banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Nekem van rajta megelőző karbantartás, így nem vészes. Chieftain felől meg nem vagyok megnyugodva. A nagy LFP miatt a frontális védelme gyakorlatilag nulla lesz, hacsak nem rejted a hasát, ami azért nem lesz könnyű. Sidescrapere alkalmatlan lesz, mi több overmatchelni fogja az oldalát minden. Tornya meg feltehetőleg egyáltalán nem lesz olyan erős mint amire a legtöbben számítottak, elvégre a WG ígérete szerint 150mm vastagra fogják megcsinálni 195 helyett. Ez így nekem egy Conquerornak tűnik egy szinttel feljebb, még tovább rontva a Conq egyébként is ordas hiányosságait. Mozgékonysága meg feltehetőleg közelében nem lesz az E5-ének, a végsebessége jobb, a gyorsulása/manőverezhetősége viszont rosszabb lesz a jelenlegi FV-énél.