World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szasztok burnyákok...WGNY2014...3 NAPOS BÓNUSZ KÓD...EGYÉTEK
GabeE3e
Valaki aki használja,linkelne napi stat módot,ami a garázsban mutatja a napi wn6,wr,spot, stb-t ?

Elõre is köszi , ó és Kiskarácsony,Nagykarácsony angyal csókja rátok szálljon ,hozzon nektek minden jót,nem csak almát,mogyorót.<#integet2>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

voivod32
Megvan az! Nagyon egyszerû, hisz a fõkönyvtárban van. De hiába nyomok rá, hogy megnyitás, akkor is a rohadt wot launchert indítja. Áhh, hagyom a f@szba már az egészet. Deazért köszönöm a javaslatokat. Csak azért írtam, hátha nektek is volt már ilyen. Rohadt win7....

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Maala
5össel? Felõlem mehet. 😊 IGN ugyanez.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Senki nem húzza az ötös japánt?
Hát keresd meg hozzá manuálisan a wot.exe-t!
voivod32
Igen, pont ez a baj, de hiába tallózom be, nem társítja hozzá, csak a wot launchert mutatja.

Master91
igen értem hogy P , de rá nézésre nem sok különbség van a kettõ közt.

szar szûkülés - szar ki térhetõség - szar fordulás - szar szórás, ez volt a sima Tiger.

persze ha TELIBE csaptam valaki, akkor repült a 600++ dmg.

arty nerf nem a sebzésbõl vitt, hanem pontosság/célzás/töltés/hp leginkább. ebbõl ami most izgat minket a pontosság/célzás/töltés

egy olyan artin amin baromi szar alapból a szûkülés és a töltés és a szórás, ráadásul szinte mindig meg kell mozdulni a tankal mert a kitérhetõsége is szar, borzalmas 😄 El is adtam a GWE100at, szerintem a leghasznavehetetlenebb arty X-ben.
Igen, ha telibe csap valakit akkor lehet 1100++ is....
ez GW Tiger P.... nemtom van-e különbség...
sose artyztam ilyen magas szinten!
egyenlõre még csak a "kis" gun van meg.... a 210mm-es még odébb van
de már ezzel is kétszer meggondolom mire és mikor tüzeljek 😄
Tallóztasd be a Wot.exe-t ! Fontos hogy ne a launcher-t.

Valaki szakasz? Ki kéne húzni a hatos japót.
voivod32
Vlaki meg tudná mondani, miképpen tudok egy replay file-t megnézni? Akárhányszor rákattintok, mindig elindítja a játékot, és a garázsban találom magam, ahelyett, hogy elindulna a replay. Mivel kell betársítani?
A válaszokat elõre is köszönöm!

Master91
I know that feel bro...
Master91
régen volt GW Tigerem, ha olyasmi mint a nerf elõtti GW Tiger, akkor azzal nem fogsz eltalálni sok mindent

<#hehe><#banplz> alakul a "kicsike"
Egy kis kedvcsináló az Is6 farmhoz...😄 Az új szamurájjal mondhatni egy átlagos kör! <#finom>

Rípléj
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#hehe>

Volt egy másik, szintén mai ugyanilyen, de úgy látszik azt nem mentette el. Egyik sem ammo rack.
GW Tiger P-t nyomom.... 😄
az egy dolog hogy ha betalál ugyanúgy sebez... de nagyobb a célkör jóval, és sokkal lassabban céloz... és tölt 😊

úgyhogy érezhetõ ez a nerf
Hát Foxi, próbálgatom ezt a T6-os szamurájt, számomra egész kellemes kis dög, most hogy fullos! <#zavart1>
Master91
béna vagy?

igazából nem pont az S-51-et kéne nézni.

úgy kell ezt nézni, hogy az elõtt 10 lövésbõl 8x találtak el, most 10 lövésbõl 4x. De ugyan úgy ki szed fedezék mögül, ugyan úgy 12 modul/embert visz, ugyan úgy fél hp-m elszáll ( jobbik eset)
pffff aki azt mondja hogy az arty nerf nem érezhetõ az gyökér 😄
régen szarrá aláztam az enemy-t artyval... és akkor még az S-51et 10esek ellen tette be...
most azonos tierben örülök ha megvan 500 átlag sebzés castánként
voivod32
Nem, de azóta nagy gecik lettek! 😄

voivod32
Milyen kód? Minek?!<#schmoll2> 😄
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium idõtartam hozzáadva: 1

