World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
18+
http://youtu.be/4nVyspMeF3M?t=1m
http://www.liveleak.com/view?i=0f8_1361297196
Van pár hely napjainkban ahol ha eltöltenél pár órát lehet ez lenne életed legkisebb gondja.
hihetetlen b+ mekkora gyökerek vannak fent o.O
tier X totál játszhatatlan, de alatta sem sokkal jobb :/

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

There is but one rule: Hunt or be hunted.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Valaki régebben említette, hogy a domb tetejére célozva "ugrik" egyet a célkereszt. Ma kipróbáltam egymás után sokszor, és tényleg 😊)
Ez mitõl lehet?
Cleverland egy nagyon jó játékos, rengeteg tapasztalattal, és a videói is nagyon hatékonyak, rengeteget lehet belõlük tanulni. De valahogy nem tudom úgy használni a dolgokat ahogy õ teszi. Persze nincs 2 ugyanolyan meccs. Scoutoláshoz nem nagyon értek, a medeket mostanában tanulgatom. De azért nem vagyok totál béna. Az 1300-1400-es effi azért valahogy összejött.
Meg olyasmit is észrevettem, hogy ha 15-3-ra nyerünk (elõreláthatólag), akkor mozgás közben elõszeretettel lövök, mert MINDIG talál, akármivel megyek 😊
Automata célzást
@malystryx Igen, sokszor elõfordul a low hp-s ellenrõl való pattogás, baromira idegesítõ. Meglátásom, hogy ilyenkor ez megmarad az emberben, (mivel bosszantó) és amikor visszanézem a visszajátszást, akkor belátom, nem volt az tuti átütõ lövés.
Pl:Egy hete kb. T29 nagy durrantójával pattantam 13-75 v. 90 oldaláról (azután kinyirtam, csak közben elintézte az artynk). Visszajátszást meglestem lassítva és láss csodát... a lövege elját kapta el a skulom s a test és a löveg közt elpattogott. Már nem is volt az a fura "Lepattantam a kis light oldaláról a 105-össel" eset.
Ahhoz is hasonlítható, mikor az ellen fordulás közben kilõ bennünket. A "cikk" szerint csalás. Cleverland meglátása (tükrözi a sajátom) bezzeg ha mi csinálunk ilyet, az természetes és feledésbe is merül, nem morgunk miatta.
Figyeld a mestert!!
Viszont 1 témában vitába szállnék akárkivel, és nincs igaza Cleverland-nek:
Egy kb 120-200-as effis játékosról (kis hp-ról) egyszerûen túl sok a lepattanó. Valamint volt már olyan, hogy egy szintén vérpiros játékossal 1 vs 1-ben ugyanazzal a tankkal simán elvéreztem. De hozzáteszem azt se tudta merre forduljon, és merre áll az ágyúja, de azért simán lehozta. Na nekem itt lett örökre elegem.
De ezt nem panasznak szánom, csak tényeknek.
Maradok tisztelettel.
Hm most keresgéltem a replay-ek között és vissza nézve a repleyek is akadoznak.
A minimapon játékközben az ikonok is ugrálva közlekednek, ami régen nem így volt, mert pont az volt a legjobban frissítve és ha egy tank bement a ház mögé az ikonját ott láttad míg el nem tûnt viszont a minimapon meg láthattad amint ép a ház másik sarka felé tart és mindjárt elõbukkan és folyamatos volt a mozgása, nem akadozott.
Már régen is mondták a WG-s fiúk, hogy a legnagyobb teher a szervernek a láthatósági rendszer kiszámolása amit a nem tudom melyik verzióban csökkentettek is, de szerintem azóta még csõkéntettek rajta és amit mi laggnak hiszünk az a láthatósági rendszer frissítési idejébõl fakad fõleg.
Szerintem sikerült kiválasztaniuk valami olyan idõzítést(sajnos) ami egy bizonyos idõközönként összeadódik és minden távon pont egyszerre frissít ami létrehoz a szerverben terhelési tüskékét, amik ha összeadódnak okozhatják a laggot is akár, tehát nem oszlik el a terhelés egyenletesen hanem lüktetés szerûen mûködik.
angelus1991ster.blogspot.hu
Amennyi hajam kihullott a végére, de megvan. 3 az egyben.
Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2014.03.16. 14:35:43
Jármû: SU-101
Szerzett tapasztalat: 1 846
Szerzett kredit: 518 600
Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Kiváló sofõr jelvény: "2. osztály"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

csak fussunk össze <#nevetes1>#nevetes1><#violent>#violent>
fel sem mered vállalni önmagad 😊
adj egy face elõrhetõséget vagy tel. számot, felhívlak...
de úgysem mered, mert kis pöcs vagy aki csak itt meri kiélni önmagát
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"