A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
MrGringo #321028 Igen szóval vannak tuskók akik maguktól hasadnak, de azért a HAMI elég jól össze rakott csapat. 1-2 embert ismerek ott! Sok ott a fanatikus, nehezen viselik ha kilövik őket és olyankor elszabadul a pokol!
Nekem volt egy olyan kontaktom velük hogy 2-en voltak szakaszban tier 5-ben voltam... és ugye "véletlenül"
kilőttem az egyik majdnem 70% -os figurát a kettő közül az első 2 percben
és a másik istencsászar szakasztárs ezt személyes sértésnek vette! Láttam hogy elvakultan jön rám, még a házakon is átronygyolt hogy minél hamarabb csővégre kerüljek! És hát ugye "véletlenül"
őt is kilőttem! Na öcsém utána kaptam a dumát! Még amikor kiléptem a főmenűben ott is folytatták
rám kerestek és rám írtak! Azt mondja az egyik...hogy az ilyen kis köcsögök basszák el az egész játék egyensúlyát akik nulla tudás nélkül még tier 4-5-ben is gold ammoval lövöldöznek! Na ez volnék én ő szerintük! Még jó hogy be van állitva az automata replay és átküldtem nekik!
speciel én tier 9-alatt egyáltalán nem használok gold ammot! gondolom megnézték...aztán csend lett! Hát ennyi a kis sztori!