World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Si vis pacem, para bellum!
Azért gondolom ez, mert ezen az tejji.com oldalon megnézve az URL-ket az oroszoknál 8 szervert egyenként 4 IP címmel találtam EU-t meg 2 szervert 4 IP címmel, de az elsõ szerver IP címei nem egyeznek a WoTWiki-s oldalon,de ettõl függetlenül a Wiki-s cimek is SoT-os url-t adnak.
A testvírek alkottak egy progit ami a szervereket pingeli és így könnyû eldönteni hova menjél Wot Ping Clusters
A progiba van egy comfig fájl amiben megadhatod akár az ip címeket is és ezeket pingeli.
Namármost a WoT-t, hogy lehet rávenni a csatlakozásra ezen ip címek közül passz.
Szerintem nem lehet csak szervert választani, IP címet meg olyat kapsz ami éppen aktuális pl most a 195.12.241.xxx az EU1 és 185.12.240.xxx az EU2.
Az xxx-ek minden belépésnél változnak.
Sajna nem értek hozzá csak következtetni próbáltam 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nálam így néz ki a WoTWikin szereplõ IP címek pingelése 1mp idõközönként 30 ping
Apropó...ha van is sok 8-9-10-es tankotok, megtartjátok az ennyivel kisebbeket is, ha jó élmény volt valamelyik? Nekem pl. a sima KV-1 marhára bejött.
Nem is annyira feltûnõ a változás 😄

Nekem ehhez 23-at kellett lõni, amibõl 20 talált és 19 penetrált. Azaz 23x kellett a tankot kitenni az ellenség elé. Neki ehhez ÖT lövés kellett (5 telitalálat persze). Fair enough!
Ha nem lennének a (közel) egylövésezõ spottolatlan TD-k, már megint 4-5 high tier arti van oldalanként minden 2., 3. csatában. Szerintem ez teszi tönkre a WoT-ot. Szeretnék tankok ellen játszani, melyek nem egylövéseznek.
By the way, artik nem lesznek a top of the tree-ben?
nem erdemes elso sorba menni vele, medeket es a kisebb tieru tankokat keresd. ehhez azert megvan a mozgekonysaga. pancelra ne nagyon szamits nala. keruld a derp-gunokat (pz4, hetzer, kv1), mert goldal at tudnak utni es akkor egy loves vagy. erdemes felnyomni a legenysegnek az alcazast es ugy operalni h takarasban legyel.
heavykel csak akkor kotozkodj, ha massal foglalkoznak, vagy ha van eleg helyed es lenduleted fodulozni korulotte. de ez azert kerulendo, nem a te sulycsoportod. tavolrol is at tudod oket loni.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
ha gond t34el osszekaparni a penzt a kov tierre, akkor meg hanyagold a goldozast szerintem.
Purchased: 'Waffenträger auf E 100' sucessfully purchased. Spent credits: 6 100 000.
<#hehe>#hehe>
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
igazabol premiumaccounttal siman ki lehet hozni plusszosra egy kort. ertelemszeruen ez nem goldspam vegig.
van egy-ket extremdraga gold loszer, de a tobbi ara kigazdalkodhato, vagy eppen a honapokig tarto 250k akciok utan van mire ellloni a kreditet mindenkinek. nem veletlen h boldog-boldogtalan lo mindnere vele esz nelkul.
és hogy mennyien lõttek ki 15 tankot egy meccsen?
vagyis egy részük......
sokat szoktam nézni ilyen ismeretterjesztõ mûsorokat...
spektrum, nat geo, stb stb
valamelyiken volt szibériai sorozat .... na ecsém, ott aztán semmi sincs 😄
és szinte irigyeltem õket, nem függenek semmitõl, nem stresszelnek semmin és vagy 100 év az átlag életkor
a második az hogy felteszi rá a 122-es gunt 😄
ez a TD stock gun - HE kombóval még mindig brutális....
amikor oldalba kapsz vmi papír 9-es angol vagy francia szart és belesebzel 1100-at ... na az az érzés felbecsülhetetlen 😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A mostani mm az igazi noob friendly. 8-as könnyûtankban vagy. Nem számít. Tölts goldot a tízesek ellen aztán még a beforgatott maust is kigyújtod szembõl... No problem.
Komolyan mondom a mostani játékosok el vannak kényeztetve. A random rendszer sem skill alapon mûködik már, szóval tényleg bárkinek lehetnek jó körei.
Tudom, ezerszer lerágott csont de:
Anno +3 tierrel fentebb pakolt, nem volt gold ammo.
Alig-alig voltál top tank.
Akkor is hülye volt mindenki a csapatodból.
És azért itt a fórumon vannak/vagyunk néhányan akik kifarmoltak 10 tankokat így is.
Változnak az igények, de azt felróni egy játéknak hogy próbál kihívás elé állítani úgy hogy még goldozhatsz is. (és még sebezni se tudsz)
Ki kellene venni, hogy lásd azt hányan várnak.
Komolyan a végén eljutunk odáig, hogy:
Én kérem azt a 10es tankot!
Farmolni nem akarok, költeni nem fogok.
Add ide csupán azért, hogy játszak a szaros játékoddal.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Megjegyzem a kv1s-nek 175mm a pen-je, akkora vagy nagyobb mint a 1-2 t8-as tanknak (pl. pershing ,t-44) , es meg 400-at sebez ........
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

osszesitett atlag 158 ms (anglia),en csak itteni ido szerint este 10 utan tudok jatszani hetek ota ,addigra lemegy mindig 150k ala az osszletszam es akkortol jo.
Valakinek van arra otlete ,hogy lehetne-e valahogy szabalyozni melyik ip-re kapcsolodjak ,mert 2-re eleg jo lenne a pingem (70 alatt) ,a tobbire mar nagyon magas(200+)
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Disable the “Auto” World of Tanks <0.8.11>0.8.11>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB