banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bee
    Sok lengyel játszik jól, valóban a nagy tömeg miatt tűnik úgy, hogy bénábbak az átlagnál.
    Én azt szeretem, amikor az ellenfélnél a honfitárs tüzérben ül, netán XVM is fel van telepítve nála. A klánrövidítés miatt eleve tudja, hogy magyar vagyok, és küldetésének érzi, hogy elimináljon. Nem foglalkozik azzal, hogy nem vagyok top tier, végig rám koncentrál. Mondjuk ez a csapatnak általában jól jön, mert arty fenyegetettség nélkül tolhatják, én meg menekülhetek, vagy ücsöröghetek arty safe-ben.
    Tegnap Jeff-re járt rá a rúd, állandóan kapta az artyktól a szerencsecsomagot, de minden csatának úgy mentünk neki, hogy most biztosan artymentes csata lesz. Abbey pálya betöltődik, 3 arty oldalanként. Jeff barátunk ideges, majd lemondóan sóhajt, amikor az ellenfél pro artyja ráköszön. Nem is mert előre menni...