World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5. szintû tankok felet ha lehet választani a lövegek közt,melyiket részesítenétek elõnyben?A PCT-t v. a RRO.-t?Mert igaz,hogy az RRO.-nak kisebb a páncélátütése,de a több dmg mellett sokkal nagyobb az esély rá,hogy modult/legénységet is sebzünk.
Hi.ha akarod leírhatom,de nem a konfig a lényeg,hanem,h pár napja volt 40fps,most meg 15,ez pedig így már a kritikus szint.Igaz ez 1 6éves asztali.
Van 1 laptop is,még azon nem patch-eltem.De ott is állandóan esik az fps.
Tavaly még 90%os beállításnál 60-80fps,ma már minimum beállításnál 40fps(8.9 wot).
Ezért a játékért nem fogok már költeni...Gépet csak más okból veszek,na és nem évente 😊 Ezért kérdeztem az fps esést.itt 1-2 emberke a modokra tippelt,na de az meg csak hasznos(xvm,zoom etc)
De ha nagyon kell leírom a konfigokat,de attól,h"okosak"leszünk(lásd:vegyél ezt-azt)attól még esik az fps.

Szia!

A wotinfo.hun fent van az xvm mod ahhoz van linkelve két külön file, azt kell feltenni.
Ha hülyeséget mondtam légyszíves javítsatok ki mert noob vagyok a modolásban.

Hi Bro.

1:Te "beteg vagy"ezekkel a francia td-el..Nekem a 9es Foch sem tetszik,szétesik,3-500dmg stb.. 😊
A Wt Auf e100 viszont tetszik,de sztem az vmi arty pótlék lehet,mert a hülyes is tud 6x kattintgatni mire kitáraz.. 😊

2:Ez a fény mod mit ad.Nincs és nem ismerem...Elveszi a ködöt és fényt ad a pályának,ahogy most hirtelen ránéztem...Ez fps-be beleszólna,vagy miért ajánlod.Mindjárt megnézem majd,csak skype van..

Eladásnál a képen lévõ sornak így kell kinéznie. Tehát a modulokat a depoba küldi!

Mi a tök van a tankeladásnál a meglévõ modulokkal? Már teljesen megkeveredtem. Alapra fejlesztem vissza az eladandó tankot és a modulokra "Depóba"-t nyomok. Fing se kerül a depóba és más tankon sem lehet. Többször jártam így, de azt hittem, áttettem már másik járgányra, de most tuti nem. T1 heavy elad, M6 megvesz és sehol a nagy motor. Pont nem kellene leszerelni a nagyobb cuccokat és akkor kerül depóba? Nem értem. Az meg hogy elõre megveszem a nagyobb tankot és a kicsirõl ráteszem a modulokat, pénzhiány miatt nem mindig fér bele. Hol ba.. rontom el, segítsetek pls!?

Lunki88
Nem tudjátok mi annak a modnak a neve amitõl nagy porfelhõ lesz a tankok után és lövéskor is? (Tudom google a barátom de nem találtam meg.)
Érdekes mert nálam proci ua csak 3.2-õn a VGA meg egy 4870 512-õ és igaz normál grafikán játszok de 40-80-ig pályától függõen a fps már a kezdetek óta, sõt vannak pályák ahol menet közben még nõtt is.
A fejlesztett grafikát csak azért nem használom mert nem tetszik meg fõzi a gpu-t de fps-ben cirka ugyan annyit ad ha átváltok.

Eagle16
Visszavettem az Is-7-est még pár napja, most úgy is olcsóbb volt...olyan mint amire emlékeztem, troll páncélzat, átlagos ágyú, a mozgékonysága meg olyan mintha folyton egy E-100-ast vontatna maga után...furcsa. A talaj ellenállás értékei biztos borzalmasak.

T54E1-et meg imádom, ezzel a tankkal nem lehet szar kört menni 😊 2700-as átlagsebzés nemsokára meglesz vele. Pedig az ágyúja alapján nem gondoltam volna, az biztos.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Feltettem a célzásgyorsítót az AC 48-ra...
ezzel a képpel üzenem azoknak akik szerint szar ez a TD hogy TANULJATOK MEG JÁTSZANI 😄
imádom ezt a TD-t <#szeret>
Én még annak is örülnék, elvégre ez egy tankos játék.

angelus1991ster.blogspot.hu

Met
Valahol meg lehet nézni hogy mennyi reportom van?
Idióta arty 5x reportolt mert nem maradtam egyedül 5 tankkal szemben csak azért hogy spotoljak neki....

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ja jut eszembe, a néhány magyar tank is hozhat nekik a konyhára, beteszik prém tankoknak, és próbálnak lehúzni minket 😊 Na jó, karácsony van :😊

Már járt itt a Jézuska! 😊
Edorn
WGNY2014
Éreztem, hogy nem sok mindent csinált a csapat, de a végelszámolásnál azért ledöbbentem. Azért az ilyen banda is rendkívül ritka. Nem ment az XVM, pedig kíváncsi lennék a színekre, de van egy tippem...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pedig tényleg elég sokan panaszkodnak rá, többek-között én is. Eddig Max, Magas beállításokon ment elég szépen, most pedig eléggé vissza kellett venni, ha 30+fps-t akarok.
- az fps esés szerintem szerver lag lesz, nálam induláskor illetve az ellenfél elsõ megjelenésekor marad ki 2-3 másodperc (TD-im többnyire bele is halnak)

- végre megvettem az IS-8-at, IS-3 után piszkosul féltem tõle de meglepetésemre egész jól sebzek vele (ua. az ágyú mint IS-3-on amivel meg pattog, 500 körüli sebzésnek már örülök, stb.) 4 csatából 6300 sebzés és egyszer sem voltam top tank

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Írd már le mivel játszol mert nekem a nyílt béta óta ugyan az a konfigom és egy deka fps esésem nem volt még soha a pöccsök miatt.

