World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van 1 laptop is,még azon nem patch-eltem.De ott is állandóan esik az fps.
Tavaly még 90%os beállításnál 60-80fps,ma már minimum beállításnál 40fps(8.9 wot).
Ezért a játékért nem fogok már költeni...Gépet csak más okból veszek,na és nem évente 😊 Ezért kérdeztem az fps esést.itt 1-2 emberke a modokra tippelt,na de az meg csak hasznos(xvm,zoom etc)
De ha nagyon kell leírom a konfigokat,de attól,h"okosak"leszünk(lásd:vegyél ezt-azt)attól még esik az fps.
A wotinfo.hun fent van az xvm mod ahhoz van linkelve két külön file, azt kell feltenni.
Ha hülyeséget mondtam légyszíves javítsatok ki mert noob vagyok a modolásban.
1:Te "beteg vagy"ezekkel a francia td-el..Nekem a 9es Foch sem tetszik,szétesik,3-500dmg stb.. 😊
A Wt Auf e100 viszont tetszik,de sztem az vmi arty pótlék lehet,mert a hülyes is tud 6x kattintgatni mire kitáraz.. 😊
2:Ez a fény mod mit ad.Nincs és nem ismerem...Elveszi a ködöt és fényt ad a pályának,ahogy most hirtelen ránéztem...Ez fps-be beleszólna,vagy miért ajánlod.Mindjárt megnézem majd,csak skype van..

A fejlesztett grafikát csak azért nem használom mert nem tetszik meg fõzi a gpu-t de fps-ben cirka ugyan annyit ad ha átváltok.
T54E1-et meg imádom, ezzel a tankkal nem lehet szar kört menni 😊 2700-as átlagsebzés nemsokára meglesz vele. Pedig az ágyúja alapján nem gondoltam volna, az biztos.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
ezzel a képpel üzenem azoknak akik szerint szar ez a TD hogy TANULJATOK MEG JÁTSZANI 😄
imádom ezt a TD-t <#szeret>#szeret>

angelus1991ster.blogspot.hu
Idióta arty 5x reportolt mert nem maradtam egyedül 5 tankkal szemben csak azért hogy spotoljak neki....
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- végre megvettem az IS-8-at, IS-3 után piszkosul féltem tõle de meglepetésemre egész jól sebzek vele (ua. az ágyú mint IS-3-on amivel meg pattog, 500 körüli sebzésnek már örülök, stb.) 4 csatából 6300 sebzés és egyszer sem voltam top tank
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Kiveszed ezt a modot, és mûködni fog.
Ez így nálam kritikán aluli,nem fog fájni,ha abbahagyom.Igaz ez most az asztali gép,de.....

faszásan megnyomja majd az IS-6 missziót 😊)))
Csata: El Halluf 2013.12.26. 16:35:49
Jármû: Type 64
Szerzett tapasztalat: 1 848
Szerzett kredit: 58 120
Csatában elért Achievement: Top Gun, Orlik medál
Megérte a goldot 😊
Viccet félretéve, tényleg több a TD, de azért még mindig a nehezek vannak a legtöbben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
2-3éve még a medek,td-k is csak tier9-ig voltak.
Toldi Marder lenne Tier4-ben a 75mm-s ágyúval és az 50km/h-s max sebességgel.
"pénz beszél" igaz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Egy pici off:
Mindenesetre a WT-ben azt hiszem a német ágban szerepelni fognak, aki szeretné õket kipróbálni, annak ott lesz lehetõsége a késõbbiekben.
/ON
KV-3 + KV századok...meg platoonok. nagyon durva volt
I met God. She's black
valaha jobb volt, vissza is sírom azokat az idõket
Most 1 hitelt 1 Special mellesleg...
Ja és ugye Hellcatek is rohangálnak, nem is kevesek ,nem is kevés arannyal