World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miben gyengébb a 650-es az 580-astól?

Si vis pacem, para bellum!

Nem dobom ki, mert nincs jelenleg erõsebbre zsé.

Azon viszont nem csodálkozom hogy a GTX580 jobban muzsikál, hiszen egy sokkal erõsebb kártya.

Solten xDDD
most nagyon kiröhögtelek b+ 😄DDDDD
AFK-sok ellen kaptál ki XDD
Arnold papa mióta nem politikus tisztára kész van. Epic meal néven van fent egy videó amiben a tank mellet csinálnak egy rohadt nagy szendvicset és kezdésnek a tank kipufogója feletti lemezen megsütnek egy kis strucctojást.

popey8
Most már nekem is van WT-m és szerintem nem olyan nehéz vele játszani. Csak tudni kell okosan használni. Nem tudom neked van-e, de ha te heavyként akarod használni, akkor nemhogy a 4k-t, de a 2-3k átlag dmgt sem fogod tudni vele tartani az holt biztos. Ismét egy túlzás: nem tudom te kiket néztél, de nálunk pl. Gamblenek és Szpecnek sincs 4k átlag dmg-e vele, sõt még nekem is csak 3700 jelenleg. Én eddig 4k felett csak Jegesnél láttam, plusz néhány külföldi lila játékosnál.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Hát tudod szerintem dobd ki a gtx650-esed ha nem tudod normálisan elfuttatni rajta a gamét. GTX580-asom van és 1920X1080-as felbontáson maxra felhúzva minden amit találtam simán megy a game 40 és 60 fps között.

popey8
"A td camo bónusz az talán csak álcahálóra vonatkozik, hogy talán több bónuszt kapnak rá. De abban biztos vagyok, hogy a medek magasabb kamo értékét még így sem érik el" <#wow1><#falbav><#csodalk> Kérsz még pár smileyt?

Ember te tényleg beteg vagy. Ez a talán itt most csúnyán megbukott. A TD camo bónusz nem az álcahálóra vonatkozik, hanem az alap camora. Errõl akkor volt szó, amikor úgy volt, h elveszik a szóban forgó camo bónuszt a TD-ktõl.Nem figyelsz.

Persze a medekbe 6 klingon álca generátor van beépítve és még az 50 m-es "röntgen" körben se spotolódnak fel. Sajnos a fost meg a többi szart 800 méterrõl is észreveszik, szegények. /sarcasm

Te totál nem tudod mirõl beszélsz az biztos vagy csak túl nagyot akarsz mondani, h alátámaszd az állításaidat ill. a véleményedet.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Jaja, girls und panzer OSTbõl van mindhárom szám 😊

WoT: Nishizumi77

Az ott mókolnak akart lenni, bár az sem szebb szó. 😊

Ki tudja mit mólonak az enginnel, mióta megvették az egész céget. Lehet kijönnek valamivel majd. Ugye a feladat nem éppen az egyszerûen összedobjuk egy hónap alatt kategória.

Solten
Ja, ezen a tankon szolgalt anno az osztrak seregben.. 😊

Saor Alba

kicsit hülyén fogalmaztam😊 cipõben csak féllábal behajolva kicsavart derékkal nyújtózva fogalmaztam😊
Solten
Klassz a Panzerlied alafestovel... 😄

Saor Alba

na igen. mondom hogy nagy a el van szállva a wg.Sunsetjoy ezt nehezen érti. szerintem pénzt kap serbtõl hogy jót vagy semmi😊
Nekem GTX650 van, és bizony az is kevés néha.

Igaz full HD felbontásban megy, de vissza kellett vennem pár paramétert, hogy élvezhetõ sebességgel fusson.

Volt itt nemrég egy Grafikai beállítási táblázat a WoT-hoz.
Az kifejezetten a nem túl combos VGA tulajoknak hasznos.

Osztrák felségjel! 😊
Solten

<#alien>

Saor Alba

Tervben van, csak egyelõre még gyûjtöm a lelki erõt a grindeléshez. Amúgy meg ha van egy elképzelésem egy adott tanktípusról nem igazán szoktam csalódni benne. Eddig egy kivétel volt. Pont a 155. Lehet azért is sírtam miatta annyit... ami viszont különösen fájó volt, hogy az odaáig vezetõ út sem volt élmény még tier 8-tól sem....

