World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Menthetetlen ez a játék...

és loose...

Szeretném veletek megosztani eme gyönyörû videót. Akartam írni a videóról valamit de még mindig keresem a szavakat.

Si vis pacem, para bellum!

ximix
Orosz testvéreinknek is elõjött eme probléma bár õket 7 szerver és 24 IP cím szolgálja ki minket csak 2 szerver 8 IP címmel ezek az adatok szerepelnek a WoTWiki oldalán ami nem biztos, hogy pontos.

Azért gondolom ez, mert ezen az tejji.com oldalon megnézve az URL-ket az oroszoknál 8 szervert egyenként 4 IP címmel találtam EU-t meg 2 szervert 4 IP címmel, de az elsõ szerver IP címei nem egyeznek a WoTWiki-s oldalon,de ettõl függetlenül a Wiki-s cimek is SoT-os url-t adnak.

A testvírek alkottak egy progit ami a szervereket pingeli és így könnyû eldönteni hova menjél Wot Ping Clusters
A progiba van egy comfig fájl amiben megadhatod akár az ip címeket is és ezeket pingeli.

Namármost a WoT-t, hogy lehet rávenni a csatlakozásra ezen ip címek közül passz.

Szerintem nem lehet csak szervert választani, IP címet meg olyat kapsz ami éppen aktuális pl most a 195.12.241.xxx az EU1 és 185.12.240.xxx az EU2.
Az xxx-ek minden belépésnél változnak.

Sajna nem értek hozzá csak következtetni próbáltam 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nálam így néz ki a WoTWikin szereplõ IP címek pingelése 1mp idõközönként 30 ping

Ennyi. Low tier és fun az nem fér össze. Ha kicsit tapasztaltabb leszel nagyon fog fájni, mit mûvelnek a kezdõk/vagy akik egyszerûen úgy maradtak.

A legjobb tankokból azért érdemes megtartani néhányat a heti, vagy havi küldetések teljesítése érdekében.
Meglett a lóvé és az XP. Váltok T-34/85-re. Egyébként pont most a legutóbbi pár csatámban ezeket tartottam be, és marha jó körök sikerültek. Lehet, nem is kellett volna rinyálnom.
Apropó...ha van is sok 8-9-10-es tankotok, megtartjátok az ennyivel kisebbeket is, ha jó élmény volt valamelyik? Nekem pl. a sima KV-1 marhára bejött.
LoL, légharc
Nem is annyira feltûnõ a változás 😄

Miért kell némelyik TD-t ennyire feltápolni? Egy tier X heavy vs. TD:

Nekem ehhez 23-at kellett lõni, amibõl 20 talált és 19 penetrált. Azaz 23x kellett a tankot kitenni az ellenség elé. Neki ehhez ÖT lövés kellett (5 telitalálat persze). Fair enough!

Ha nem lennének a (közel) egylövésezõ spottolatlan TD-k, már megint 4-5 high tier arti van oldalanként minden 2., 3. csatában. Szerintem ez teszi tönkre a WoT-ot. Szeretnék tankok ellen játszani, melyek nem egylövéseznek.
By the way, artik nem lesznek a top of the tree-ben?

a t34-85 viszont eszmeletlen durva lesz. meg az is6 grindnel vettem viszza, de ritka op-nak erzem.
en reggebben toltam a t-34be egy par szaz kort. en szerettem nagyon. en a zis-4es agyuval hasznaltam: jo atutes, kis sebzes, eszmeletlen rof. tier5ben az az agyu atvisz mindent. a kis ebzest eloszor nem veszik komolyan, aztan mire eszbekap mar keso.

nem erdemes elso sorba menni vele, medeket es a kisebb tieru tankokat keresd. ehhez azert megvan a mozgekonysaga. pancelra ne nagyon szamits nala. keruld a derp-gunokat (pz4, hetzer, kv1), mert goldal at tudnak utni es akkor egy loves vagy. erdemes felnyomni a legenysegnek az alcazast es ugy operalni h takarasban legyel.

heavykel csak akkor kotozkodj, ha massal foglalkoznak, vagy ha van eleg helyed es lenduleted fodulozni korulotte. de ez azert kerulendo, nem a te sulycsoportod. tavolrol is at tudod oket loni.
Pales27
Most dupla a crew xp 😊

popey8
Amint a legénység 100%-os lesz😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Na majd akkor a T-43at hogy fogod szeretni<#hehe>
Pales27
Jöhet Portugáliába

egy 4-5 darabot nem hatrany vinni, de vannak arnyoldalai a dolognak. egyreszt konnyu raszokni, kenyelmes tud lenni. mivel nem kell annyira celozgatni vele, meg hasznalni a fejed, es keersni a jobb megoldasokat mint a frontalis adok-kapok.. es konnyen lehet h a kezdeti 4-5 mar 10-15, amivel nagyon csunya minuszokba bele lehet szaladni, foleg premium nelkul. masreszt, goldal nem fogsz nagyon celozgatni, nem is keresed es tanulod meg a gyenge pontokat.