Vixy28
Köszikösziköszikösziköszi!!!! <#taps><#taps><#taps>

Locastan térkép mod csinálja!
Kiveszed ezt a modot, és mûködni fog.
Gondolkoztam én is rajta, de mivel nekem a WZ-132 a cél, így amellé sok értelme nem lenne. Max. a legénység húzásra, de úgyis a WZ-vel mennék.

Vixy28
Sziasztok. Olyankor mi a teendõ, ha egyszerûen nem hagy engem belépni rendesen? Már két órája azt írja ki a beloggolás után, hogy legénység frissítése. Tegnap megvettem a hellcatet legénység nélkül, amint megvettem ezt a képernyõt dobta ki és azóta nem tudok túljutni ezen a képernyõn. A prémiumnapok fogynak, az akciók lejárnak, én meg nem tudok mit kezdeni. 😞 Valaki valami megoldást? <#rinya>

Hi.Másnál is van nagyon sok fps esés?Nálam nagyon durva lett,asztali gépen közel játszhatatlan...Van rá megoldás?25% tömörítés már van..Thx.

Ez így nálam kritikán aluli,nem fog fájni,ha abbahagyom.Igaz ez most az asztali gép,de.....

Eagle16
Nem.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Pedig szerintem állat a szamuráj T6! <#violent>

Lunki88
Nektek mûködik most az xvm?
Áhh mindegy , ha cseh lennék például , akkor az összes cseh tankot vagy amire a németek bármit építettek azt megvenném kerüljön az aranyba vagy kreditbe. Így lenne , ha francia vagy angol lennék. Ha kínai akkor pedig elvtárs lennék.

na végre holnap 5× !!!!!!!
faszásan megnyomja majd az IS-6 missziót 😊)))
Scout? Mert akkor számora felejtõs.

mármint aranyért vettem, de AP-t lõttem végig
Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2013.12.26. 16:35:49
Jármû: Type 64
Szerzett tapasztalat: 1 848
Szerzett kredit: 58 120
Csatában elért Achievement: Top Gun, Orlik medál

Megérte a goldot 😊
Olyan sok volt a TD, hogy meg sem találtam köztük a heavy-ket. 😊
Viccet félretéve, tényleg több a TD, de azért még mindig a nehezek vannak a legtöbben.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Akkor Tier5. Ott megállja a helyét. Úgyis teleraknám minden cuccal azonnal.

Zrínyi I-II 75 mm-es frontpáncél, a történelmi top löveg megfelelt volna a német pak39/Stuk 40-nek, vagy 105mm-es tarack. Ez kb. egy Hetzer tûzereje. Kevés az tier 6-ba.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

JeffDunham
Mai nap egy képbe sûrítve. Kapásból 2 AFK-val indítottunk. <#falbav> És holnaptól 5x-özõ... jááájjjjjjjj!

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Minek teljes ág az európai ágnál. Legyen pl a svéd ág amelyik tier10-ig eljut.

2-3éve még a medek,td-k is csak tier9-ig voltak.

Akkor lehet hogy néhol pontatlan forrást olvastam. De ami tierbe osztást felvázoltam szerintem az úgy lenne jó. A Zrínyi semmiképp nem lenne Tier 4-ben. Csak is Tier 5-6-ban.

Toldi Marder lenne Tier4-ben a 75mm-s ágyúval és az 50km/h-s max sebességgel.
"pénz beszél" igaz.

Na úgy már más. A karakteresebb vasakat szépen el lehetne ott helyezni, de teljes ághoz szerintem vérszegény lenne a hazai felhozatal.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

voivod32
Én az ötöst kifejezetten megkedveltem a végére.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Jaj az a kurva hellcat, tervezem hogy én is veszek. Csak az idegesítõ, hogy minden WoTpro-s erre veri. Egy lövés a Hellcat.

voivod32
50-bõl egyszer összejön vele.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Annak idején valaki írt róla, hogy egy európai ágban lehet hogy bekerülnek, természetesen keverve más tankokkal, (pl. cseh) így a 35t és 38t is átkerülne ebbe. Lehet hogy nem lesz belõle semmi.
Egy pici off:
Mindenesetre a WT-ben azt hiszem a német ágban szerepelni fognak, aki szeretné õket kipróbálni, annak ott lesz lehetõsége a késõbbiekben.
/ON

szabii98
régen a KV isteni volt😄
KV-3 + KV századok...meg platoonok. nagyon durva volt

I met God. She's black

az lesz! csak nem figyeltem hogy ezek más kaliberûek így megszívtam 😄 köszi a segítségeket 😊
Master91
Eh ?

valaha jobb volt, vissza is sírom azokat az idõket

Most 1 hitelt 1 Special mellesleg...

Ja és ugye Hellcatek is rohangálnak, nem is kevesek ,nem is kevés arannyal

Lehet , de a kv1s-nél jobb.

Azt sajnos nem tudom. Vegyél egy nagy kaliberû tank töltésgyorsítót- 300ezer most féláron.