Sunsetjoy
Én a videókártyáról beszéltem, és nem a konfigod WoT játékmotor által való semmibevételérõl.. 😊 Egyértelmû, hogy teljes mértékû multicore support kéne a játéknak, ezt belátja, akinek egy csöpp esze van...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Csak nyomkodni a bal egérgombot... Ja persze... Nem szoktál medekkel játszani mi ?. Tényleg, mi lemme ha kipróbálnád öket, mielött ilyeneket írsz...
jó tier 9-10 persze célozni kell de egy medhez képest még ha ez nem is az a hagyomásosan med akkor is megnyugtató jó érzés...megpiszkálod õket és még van esélyed lelépni is...én szeretem nagyon ezt a japán vonalat. chi-ri-vel is 150 kör 182 kill 75% win...nálam ez nagy szó...fõleg a gyõzelmi arány😊de mennyi hülye volt mikor azt húztam...rotterdam cheter...😊az mondom...REPORT...😊
60-80 fps között van az enyém is, csak mondom leesik olyan 25-30ra ha sokan lõnek mellettem, és nem értem ezt a buzi wg-t...4 magost már mióta igérgetik hogy optimalizálják, ezt azt kijavítják...toldozott-foltozott az egész...
JeffDunham
"sta1 tényleg szembõl rõhögve az is3at---hasba az e75 jppz e100 beviszi"

Csak óvatosan. Az IS3-at oké, azt alázza, de a másik kettõvel megszenved ha egy kicsit is szögben áll. Tudom mirõl beszélek mert a mai napig húzok benne legénységet. Fõleg az E75 veszélyes ilyen téren, mert úgy pattog az alsó frontlemezrõl mint a popcorn.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

semmi gond vegyél nekem jobbat. én arra akartam kijukadni hogy van ez a konfig ami benne van 110000 ft-ba és belassul egy netes játék közben ha sokan vannak mellettem és nagy a füst.sztem ha egy csöpp eszed van akkor beugrik mire ez a nagy gépigény a wg részérõl...mikor full grafikán is érdekes dolgok vannak nem beszélve a bugokról...
7vs7 max tier 6os tournamenten sikerült eljutni az 1. gold rewardig, azt hiszem ez a 16. helyezés. Jó móka volt. Egy nem HC csak fun klánnal minimális rákészüléssel ez egész jó 😛

Mivel nem volt kv-1sem és értelmes legénység bele, én vállaltam a scout szerepet pz3al, tegnap volt egy jó momentum mikor szembe találkoztam 2 kv-1sel 😄

WoT: Nishizumi77

áh látom a light-okról van van szó. én szertem õket de spotolni valahogy nem az én világom. azért tolom némettel meg japánnal. tõlük azért nem várják el. az sta-1 is lassú spottolásra de nagyon jól forog és cserébe a 218mm átütés kárpótol. a t44-et szerettem még egye fene vmennyire spottolni is tudtam vele de az a 175 mm átütés éy a csaták nagy része tier 10-ben...használhatatlan. még oldalról is pattogtam már sokszor tier 9 heavy-ken.már a panther2 203mm-e alakul de az sta1 tényleg szembõl rõhögve az is3at---hasba az e75 jppz e100 beviszi.
Nekem csak 2 gb ram van és 50-100 fps,persze nem full grafon,szal elég a 2 GB.Mondjuk szinte a részletesség a minimumon van.i5 760,nvdia 9800 gt 512mb,2 gb ram.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Sunsetjoy
Az pont olyan, hogy rápakolták a 2 gb-ot, de minek. igaz hogy GDDR3-as, de 128 bites a memóriabusz elérése. Annál még egy 4-5 éves is többet tud ilyen téren (memória adatforgalom sebesség) 256 bitesként.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Amúgy az elõzõt r3ntonnak szántam.

Igen, kb ugyanannyi mint bármi másnak. Ha bokor mögött állsz legalább 15 méterrel akkor szinte senki sem spotol be. Igaz ehhez kell legalább 100 méter vagy több ellenféltõl függõen. Ha td-vel mozogsz a camod értékének legalább -40%-t elveszíted, míg meddel -25% lightal meg 0%. Szóval technikailag nekik olyan mintha mozgás közben is egy helyben állnának. A td camo bónusz az talán csak álcahálóra vonatkozik, hogy talán több bónuszt kapnak rá. De abban biztos vagyok, hogy a medek magasabb kamo értékét még így sem érik el...

Szóval a lényeg az, ha rendesen bokor mögött állsz egy bizonyos távolságot tartva akkor mindegy mivel játszol nem spotolódsz fel. 400 méter felett meg akár a nyílt mezõrõl is lövöldözhetsz akkor sem látnak meg. td camo bónusz... vicces.... (bármelyik tankomat ugyanakkora távolságról spotolják be, legyen az heavy vagy td)

JeffDunham
Mind a kettõnek van. Úgy tudom 25 és 50%, de pontosan én sem tudom. (pedig illene)

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

nvidia geforce gt 630 2 gb...azért nagy vonalakban írtam mert gondoltam nem lesz mély analizálás...
4 generációs intel 3.5 gh dual core 2...én nem írtam le rendesen...a ram: hát 3gb azért elég kéne hogy legyen, gondolkodtam hogy veszek bele még 3at de a wot-on kívül mással nem igen tolom. öregszek😊 ennyi elég is😊
A másik meg én úgy tudtam a TD-knek van camo bónuszuk állóhelyzetben és nem a medeknek, de lehet akkor én tudtam rosszul 😄
Tényleg felesleges veled foglalkozni, akkora baromságokat tudsz irkálni. Ha annyira OP-k lennének te lennél az elsõ, aki kihúzná õket 😉 Egyébként is szabadon kihúzható az összes, szóval ha akarsz statpaddelni húzz ki egy 10es medet 0 célzás idõvel. Sõt elég ha kihúzod a 1390-et, annak is 0 a célzás ideje xd
Max esetleg azért nem vitte mert nagyobb volt 330 mm nél a páncél döntve.