ha gond t34el osszekaparni a penzt a kov tierre, akkor meg hanyagold a goldozast szerintem.
popey8
Researched: Waffenträger auf E 100 researched. Undistributed experience spent: 205000. Free Experience spent: 0.
Purchased: 'Waffenträger auf E 100' sucessfully purchased. Spent credits: 6 100 000.

<#hehe>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Na jó! Lehet, nekem is meg kéne próbálnom a goldot néha?<#hehe> Most épp nagyon kell a lóvé, mert pont váltásban vagyok, T-34-rõl T-34/85-re. Ember még nem szopott annyit tankkal, mint én a T-34-el. Valamiért rohadtul irritál mindenkit, azonnal azt lövik az összes csatában. Mivel vonzza be vajon??
..minden tierben toljak esz nelkul, mindenre..
gold ammo -> nagyobb atutes -> nagyobb esely a sebzesre. nagy tieres heavyket is at tudsz kulonosebb celzas nelkul utni -> tobb sebzes = tobb kredit. ez lenne alapesetben az ertelme.
igazabol premiumaccounttal siman ki lehet hozni plusszosra egy kort. ertelemszeruen ez nem goldspam vegig.
van egy-ket extremdraga gold loszer, de a tobbi ara kigazdalkodhato, vagy eppen a honapokig tarto 250k akciok utan van mire ellloni a kreditet mindenkinek. nem veletlen h boldog-boldogtalan lo mindnere vele esz nelkul.
Tényleg ne haragudjatok, senkit nem akarok bántani, rengeteg jó tanácsot kaptam már tõletek!! Csak pont ti is írtátok nehezményezve, hogy IV-es, V-ös tier-ben is már agyba-fõbe tolják a gold lõszert, nektek se tetszett, hozzáteszem jogosan. Gondolom ez is inkább a pénzlehúzásról szól WG részérõl...
azt meg lehet nézni valahol, hogy melyik tankkal sebeztek eddig a legtöbbet egy csatában?
és hogy mennyien lõttek ki 15 tankot egy meccsen?
Az hogy kilõdd 59-16-al szembõl a beforgatott Maust...legalábbis fostalicska szerint 😄 😄 😄 😄
Egyébként a "goldozásnak" mi értelme? Iszonyú sokba kerül, szerintem nehéz pluszosra is kihozni úgy egy menetet, hogy puffogtatod a goldot. Némelyik rohadt drága. Pont ezért nem kéne.
OMG itt derül ki mennyit értesz a játékhoz, beforgatott maust kigyújtod light tankkal 😄 Végülis azt nem mondtad, hogy hátulról...hihtetlen. Húzd már ki valamelyik lightot 😄
Nem akartam ekkora tüzet szítani, egyébként elárulom, hogy semmiféle gold ammot nem toltam eddig, és ezután sem fogok. Modot sem használok, se xvm, semmi. Be is tiltanám az összeset, a gold ammot meg pláne. Aztán egy kicsit egyenlõbbek lennének az esélyek. Faszomnak kell nézegetni, ki piros, meg lila, meg akármi? Játszani kell. Valóban egy kicsit igazságtalan voltam, tett azért be szépen saját kategóriába is, mindjárt jobban is ment. Senkit nem akartam megsérteni, bocsánat, de kijött.
az alkohol kis mennyiségben igen fasza dolog ám <#awink>
A vodka csodákra képes.
na itt látszik meg hogy meghalna az emberiség a technológia miatt 😄
vagyis egy részük......
sokat szoktam nézni ilyen ismeretterjesztõ mûsorokat...
spektrum, nat geo, stb stb
valamelyiken volt szibériai sorozat .... na ecsém, ott aztán semmi sincs 😄
és szinte irigyeltem õket, nem függenek semmitõl, nem stresszelnek semmin és vagy 100 év az átlag életkor
popey8
Fasza. Kösz õsök, h elbasztátok az ózonréteget😄 Valószínûleg a napkitörés mûve, ma érhette el a Földet a napszél. Nem csak a nettel volt gond, a mobil rendszer is meghalt. Nem lehetett senkit hívni, még a 1412-t sem. Emiatt maradtam le a CW-rõl<#mf2>

