World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RU251* elírtam
ja és azt mondta a WG hogy idén megakarják csinálni a könnyû tankokat minden nemzetnél kivéve japó
majd kiderül 😊
mindenesetre a francia és a kínai ág ugye kész van
németnél már bejelentette a WG hogy a RU215 lesz a tier8 könnyû
de mi lesz az amcsi tier 8??? meg az orosz??? a britrõl ne is beszéljünk 😄DD
amcsinál még opció hogy megtoldják az ágat
cheffe tier 6 t21 tier 7 t71 tier 8 és akkor 5ösnek átteszik a Stuartot és kész is az ág
Remélem nem fogom megszívni hogy van 50 K a Chaffeen
hát... szarban vannak a WG-sek mert ugye 7-esig megvan a könnyû tankok listája usa-ban...
Chaffe (t5) T21 (t6) T71 (t7)
majd ez az ág megy át med-dé majd hvy-vé, ami elég gagyin néz ki 😄
de ha kiveszik a lightokat egy másik ágra akkor a helyükre kell új medeket betenni....

de majd megoldják, hiszen még sok tank hiányzik...
tessék szemezni, ha még nem láttad volna a képet 😊
kisTekila
köszi 😊

xfire: kistekila

egy olyan rakás szar hogy bármennyire is akarom az indeien pz-t fullosan sem tudom elviselni
MM mennyire kegyes vele?
mert a gunja az oké.... stug 3 féle gun nekem fekszik
sniperkedésre nem alkalmas ez a med?
elvileg mobilitásra olyan mint a Panther (papíron), és azzal nekem nincs gondom!!!
De akkor mi lesz az 5-ös tank helyette?
én szeretem a 10es szintet de egy peches csata az e100-al - 60ezer kredit...most ezért löwézzek 2 kört hogy menjek 1 10-est?
jah, már csak ki kellene fejleszteni 😄
az is meglesz egyszer... mert ugye minden nemzet-nek lesz tier 8 könnyû tankja, és a csefí felmegy 6-osba és onnan kell majd tovább mennem
de elõbb megvárom amíg felviszik, mert akkor nem kell ilyen horribilis exp hogy meglegyen
JeffDunham
Ment egy.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Chaffee
kisTekila
"Clan Missions: Join the Clans!"

Ha vki küldene egy invet, szépen megköszönném 😊
Amennyire tudásomból telik 😉

(kisTekila a game nick)

xfire: kistekila

ne már 😞
akkor másik tankot kell néznem...
Átlagos cucc, semmi különös.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Én rühelltem. Dög nagy, lomha, totálisan papír, az ágyúja meg... Mehh. Nem volt még olyan tank, amin az az L/70 bejött volna nekem.
Jó lenne egy medál arra, ha egy nemzet összes tankja a garázsban áll. <#idiota>
viszont egy kérdés... van valakinek VK3002M-je a garázsban funra?
Holnap féláron lesz a garázs, és pont van 2 helyre gold-om
és mivel 98 tank van a garázsomba így kell 2 fasza vas h meglegyen a célom 😄 a 100 tank
egyik a BT-7 lesz... low tier rohangálós tanknak jó lesz, meg jól is néz ki
viszont a VK3002M-rõl foggggggalmam nincs, hogy milyen lehet
adatai alapján egész jónak tûnik... de vajon tényleg az<#fejvakaras>
ez azert erdekes egy picit:

- no matter what, historical battles will not be removed – there will be no imbalance between sides and if they prove to be unpopular, that’s not reason enough for removing them
hahaha 😊
ja én is rég eladtam az X-eseket 😄 igaz csak 2 volt...
most csak klán miatt vettem vissza, el lehet ökörködni IS-4-el, de nem egy nagy szám!
tier 8-nál én nem megyek tovább 😊 nekem az a kedvenc 😄
Az ST-1 nem olyan rossz sztem.. Öööö nekem nincs, de ellenfélnek igen kemény.

ha ez megnyugtat én is eladtam a 3 10esemet...belekezdtem volna a t54 ill az e50be de pár csata után eledtam...nincs egyszerûen idegem végiszívni megint ennyi kört stock-osan...visszaveszem sztem én is a t8 ill alatti fun gépeimet és teszt szerveren kiélem perverz t10 imádatom...nem beszélve arról hogy lejár a prémem és holnaptól szandinak hívjanak ha többet költök én erre.
annyiból jobb hogy ott sokkal jobban tudod befolyásolni a csata végkimenetelét
tier X-ben hiába sebzel ki 7-8-10k sebzést, attól még simán kikaphatsz
mert ott már minden átlõ mindent, fõleg h gold ammo korszakot írunk

tier 5-ben, bõõõõõven letudod hozni a meccset top tier-ként
tier 7-ben 8-ban már óvatosabbnak kell lenni, de sokkal jobban balanszolt tankok vannak szerintem
Wartburg
Na ott 80% vörös, mint a majom hátsó! Szerintem az még rosszabb, mint a X-s. De ez tényleg vicc! Mi lesz itt hétvégén? Megint szinte ingyen adja ez a szemét WG a kreditet, ha be tudod kapcsolni a PC-t, kapsz sázsezsret!

a tier X a wot szégyene szerintem 😄DD
most hogy visszavettem IS-4et (bár ne tettem volna)
mentem párat randomban, egyszerûen vicc, szánalmas, élvezhetetlen 😊
továbbra is a legjobb tier számomra az 5/7/8
az a legjobb ha 8ast húzol és 10-esekbe dob be...de milyen 10-esekhez...aztakurvarománcigányistenit😊
Wartburg
Katasztrófa ami most van! Senki nem nézi azt a kurv@ minimapot! Össze-vissza mennek, és ez tier X-ben, szánalom... 😞

Csak nem éppen volt tiszta, hogy most melyikre gondolsz a heavyre vagy a medre. A heavy nem a legjobb, de azért nem olyan rossz, míg sztem a med randomban nagyon élvezetes!
popey8
#297235 Vadászpárduc - de hülyén hangzik így magyarul😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

medet írtam véletlenül heavy helyett...te ugrásra vársz mikor ír el vki vmit? ezután mi jön? feljelentesz?!
IS-7 heavy, FV183 TD, hogy jön ez a medekhez. Ráadásul a 113 meg kínai heavy. Sztem nem olyan rossz a 113. A 121 pedig egyenesen az egyik kedvenc 10es medem. Eleve sokkal jobb a rofja, mint a heavynek szóval lehet vele aprítani rendesen! Nagyon harap!
jgpanther 2-vel én kaszáltam rendesen...gyors 500-akat odabasz és jobban pattog mint a ferdi ami tetû lassú
Nem kötelez senki rá hogy kifejleszd. De ha kell a Ferdinand/JPII, Jagdtiger vonal, akkor kötelezõ. Amúgy fullosan nem rossz TD, kár hogy a többség átlövi. Viszont, utána a t8-as német TD-k igen jók, ezek miatt megéri, és nem olyan szenvedõs a JP. Míg elõtte a Jadpanzer, hát nem tudom, de azt nagyon rühheltem.

Kötelezõ kifejleszteni
Vadászpárduc td-t érdemes kifejleszteni, akinek van miért jó?

angelus1991ster.blogspot.hu

Vixy28
Olyan modot tudtok ajánlani, ami a napi csataösszesítõben a WN8-at írja és nem a WN6-ot? Mert nekem most olyan van, ami a WN6-ot írja. <#smile>

sajnálom hogy ezt kell mondanom de a 900 alatti értékû játékosok belét kitaposnám.....mit szívok te jó ég...
Wartburg
Rosszat linkeltem :/

Wartburg
Agyhalottak napja még mindig.<#violent>

popey8
Csak balszerencse. Nekem egyik kedvenc T10-es heavym.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

én ezt teszt szerveren is megállapítottam...is7, leopard,stb,t62a, fv 184...ezekkel röhögve lehet játszani...a kínai med mazoistáknak jó csak😊 bocs...
GabeE3e
Megvettem a 113-mat ,hát ekkorát még nem szívtam 10-es tankkal, komolyan jobb volt a 9-es, ezzel mentem 4 csatát, ebból háromszor szembõl kaptam lõszer rekeszt, meg kigyújtottak 2x, senkinek nem ajánlom,hogy kihúzza,gyakorlatilag semmire nem jó.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Már ha van idõd napi két-három órát játszani. Nekem speciel nincs.

Na talán most mûködik?!

WOT: Beluka

Azért azt ne feledjük el,h annyi event van,ha nem figyelsz oda 1-2 nap alatt összejön 1milla vagy több.Abból meg már nem nehéz finanszírozni bármit is.
Csak az a qrva lag ne lenne!

Ezt mondtam. Régen még ugye a 8-as tankokra is féláras akciók voltak, ma már a hatosokra is csak 30%, de ugye a szép idõk tovaszállnak

<#hehe>
popey8
Bennem az is felmerült, h a WG direkt mahinált vmit a T8 mm-el és a várakozási idõvel. Lehet így akarták népszerûsíteni/erõltetni, h a népek team battle-be menjenek játszani. Mondjuk nem tudom, h ez miért érné meg nekik, de sose lehet tudni.

Sherman0070
Dehogy vagyok én az a gyerek. Csak néha nem nézek ide fórumra azért nem írok. Ez meg akkor jön ide.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

voivod32
Ja bazmeg! A "foggyos kébzõben"!
Csak elõbb a faszt húzd ki a szádból, mert így nehezen lehet érteni a beszédedet!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

jó lenne ha több ember is kapna olyan jogot hogy ezt a barmot azonnal kilehessen tiltani....
vagy ez nem megoldható?