Vicc kb... azt nemrég Serb mondta hogy T44 nek lenne HEAT lõszere ami 400 mm felett penetrálna ha a valós lõszereit használná. Az az U8TS tuti kettélõtte volna való életbe a tornyát a Jagdnak HEAT el.

WT E100? Arra is azt mondtad, hogy nehéz vele a játék, amikor 3k dmg-et tol ki 10 másodperc alatt... (mindenki akinek a statját láttam vele könnyedén tartják a 4k+ átlag sebzést) Vagy az e4 amivel kb az átlagos szintet érted csak el. Ami azért gáz, mert az itteni kis felvezetõd után, hogy még a fogyatékosok is tudják õket használni te mégis csak ennyire vagy képes... Ráadásul mind2 csak ikonjában td, amúgy heavy tankok. Szóval igen vannak td-id. Jah nekem meg ennyi erõvel van medem is. Ott az e5 meg az is7... jó vicc.

Amúgy meg pont tegnap is közel 300-at lõtt belém egy szaros elc amx szembõl teljes sebességel 300 méterrõl. Egy5-ös könnyû tank, egy 10-es heavy tankba. Ez a vicc és bármit pampogsz ez elfogadhatatlan. Csak úgy mint a medek camo bónusza amikor nekik van a legjobb páncéljuk, ugyanakkora pennel mint a heavyknek, sokkal magasabb dps-el és közel 0 célzási idõvel. + menet közben is pontosak.

Régen a gold ammo + 10-es medek elõtt tényleg skill kellett egy-egy medhez, de azóta kiváló stat padder tank lett mindegyik. Csak nyomkodni kell a bal egérgombot, aztán annyi... arti szint annyi különbséggel, hogy ha béna vagy itt még vissza is tudnak lõni.

Nem akarok beleugatni de a HEAT lõszernek pont az az elõnye hogy 50 m rõl is annyi a penje mint 500 ról, és laza 60-70 fokig vinni kéne a páncélt. Amit láttam annál a Jagdnál az kb szemmel volt 45 50 fok.

Arcade fos manipulált szar szerintem! Megy minden gusztustalanul arra hogy monopole meg fizessél.

Anno? <#ravasz1>

patchaou
Szomorú, az egyik kis fun accommal szeretnék játszani amire szereztem egy su100y-t de a játékbeli néven kívül mindent elfelejtettem... mondjuk ez kevés lenne a helyreállításhoz is.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tiszta vicc ez a játék.Az egyik nap a tigris ágyúja mindent visz,nem pattog,ma meg minden 2. lövésem lepattam 5-6-os tankokról.Ez egy röhej,hihetetlen.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Nekem is 405-ös hibát jelez.
patchaou
Csak nálam nem jön be a worldoftanks.eu vagy másnál sem?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Az egy dolog hogy két gigás vga-d van de milyen? attól hogy tele van baszva egy videókártya memóriával még nem feltétlenül jó játékra is.

Nincs asszony szal ez nem jött be. :-D

ximix
Nyugodj meg semmi para csak az asszony tamponjára gyújtótál rá véletlen 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nyuszika és a Farkas találkozik az erdõben.
A Farkas megfûzi a Nyuszikát egy kiadós numerára.
A Farkas leteszi a szivarját egy fatönkre,a Nyuszika melléteszi a véres tampont. Kefélnek vidáman mint az õrület amikor végeznek elaléltan a Nyuszika beteszi magának a szivart a Farkas a szájába a véres tampont. Egyszer csak elkezd izegni-mozogni a Nyuszika:
- Te Farki, akkorát dugtunk, hogy ég a pinám!
- Az semmi Nyuszika, de én meg szabályosan agyvérzést kaptam!!!
A lightokkal csak egy baj van, a használhatatlan debil csapatok.
Ha megértenék az idióták, amikor írja nekik az ember, hogy xy helyre megyek spotolni, figyeljen oda stb, akkor jók volnának nagyon. Ehelyett elmegy a pálya másik végébe az összes, vagy padló gázzal elviharzik melletted egyenesen a halálba.
Ha meg ne adj isten mögötted áll, jó helyen, akkor képtelen lõni/sebezni amit kellene, hiába jelölgeted, az ellenfelet.

Igazad van, feleslegesen pötyögtem. Viszont nekem legalább vannak TD-jeim is, fogtam és kihúztam.
Pláne a lightokkal nehéz játszani. Azokkal még igazán hatékonyan spotolni is nehéz, nemhogy még gyilkolászni és sebezgetni is. Persze nyílt mapokon tankfölényben magára hagyott tankokkal szemben más a helyzet.
Nem az, de gondolod ezzel meggyõzöd 😊? Te is tudod mennyi okosságot szokott írni... és amúgy is mindig az az op, ami nincs, ami van az meg szar...
milyen hisztit levágott már a 155tel is...