Replay volna?

az egyik legnagyobb bûn a játékban az hogy az ember nem fejleszti ki a SU-152-õt...
a második az hogy felteszi rá a 122-es gunt 😄

ez a TD stock gun - HE kombóval még mindig brutális....
amikor oldalba kapsz vmi papír 9-es angol vagy francia szart és belesebzel 1100-at ... na az az érzés felbecsülhetetlen 😄
Nálam is elment, azt hol vissza jött hol nem ilyen 5 percekre.
Meg.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nekem igen.
*hogy !ne! lásd hányan vannak

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Jó a videó, habár nem értem mi a baj az mm-el... +-2 tier különbség nem valami nagy szám. Mit szóltatok volna, ha a régi rendszerben egy 110 penes stug3-al 110 dmg-eket kiosztva kellett volna e-75 meg is4-ek ellen menni. Vagy éppen egy 6-os vk36-al tier 10-es tankok között elbohóckodni. Jah és akkor nem volt ám olyan lehetõség, hogy gold ammo. Volt AP + HE aztán dönts okosan...

A mostani mm az igazi noob friendly. 8-as könnyûtankban vagy. Nem számít. Tölts goldot a tízesek ellen aztán még a beforgatott maust is kigyújtod szembõl... No problem.

Komolyan mondom a mostani játékosok el vannak kényeztetve. A random rendszer sem skill alapon mûködik már, szóval tényleg bárkinek lehetnek jó körei.

popey8
Telekomosok, nálatok is meghalt a net 9 elõtt kb. fél 10-ig?

Én bent maradtam volna a teremben, nekem a +-3 is jó volt.
Ugye ez most nem komoly?
Tudom, ezerszer lerágott csont de:
Anno +3 tierrel fentebb pakolt, nem volt gold ammo.
Alig-alig voltál top tank.
Akkor is hülye volt mindenki a csapatodból.
És azért itt a fórumon vannak/vagyunk néhányan akik kifarmoltak 10 tankokat így is.
Változnak az igények, de azt felróni egy játéknak hogy próbál kihívás elé állítani úgy hogy még goldozhatsz is. (és még sebezni se tudsz)
Ki kellene venni, hogy lásd azt hányan várnak.

Komolyan a végén eljutunk odáig, hogy:
Én kérem azt a 10es tankot!
Farmolni nem akarok, költeni nem fogok.
Add ide csupán azért, hogy játszak a szaros játékoddal.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

ja atelem a problemat , mennyivel fair-eb lenne az op kv1s-el t6-ban a kicsiket meszarolni...
Megjegyzem a kv1s-nek 175mm a pen-je, akkora vagy nagyobb mint a 1-2 t8-as tanknak (pl. pershing ,t-44) , es meg 400-at sebez ........

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Nekem az a jelenet tetszik amikor azt mondja, hogy "mindenki akinek tele van a töke az MM-el menjen ki most".
K..va nagy videó. "segítek kifarmolni az IS-7-et"<#nevetes1> Mennyivel korábban magyaráztam már ezt én is, úgy látszik nem csak nekem böki a csõrömet, hogy állandóan 2-vel feljebb dobál be, és sebezni se bírok. KV-1S-el most dobott be csupa 8-as közé...marha sok esélyem volt. Miközben tényleg azt látni, hogy 30000000 játékos vár ugyanabban a tier-ben. Rohadt gyorsan változtatni kéne ezen.
Antimat
Hát igen, csak az maradhatna akkor, aki elég jól

cyka blyat

Tádám... 😄

Jo nektek ... most pingeltem vegig a server ip cimeketket ( mind a 8-at.4db eu1,4db eu2)
osszesitett atlag 158 ms (anglia),en csak itteni ido szerint este 10 utan tudok jatszani hetek ota ,addigra lemegy mindig 150k ala az osszletszam es akkortol jo.

Valakinek van arra otlete ,hogy lehetne-e valahogy szabalyozni melyik ip-re kapcsolodjak ,mert 2-re eleg jo lenne a pingem (70 alatt) ,a tobbire mar nagyon magas(200+)

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

koszonom!
Ühüm... Nem próbáltam ugyan, de találkoztam vele pár napja.
Disable the “Auto” World of Tanks <0.8.11>

Ez az E50M-es akcióban a 30% csak az árra és a kredithozamra vonatkozik? Jó lenne, ha 30%-kal kevesebb XP kellene a kifejlesztéséhez, mert jelenleg 72 ezernél járok...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB