World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszi , ó és Kiskarácsony,Nagykarácsony angyal csókja rátok szálljon ,hozzon nektek minden jót,nem csak almát,mogyorót.<#integet2>#integet2>
There is but one rule: Hunt or be hunted.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
szar szûkülés - szar ki térhetõség - szar fordulás - szar szórás, ez volt a sima Tiger.
persze ha TELIBE csaptam valaki, akkor repült a 600++ dmg.
arty nerf nem a sebzésbõl vitt, hanem pontosság/célzás/töltés/hp leginkább. ebbõl ami most izgat minket a pontosság/célzás/töltés
egy olyan artin amin baromi szar alapból a szûkülés és a töltés és a szórás, ráadásul szinte mindig meg kell mozdulni a tankal mert a kitérhetõsége is szar, borzalmas 😄 El is adtam a GWE100at, szerintem a leghasznavehetetlenebb arty X-ben.
Igen, ha telibe csap valakit akkor lehet 1100++ is....
sose artyztam ilyen magas szinten!
egyenlõre még csak a "kis" gun van meg.... a 210mm-es még odébb van
de már ezzel is kétszer meggondolom mire és mikor tüzeljek 😄
A válaszokat elõre is köszönöm!

Rípléj
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#hehe>#hehe>
Volt egy másik, szintén mai ugyanilyen, de úgy látszik azt nem mentette el. Egyik sem ammo rack.
az egy dolog hogy ha betalál ugyanúgy sebez... de nagyobb a célkör jóval, és sokkal lassabban céloz... és tölt 😊
úgyhogy érezhetõ ez a nerf
igazából nem pont az S-51-et kéne nézni.
úgy kell ezt nézni, hogy az elõtt 10 lövésbõl 8x találtak el, most 10 lövésbõl 4x. De ugyan úgy ki szed fedezék mögül, ugyan úgy 12 modul/embert visz, ugyan úgy fél hp-m elszáll ( jobbik eset)
régen szarrá aláztam az enemy-t artyval... és akkor még az S-51et 10esek ellen tette be...
most azonos tierben örülök ha megvan 500 átlag sebzés castánként
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium idõtartam hozzáadva: 1
félúton vagyok kb.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Rengeteg idiótával találkozok a hétköznapokban (munkahelyen fõleg) ezért ez a sor sokszor lebeg a szemem elõtt (sajnos) 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
nyugi ez a szar olyan lassan mozog h csoda lesz vele yo csatát menni 😄
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
karácsonykor bûnözök 😄DDD
Megvásárolva:
'G.W. Tiger (P)' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 2 312 500.
Az lenne a kérdésem, hogy amikor egy kínait meglövünk az akkor elõbukkanó számmal lehet valamit kezdeni?, mert nagyon bosszantó.
BOLDOG, BÉKÉS, ÉS ÁLDOTT KARÁCSONY MINDENKINEK!
vallásos vagy?
ez a kód... már most megadja
én már beírtam 😄
félre ne értsetek.. nem azt szidom aki linkelte, hanem aki csinálta...
habár lehet nálam nem oké vmi... mert kurva fura... kijelzi ha egy spotolt tank lepattanót lõ vagy ha egy nem spotolt, de ha egy spotolt tank dmg-t lõ akkor csak a dmg-t jelzi ki :S
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
3 nap prém-et ér ez a kód: WGNY2014
akinek nincs prémje érdemes várni 3 napot... akkor lesz 5× elsõ win
vki nemrég belinkelt ide egy dmg panelt...
kiírja a tankot ami eltalált de nem ütött át vagy lepattant!!!
pl: T29 (sima lõszer) weak ..... T29 (sima lõszer) ricochet
de ha bekapok egy sebzett találatot akkor csak annyit ír ki hogy mennyi sebzés kaptam be 😄DDD
ebben hol a logika OMG????????
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Replay
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én meg borozok... aztán holnaptól no pia 😊
szilveszterig.... uffff abba nem gondolok bele egyenlõre 😄DDD