A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
seriousthreat #308028 "Nézd. Én kb 1 hónapja, csak T57-el játszok, csak AP-val, nem is viszek prém lőszert, az átlagsebzésem vele 3900."
nincs több kérdésem.
Ugye tudod, hogy a wn8at mivel lehet húzni? bezony 10esekkel, 3900dmg már magában 3,3-3,5k wn8 (vagy több). :)
Én szvsz megmaradok a tier8nál, feljebb felesleges mennem, cw-ztem én már eleget, a tier10 nekem már korántsem jelent annyi élvezetet mint mikor elkezdtem ezt az egészet. Nekem a tier8 a "munkaeszköz", jó lenne visszakerülni az 5. ProLeague szezonba, ahhoz viszont OP skilles tier8ak kellenek, minnél több annál jobb, de ehhez elsődlegesen csapatversenyeken kellene jobban teljesítenünk.
Szerencsére a magyar 7on7-ek most jól sikerültek (1.-2. hely zsinórban), de a nemzetközi porondon is jó lenne visszakerülni a top8ban, és mivel az A-Seriesben nem indultunk így csak a Go4WoT-on keresztül lehetne csak bejutni.
A goldammo filozófiát a mai napig nem vágom, némelyik ember pont úgy kezeli (és itt nem dieghora gondolok) minthogyha az ördögtől való lenne közben egyáltalán nem, sőt ellenkezőleg, azért lett végül kreditért megvásárolható, hogy egy viszonylagos balanszot teremtsenek a fizetős és a nem fizetős player között.
A használatáról csak annyit, hogy nem fogom magamat szopatni (mondjuk T69 AP-ja egy E75 oldalára) amikor megkönnyíthetném a dolgot és MEGNYERHETNÉM a meccset. A hardcore "minden tankban goldot KELL lőnöm" filozófiát természetesen én is elítélem (pl Scheffnek vicces volt a 60 APCR-es E25-je), vannak tankok amikbe egyszerűen szükségtelen goldot tölteni (BatChat25t, E5, akármelyik 10es TD az FV-n kívül, low-mid tierű tankok). Néha csak szimplán lusta vagyok célozni (erre tökéletes példa az E100/Vk7201) és fun volt hallani a HEAT robbanását közelharcban (igen elcseppentem rá).
Na megyek ground forcesozni :)