banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Nem tudom mennyi CW-n voltál már, de azt gondolom, h elég kevésen. Ráadásul szerintem nem is vmi jó csapatban, nem is jó csapatok ellen és kevés fajta tankkal.

Nekem van egy pár klán csata a hátam mögött (282) és ugyanazok a tapasztalataim, mint Oddballnak. Ahogy én nem vagyok kibékülve a nyomi artykkal és TD-kel, úgy te a medekkel. Azt kell megértened, h itt most CW-ről van szó, ahol egész mások a viszonyok, mint randomban. Ha a medek olyan OP-ok lennének, mint mondod, akkor a top klánok csak azokat használnának CW-n. Elárulom neked, közel sincs így. IS-4, IS-7, E-100, E5: ezeket ugyanúgy használjuk mi is, mint egy KAZNA, CSA, EFE, TESLA, PZK, RSOP és még sorolhatnám. Ha olyan gyengék a heavyk, miért van belőlük több, mint a medekből? Csak egy pár tipp: több hp, nagyobb alfa és páncél. Igen páncél. Gold ammo ide vagy oda, az E5 kivételével a másik 3 be tud úgy állni, h a medek gold ammoja ne tudja sebezni, nem beszélve a nullásokról. A medek feldughatják maguknak a dpm-jüket, ha nem tudják sebezni a heavyt, azok viszont simán sebzik a medeket. Ha pedig nincs lehetőség flankelésre (mert mondjuk hátulról TD-k fedezik a heavyket), akkor a medek végképp pusztulásra vannak ítélve. Én is nem egyszer láttam már, h egy med csapat elvérzik heavykkel szemben. Ahogy Oddball is mondta a medeknek általában akkor van esélyük, ha létszám fölényt tudnak kialakítani és jól lőnek fókuszt.

Csak egy példa: mi múltkor simán kiszoptunk Malinovkán. Mi nagyrészt orosz medekkel, az ellen nagyrészt IS-7-kel. A csata végére ugyan nem sok IS-7 maradt életben, de mindegyiknek (a halottaknak is) több, mint kétezer pontenciális sebzésük volt. Közülünk volt, aki közelről lőtte őket, volt aki távolról. Hiába lőttük őket APCR-rel, HEAT-tel, az a nyomorult IS-7 csak úgy ette a lövedékeket. Úgy alakult, h én távolról lőttem őket és hiába céloztam gyenge pontot, meg lőttem az oldalukat a lézer pontosságú orosz med löveggel, alig akartak sebződni. Am ügyesek voltak, mert elrejtették az LFP-t a roncsok mögé és az oldaluk is szögben állt. Mire eljutottunk odáig, h rájuk menjünk, ők már többünket kiszedtek, így már kb. akkor eldőlt a csata.