banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• diegho™
    Hidd el, hogy a gold spammereket nem érdekli, ha szidják őket, nekik csak az számít, hogy a WN értékük nagy legyen, ezért képesek akár 5-6 accot is csinálni és rengeteg goldot elhasználni az xp váltásra, tankok átugrására, hogy minél jobbnak tűnjenek.
    Egy valamit nem értek. Én a WN8 top10-ből 2 játékossal is játszottam együtt team battle-ben, gyakorlatilag az összes team battle meccsem ( azok kivételével, amit Scheff-el mentem) ezen két játékos valamelyikével történt. Ők miért nem lőnek prém lőszert? Sőt én Luciquell-t is láttam játszani élőben és ott olyant láttam, amit, nem hittem volna el senkinek. Valakitől kapott egy FCM-et ajándékba, feltöltötte full AP-val, megvette hozzá a 75%-os legénységet és nekiállt játszani! 75% legénységgel AP-val! És 5200 WN-je van! Ettől mi olyan messze vagyunk, hogy nincs is rá szó!