlõszer játszik mindig. Egy jó kis 30 perces több pályás bemutatót.
tegnap pont kellett, himmelsdorfon hulldownos is7 tornyán beköszönnni kétszer 😊
Kihúztam az IS4-et is, de mire oda eljutottam, utáltam tier X-ben játszani, így minden 9-es 10-es szintût eladtam, de a ST-I is ugyanazt az ágyút használja mint az IS4, és ST-I-vel sokat játszottam, és nem voltam rászorulva a gold lõszerre.
Amit meg mondasz, figyelj ez helyzettõl és szituációtól függ. Nem tudom hogy csinálnám, de valahogy ismétlem a gold lõszer elõtti idõkben is megoldottam én is, meg egy rakás másik ember is.
Én nem vagyok a gold lõszer ellen, több tankomban nekem is van pár darab, vészhelyzet esetére. Elvégre ha más is használja, hát akkor én is.
De ne essünk már túlzásokba! IS4-be gold-ot? Tier X-ben?
Szerintem a JPE100-ba is lassan gold-ot tölt mindenki, mert a 299-es pen, nem elég, 420 kell...
Anno E100-al is lõttem ki IS7-et, 235-ös pen-el( IS4-nek 268-as penje van!) szóval...hát ez van.
Többek között ezért adtam el a tier X-es tankokat, tele van arty-val és gold-al lövõkkel, és önmagában nincs bajom a gold-ot használokkal, de amikor egy alapból is erõs ágyúnál is azt használ valaki...így nincs értelme random-ban IX-X szinten játszani. Nem is teszem, és nem is idegesítem vele magam
angelus1991ster.blogspot.hu
Komolyan szívesen megnéznék egy videót mert én is sajnálom a prémet tier 10 re.
Nem szekálásból írtam.
Egy jó kis videó. <#kacsint>#kacsint>
Amúgy utána jól ment 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
De most komolyan, ami IS4-el AP-val nem megy...hát akkor ott gondok vannak. Nálad.
Azt meg nem tudom, elképzelni hogy írtad át a páncélátütést? Betörtél a WG-hez, feltörted a szervert? Mert a játékon belül az csak egy felirat. Nem lehet megváltoztatni a sebzés és átütés értékeket. Kurva érdekes is lenne, ha meglehetne...átírtad...egyre vadabb dolgokat olvasok itt néha. Átírta...
SU-152-rõl simán lehet pattanni, és ha jól emlékszem már a SU-ISU-Object nem éppen erõsen páncélozott, de a lövegpajzs rész, lazán benyeli a lövéseket, ezért van az, hogy bizonyos lövések szembõl ezeket nem viszik át.
Az IS3-nak meg pont olyan a frontja, hogy bizonyos szögekbõl marha pattogós tud lenni.
És...5%-os random.
De inkább ez marhaság, és szimplán a játék a szar, sõt még csalnak is. ez a legegyszerûbb magyarázat.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
De ha az IS3 frontjára 60 fokban érkezik a skuló, már pedig ha olyan a terep hogy kicsit feljebb áll az orra akkor elõfordulhat, akkor az effektív páncélvastagság már 220mm.
De tényleg nem érdemes ezt minden esetben szõrszálhasogatva kiszámolgatni, mert akkor elveszik a játék.
El kell fogadni, hogy egyszer nekem kedvez, másszor neki. :-)
Viszont ha ennyire ki vagytok éhezve az ilyen anomáliákra, ami egyesek szerint nem is létezik, akkor bekapcsolom a replay-t. Kb minden 2. lövésem az "érdekes" kategóriába esik szóval egy este alatt is összejöhet egy szép kis válogatás. Lehet utána még a wg fejéhez is vágom, hogy legalább fogják már vissza magukat és ne csaljanak ennyire látványosan...
magyarul nem csináltál semmit az átütési értkkel
ha ez ilyen egyszerû lenne akkor mindenkinél 1000 sõt 10- 100000000000 lenne ez az érték
|Származási hely: Degec|
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
1 - tankok
2 - tele volt a tököm a csíterekkel
3 tetszet hogy nem elég a reflex, hanem a fogaskerekeknek is pörögni kell.
Késõbb rá kellett jönnöm, hogy a 3-as pont miatt az átlag játékosok nem igazán vannak a helyzet magaslatán és mivel ez ellen még nem tettek semmit, ez a legnagyobb gyenge pontja is.
Minden alkalommal.
De a játék hevében, ha felbukkan egy piros sziluett, sokszor nincs idõ végigpásztázni, hogy hol is mutat végre zöldet. :-)
Fõleg aki sokat játszott más pörgõs FPS játékokat, ahol az volt a nyerõ aki elõbb lõtt, annak talán nehezebb átállni erre a visszafogottabb, tényleg figyelmet, türelmet igénylõ játékmenetre.
Amúgy a videó alatt ott van a srác honlapjának a címe és ott bizony többnyire (vagy éppen minden) mod fent van amit használ.
Nem tudja valaki, hogy a videóban látható mod, melyik?
Elõre is köszönöm!
WOT: Beluka
Aztán meg löttem egy T32 parancsnoki tornyát a domb mögött és leesett a lánca !!
Mindegy még 10000 XP és megvan a Caernarvon, igazából azt várom nagyon.
Már a csata elején felbaszod magad, és úgy is játszol.
Nekem ugyanez volt, top sebzéssel, top xp vel 4-5-6 killekkel sorozatban kaptunk ki...
A debil csatákat meg ott kell hagyni. Igaz 2 teljes % ot esett a wr, de leszarom..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Néha érdemes egy kicsit utánaszámolni a fizikának is, és akkor máris nem annyira meglepõek a tapasztalt visszásságok.
A TigerII front páncélja 150mm, ami döntve van. Számoljunk 45 fokkal, akkor az effektív páncélvastagság 212mm.
Az IS 122mm-es ágyújának az átütése 175mm.
Szerintem az lett volna a furcsa, ha sikerült volna átütni.
Ha meg egy AP lõszer nem üt át, akkor nem is sebez.
Ezt a legnehezebb begyakorolni, és betartani. Hogy az ember ne durrantson oda azoknak a nagyvasaknak, amiknek a sebzése nagy valószínûséggel esélytelen, hanem szépen kifarolva, eltûnve más célpontot keresni.
Mert ahogy ellövöd magad az addig téged esetleg nem észlelõ társai egybõl meglátnak és szétkapnak, mint foxi a lábtörlõt. Ahogy írtad. :-)
Szerintem jobb lenne ha mindenki látná az xvm-et mert legalább jópáran elszégyelnék magukat.Meg szerintem jó pár paradicsom jobbnak képzeli magát mint amilyen valójában és sajnos ez is hozzájárul a csapat vesztéséhez.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
És az elmaradhatatlan magyarázat. Két nap termése.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Illetve az elõbb azért ment el a csata,mert torony forgatás közben lõttem az 1 hites tankra, és bár a csõ és a célkereszt rá nézett, a lövedék egyszerûen egyenesen elszállt...
Ez után bekapcsoltam a szerver oldali célkeresztet,de olyan darabosan mozog ,hogy az valami undorító,régebben nem volt ilyen.
Ti is tapasztaltok hasonlókat,vagy nálam van valami gáz?
There is but one rule: Hunt or be hunted.