World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
A különbség annyi, hogy a történészek munkáját, módszereit, nem értik, nem ismerik, és hisz nekik nagyon sok ember. Bár, nem is más, mert sokan az orvostudományban, vagy épp fizikát se fogadják el, olyasmit sem, amit számtalan kísérlet igazolt. Szóval, nincs is különbség.
Voivod: Mehetünk, ennél rosszabb már úgysem lehet. Ugyanezen a néven megtalálsz.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Undistributed experience spent: 31 032
Free Experience spent: 118
😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Remélem segítettem.
Nem óhajtok a témában veled többet beszélni, mert felesleges idõpocsékolás, és szerintem a többieket is untatja.
Egy biztos: Te egy meglehetõsen korlátolt és arrogáns ember vagy.
fent látható egy átütõ találat...
lent pedig egy lepattanó/nem sebzõ/nem átütõ
nem írja ki h kitõl kapom a dmg-t lol 😄 nálam van a hiba vagy ez ilyen gagyi mód?
Téged nem hat meg, aha oké, de akkor meg ne szövegelj, hogy te tudsz bármit is a történelembõl, mert ilyen hozzáállással a tudásod, egy nagy rakás semmi. Olvashatsz akármennyit, akkor is semmi. Nulla. Szar. Sajnálom, ha nem érted. Hidd el, nem megsérteni akarlak, csak fényt gyújtani próbáltam a fejedben, hogy minden tudomány szabályokra épül.
A fizikát se szakácsoktól tanuljuk! Nem véletlenül, és ha receptek érdekelnek, egy mesterszakács könyvét olvasom el.
Ezt kéne megérteni, ha történelem érdekel, szakirodalomból tájékozódj, mert a nem szakirodalom tény tartalma szar, vacak, értéktelen, megkérdõjelezhetõ, vagyis, ha ebbõl tájékozódsz, a te tudásod is ilyen.
Próbáld meg ezt megérteni.
Ja de tier8 felett meg sok a td azé kell tenni valamit...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
R E P L A Y
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"Mondjuk ez köszönhetõ a kiegyensúlyozatlan ócska pályáknak meg az autoloaderes csicskáknak."
Földi Pállal meg az a baj ,hogy szar. Értéktelen, vacak. Szakmailag hibás, elfogult, és ráadásul rendszeresen plagizál. Vagyis egy szar.
Komoly szakirodalom, amit történész írt, a megfelelõ szabályokat betartva, tehát a felhasznált szakirodalom, források felsorolása, lábjegyzetelés, stb.
Néhány különösen finnyás történész , még az olyan könyveket se fogadja el szakkönyvként, amit bár történész írt, de nem felel meg ezeknek a követelményeknek! Az ilyet, csak amolyan szórakoztató, -ismeretterjesztõ valaminek tartják, és csak a szigorúan a szakmai követelményeknek megfelelõen írt könyvet tartják szakirodalomnak. Én mondjuk ilyen nem lennék ilyen szigorú, de ez egyéni vélemény.
Számvéber, õ igen õ történész, amit olvastam tõle a megfelelõ követelmények alapján készült, nem plagizál, hanem a levéltárban kutat, és az alapján ír.
Szóval, a ponyvacackokat, nem lehet számolni, a fentiek miatt. Érhetõ-e?
A legénység 5 fõs az ötödik ember rádiós. Mindegyik három skilles volt, kettõ mindenkinek javítás és álcázás a harmadik mindenféle, többek között 6. érzék. Ez megint bebizonyította hogy haszontalan: közvetlen azután villant fel a lámpa, miután kilõttem azt az E-50M-et ami spottolt. Hát kösz a semmit...
Modulokból a rammer, superheavy spall liner és stabilizátor volt rajta.
Consumablesbõl pedig javító csomag, csoki (ellensúlyozva a BiA és ventillátor hiányát) és automata tûzoltó.
A harckocsiba 24 lõszer volt ami a következõképpen volt elosztva: 8 AP, 12 HEAT és 4 HE.
Mozgékonysága elmegy kategória. A pontos menettulajdonságokhoz gyakorlóban le kéne tesztelni egy E-100-al. De kb úgy mozog mint egy E-100, talán valamivel jobban gyorsul.
Hátsó tornyos kialakítás. Löveg negatív kitéríthetõsége rossz. Csak be kell állni elé vagy mellé és halott. Volt hogy egy mellettem 20 méterre álló IS-7-nek nem tudtam lõni a testét csak a tornyát, kénytelen voltam távolabb menni 30 méterrel hogy rá tudjak lõni a fenekére...
A tûzereje az valami szánalom. 2,73 a tûzgyorsasága (ennél a gépnél 18,16 s volt a betöltési idõ), amivel az egyik legkisebb DPM-û tier 10 heavy. Az AP 235 mm-es átütése elég lenne. Ha nem lenne olyan okádék a célzási idõ amilyen: 3,4 másodperc. Ehhez jön a rossz negatív kitéríthetõség és kész a katasztrófa. Kapáslövést még véletlenül se szabad vele lõni, a célzási idõ ahhoz tól nagy és ha még el is találja célzás nélkül már kevés a 235 mm átütés, ráadásül jön a 18 másodperces újratöltés. A fantasztikus célzási idõ és lövegkitéríthetõség miatt volt hogy elfogyott mind a 8 AP. A HEAT lövedéke is ugyanaz ami az E-100-nál van. Lassú megbízhatatlan kacat. Kettõt lõttem el egyik átütette az E-50M beforgatott teknõjét másik lepattant egy VK 72.01 K homlokpáncéljáról.