Ilyet még nem éltem. El Hallufon Chi-Nuval lemegyek a domb tövébe, pár perc lövöldözés, elintézem az ellen scoutjait, leszedjük a TD-iket, amik az õ oldalukon kempelnek. Elkezdem megmászni az emelkedõt, hogy felérjek az oldalukra, erre látom, hogy a saját oldalunkról lõnek rám. A Church III-asunk, aki a meccs elejétõl fogva egy bokorban kempelt, elhatározta hogy szétlõ. Minden elõzmény, figyelmeztetés, indoklás nélkül. Komolyan honnan születik ennyi degenerált erre a világra? Komolyan ezek voltak a legerõsebb spermák?
Szerintetek a Löwe milyen lett?
dehogy van!!!!
félúton vagyok kb.
GabeE3e
Megvan már az Is6-od ?<#wilting>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

így már értem 😊
Sheltem
Most azonban karácsony van így nem idiótázok vissza is szívom gyorsan(majd holnaputántól újra). 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Köszönöm!
Sheltem
Nem vagyok vallásos ez az egy idézet ami az aláírásomban van(gondolom emiatt kérdezed). Ez az egy tetszik.

Rengeteg idiótával találkozok a hétköznapokban (munkahelyen fõleg) ezért ez a sor sokszor lebeg a szemem elõtt (sajnos) 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

XDDDD
nyugi ez a szar olyan lassan mozog h csoda lesz vele yo csatát menni 😄
Morfi
wotinfo.hu-n azt írták, hogy ezzel jó lesz.

Megéri ez a T 34-3 ?????????????
bannt neki XXDD

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

ajjjajjj!!!
karácsonykor bûnözök 😄DDD

Megvásárolva:
'G.W. Tiger (P)' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 2 312 500.
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy amikor egy kínait meglövünk az akkor elõbukkanó számmal lehet valamit kezdeni?, mert nagyon bosszantó.

BOLDOG, BÉKÉS, ÉS ÁLDOTT KARÁCSONY MINDENKINEK!
nincs mit 😊
vallásos vagy?
Sheltem
Köszönöm szépen!

WGNY2014

ez a kód... már most megadja
én már beírtam 😄
van valami kód ami ad 3 nap premet elvileg karácsonyi kód, sztem holnap fogjuk megkapni
Köszönöm szépen a részletes tájékoztatót.

valaki linkelt ma itt olyat hogy kijelzi kitõl kapta a találatot még akkor is ha nem látta vagy nem ütötte át...
félre ne értsetek.. nem azt szidom aki linkelte, hanem aki csinálta...

habár lehet nálam nem oké vmi... mert kurva fura... kijelzi ha egy spotolt tank lepattanót lõ vagy ha egy nem spotolt, de ha egy spotolt tank dmg-t lõ akkor csak a dmg-t jelzi ki :S
Amit én linkeltem az jó, azt használd!
Sunsetjoy
Mármint hogy sebzésnél nem írja ki, hogy milyen tank nyomott beléd?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

na hogy ne csak káromkodjak 😄
3 nap prém-et ér ez a kód: WGNY2014
akinek nincs prémje érdemes várni 3 napot... akkor lesz 5× elsõ win
komolyan mondom nem tudom ki lehetett ez az agyatlan fasz!!!! 😊)))

vki nemrég belinkelt ide egy dmg panelt...
kiírja a tankot ami eltalált de nem ütött át vagy lepattant!!!
pl: T29 (sima lõszer) weak ..... T29 (sima lõszer) ricochet
de ha bekapok egy sebzett találatot akkor csak annyit ír ki hogy mennyi sebzés kaptam be 😄DDD
ebben hol a logika OMG????????
GaBenc
Nekem jön, feltart, belém lõ, azt mikor megbaszom akkor meg meg van sértve. Nem értem. :-D

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

voivod32
Azt hiszem, soha az életben nem volt még SU-100-al ilyen izgalmas meccsem, és szerintem nem is lesz több! Városi pályán egyedül maradtam 2 ellenséges tankkal , üldöztek jobbról -balról,de sikerült legyõznöm õket. Mindamellett, aki nem hiszi el, hogy a 122-es löveg mennyivel jobban pattog, mint a 100-as, annak mindenképpen érdemes ezt megnéznie. Full hoki célpontokról, pattantam vagy 5x. Nem egy olyan alkalom volt, amikor arty, oldaláról, Hellcat seggérõl pattantam vele. De ezen a meccsen az az öröm ért, hogy -szó szerint-megkúrhattam egy artyt! 😄
Replay
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[/img]

szpec már megszokta hogy itt sok az alkesz 😄😄😄

én meg borozok... aztán holnaptól no pia 😊
szilveszterig.... uffff abba nem gondolok bele egyenlõre 😄DDD