World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A JPanzer és a wt ég és föld.
A Jpanzer E100 lomha,világít,sztem elég pontatlan,lövés után 22sec a töltésem.(cw-n védeni jó,másra nem,fõleg nem randomban)
Lehet nem értenek velem 1et sokan,de nem is értem,h lehet mindkét td tier 10.....Az egyik lassú,lomha,a másik"fürge"és6x560 átlag dmg,0.29es pontosság 😊
Én már a francia "ötletnél"is anyáztam,meggyõzõdésem,h nem megy jó irányba a wot(sem).
Marad délután az Assassin's creed,pöttyet más az élményfaktora <#alien2>#alien2>
Victory!
Map: South Coast 2013.12.27. 11:46:31
Vehicle: Waffenträger auf E 100
Exp: 1 579 Credits: 72 694
Battle Achievements: Mesterlövész
Xar 8k dmg<#alien2>#alien2>
Egyértelmû,ha rámozdulok vkire vége.Te 1et lõsz én valószínûleg kivégezlek(kitárazok),ha nem akkor neked van 56sec-ed,h megölj..
Ez az 1 nagy tárasom van,megyek vele napi 2-3 kört.
15 csatából meglett az 50k dmg,mára elég is volt..Hiába troll,nem hoz lázba a játék+szünet van.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Tegnap pz38 puffogtatott arannyal.. Azt hittel lehányom a billentyûzetet...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Amíg nem forog a tornya addig oké nekem a Td. Amerikait gyûlölöm, T30 ~900akat is tud csapni, ami nem érdekelne DE FOROG A TORONY! hát az agyam eldobom mikor rám pirít
A táras szarokról annyit, hogy az elõzõ meccsemen egy brit T10-es TD-ben 800 WIN6 alatti emberke szétszedte az ellenfelet kb. egymaga. A német táras TD tényleg OP, de simán vannak nem táras OP tankok is. A táras ellen meg nem egy az egyben megyünk, simán kezelhetõk. Számomra nevetségesen könnyebben, mint az arty-k.
jobb pen. ágyúja mennyit lõ, 5öt? 6ot? sebez vele átlagba 540-et már az is sok lövésenként
E-100 ágyúja meg ~670/lövés? 700? Ja igen, szar pen....ooooooooooo töltünk goldot, problem solved !
Nem tudom, olyan mintha ki esett volna a WG kezébõl az irányítás, fene tudja. Így is kevesebbet játszok vele, mert totál nincs kedvem az egészhez. Low tieren Kv1s/hellcat hordák kurják el a kedvem, nagyobb szinten revolveres kakik.
És mindenki aranyozik.
Ha ki jött a WT és nem lesznek gyökeres változások, nem tudom mi lesz ebbõl a játékból, de szerintem sürgõsen vezetõséget kéne cserélni ( vagy ilyesmi )
Sztem ezt nem gondoltad át teljesen 😊
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
IS-el maradtam egy hummel ellen, neki is meg nekem is csak néhány hp-nk volt, megtaláltam a fák között, de mikor 20 méterrõl meglõttem, átment rajta a lövés sebzés nélkül, õ viszont telibe talált.
Na ez a bajom nekem is az egésszel
1 lövésbõl sebezek akkorát mint õ, de neki van még +4-5-6 ( faszom se tudja mennyi ) skuló, míg én töltök 8-14 secig.
Röhögve meg öl....
how terrible
Játssz te is táras szarral, nincs megtiltva.
A plusz-minusz 25%-os randomfaktor,legyen az a játék bármelyik része,csak mérget,keserûséget,és csalódottságot generál szinte mindenkinél
how terrible
Tehát az ellenfélnél ugyan úgy mûködik. Hol a gond?
Csupa izgalom és élmény az egész...
how terrible
Valaki pisztolyt tar a fejedhez, hogy játssz ezzel a játékkal?
Go WT aztán majd egy másfél év után kíváncsi leszek a véleményedre amikor ott is telítõdik a játékosállomány meg kezük lábuk törik a készítõk, hogy maximálisan kielégítsék a felhasználók legidiótább elképzeléseit is másodlagosan tekintve a profitra.
Viszont Millió meg egy bug? Nem volt ez túlzás?
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
köszi
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Nem olyan régen volt,amikor 15-15 type 59 állt egymással szemben,most majd jönnek a 250-300-as kaliberû Katyusák,ahol az fog gyõzni,aki hamarabb leadja az elsõ sorozatot.Csupa izgalom és élmény az egész...
eh...
most meglepõ módon eddig 6 csatából 5 win
3db 7000+ exp-s kör, egy 5000es és egy 3000-es 😊
faszásan megnyomja az is-6 missziót
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Gyõzelem!
Csata: Mines 2013.12.27. 10:34:57
Jármû: Type 58
Szerzett tapasztalat: 7 860 (x5 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 41 415
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Felderítõ, Hidegfejû, Szerencsés
Gyõzelem!
Csata: Westfield 2013.12.27. 10:08:06
Jármû: AMX 12 t
Szerzett tapasztalat: 7 520 (x5 minden nap az elsõ csatáért)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
- már beleszaladtam a "lose fast" verzióba is, remélem nem lesz általános. 6-ból 5 HT campel vhol hátul a hegyekben, én meg TD-vel megyek elõre mert csak ...
- most azért léptem ki mert csak addig van lagom amíg kibújik az ellenfél, meglõ majd visszamegy. Ez roppant érdekes jelenség 40-60fps és 60ms ping mellett
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Komarin, csata utolsó harmada, egy marék tank él már csak mindkét csapatban, ellennél TD-k, amik persze bekempeltek a bázisuk melletti varázserdõbe, esélytelen bármit is kezdeni velük. Én egylövésnyi HP-s Chi-To üvegtankban a szigeten, mellett egylövéses PzIV, és szintén egylövéses Church VII. Vakarom a fejem, fogalmam sincs mit kéne tennünk (ha csak kimozdulunk a ház mögül, egybõl kapjuk az áldást), erre a Church megszólal, hogy mi medek akkor menjünk spotolni. Mielõtt válaszolhattam volna elkezdett lõni, elõször sárgára, aztán pirosra lõtte az ágyúmat, HP-t csodával határos módon nem vett le. Fogom a fejem, illetve elküldöm ide meg oda, erre beírja hogy azonnal spotoljunk neki, vagy vízbe öli magát. Na erre persze nagyban sajnálkozni kezdtem, mire úgy is lõn, barátunk a halak között landolt. Ezen már csak kínomban röhögtem, de ezek után még megfûszerezte a dolgot azzal, hogy jelentgetni kezdte a pozícióinkat az ellenfélnek (mintha egyébként nem tudták volna😊 Nagy az Isten állatkertje, és alacsony a kerítés.
kép