banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Malachit
    Ebben semmi új nincs. Tegnapelőtt 13-90 csinált úgy spotot, hogy a nyílt területen klingon álcával átment és beállt a bokoba. Konkrétan valami 30 méterre kellett rámásznom az E4-el, hogy spotot kapjon. Tudtuk, hogy ott van, mert állandóan világított a teljes szakasz lámpája, ha a bokor felé közeledtünk.

A kigurul, lő és utánna jelenenik meg is elég gyakori. Olyan 1-2 hetente be szoktam szívni és az a csodálatos benne. hogs ált bokor nincs a szikla mellett ami takarná, csak kijön céloz és lövés után jelenik meg. Így ált a amikor a másodikat kapom így be (persze én folyamatosan oda vagyok szűkülve és zomolva és lesem mint állat) hagyom a fenébe és elmegyek (ha tudok), mert a rendszer eldöntötte, hogy én az ellent csak fixen lövés után fogom meglátni, miuána kigurult a fedezékből és volt ideje becélozni teljesen... Spot rendszer best...