A superheavy spall liner ellenére a tier 9-10 SPG-k 700-800 sebzést nyomnak bele. De legalább a legénység ritkán hal meg. Ezért nem is volt hátrány az elsõ segély csomag hiánya. A páncélzata elmegy, egyenlõre még nem nagyon ismerik. Ezt is le kéne tesztelni gyakorlóban.
A homlokpáncél és a torony elég erõs. A tornyon lévõ kupolát nem is nagyon lõtték ezéret nem tudom milyen erõs. Két lepattanó volt rajta talán 8,8 cm Kwk43 L/71-el lõtték. A teknõ gyenge, gond nélkül többször is átütöttem már tier 10 lövegekkel. Viszint 100 mm D-10T2S-el 2-3 lövésem lepattant róla.
A motor és vezetõtér tetõpáncélzatának van egy kicsi dõlése. Szerintem már egy kicsit magasabb pozicióból is át lehet ütni. Ez enyémet 120 mm L1A1 lõtte át kétszer is kb 30-40 méterrel volt magasabban mint én és 400-450 méterrel távolabb...
Oldalpáncélt nem lõtték. Az egyetlen dolog amire lehetne használni az a sidescrape, de nem. Erre még erre is hulladék. A vezetõ és motortér nem túl széles a torony átmérõje nagyobb mint a test szélessége. Pontosan emiatt a torony alatt lévõ hengeres elem túllóg a testen. Olyan szépen belõhetõ sidescrape pozícióban is. Elõször 130 mm S-70A-val lõttem át, de gondoltam biztosan a 290 mm-es átütés miatt sikerült csak. Ma a kétszer lõttem át a 15 cm-essel aminek 235 mm az átütése és mindig 200-250 m távolságból. Az amerikai, angol nehezeken lévõ pontos 120 mm-esek és a közepesek 105 mm-esei lazán átütik.
Legénység egyszer halt meg, hála a superheavy spall linernek. Modulsérülés harckocsitól csak egyszer: motor.
Még az E-100-hoz képest rossz. Az egyetlen elõnye a torony formája, szembõl jobban véd HEAT és APCR ellen. Ezért cserébe van neki rossz lövegkitéríthetõsége, elõtétpáncél nélküli gyenge oldala, rossz célzási ideje és kisebb DPM-je.
Úgy terveztem hogy 10 csatát megyek vele de 6 után meguntam. Mindössze 2352 lett vele az átlagsebzésem. Mondjuk ez köszönhetõ a kiegyensúlyozatlan ócska pályáknak meg az autoloaderes csicskáknak. Pár száz csata után valószínûleg elérnék vele még +500-at.
Amellett, hogy egészen kommersz még ocsmány is. Ez a legundorítóbb német kockatankokkal és a háború elõtti ósdi bádogcsettegõkkel vetekszik.
Az egyetlen értelme az lenne ha el lehetne adni olyan játékosoknak akik német buzik. Persze ilyen opció sincs a játékban, pedig 2 éve mennyire mondták hogy lesz...
Csata: Ensk 2013.12.25. 13:53:24
Jármû: Type 3 Chi-Nu Kai
Szerzett tapasztalat: 1 456
Szerzett kredit: 41 413
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofõr jelvény: "1. osztály"
volt lag is, 7 kill , foglalás , tier 3- tier 5 -ig voltak tankok 5-5-5 arányban kb. Jó kis járgány de csak a szintjében vagy az alul, bárvolt példa rá hogy pár hatost is kiszedjen. Egyedül.
.☩.(‡)`☠-matyashun-☠´(‡).☩. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
De csak néhány példa: Például, a képes történelmi világatlasz, egy 15 ezer forintos kiadvány, az õskortól, napjainkig, vagy Számvéber Norbert könyvei, de rengeteg, szovjet író is volt köztük, ugyanis a szocializmusban csak ezek voltak hozzáférhetõek. Nem akarok szakértõ lenni, nem is lehetek, engem pusztán érdekel a történelem, és úgy érzem, a nagy egésszel, vagyok annyira képben, hogy saját véleményt alkothassak. Egy komolyabb könyv, ilyen témában, amire oda kell figyelni lehet akár két hét is, terjedelemtõl függõen. Egy szépirodalmi regénybõl 300 oldal, kb 8-10 óra. Miért olyan hihetetlen ez?
Ja, és mégegyszer, se Rider, de Földi Pál könyvei nem számítanak. Az értékük nulla. Mínusz könyvként kéne õket számolni. Szóval, na kicsit megpiszkáljuk a dolgot, mennyi az annyi?
Igazi szakkönyv? Legalább 10? Vagy az alatt?
Tudod, kicsit hátrább az agarakkal, nem kéne ilyen nagyokat mondani. Frászt kapok a ponyvaszarokon mûvelõdött emberektõl, akik hiszik máris szakértõk.
---
Voivod: Akkor ha a 13 Sven Hassel regényt 10x elolvastad, már megvan 130 az 500-ból. 😛
Ugyanis ilyen hogy internet és társai nem léteztek,a tv-ben ami fekete-fehér volt meg egész nap gagyi müsorok mentek,sõt például hétfõn nem is volt müsor.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Mi okozhatja ezt a csodálatos grafikát? AMD drivert frissitettem már, a játék pedig ilyen trágya. Miért?
Elõre is köszi!