A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #307586 Egyik T10 med se kapjon buffot, mert brutál erősek, még az M48 se, mert én kb. azzal vagyok a legjobb, pedig azt tartják az egyik leggyöngébbnek. Egyedül talán a brit kaphatna toronybuffot, de mivel majd kicserélik így meglátjuk mi lesz belőle. Szóval most bármelyik T10 med nagyon erős érzésre, semmi szükség erősítésre. Én imádok velük játszani, nehéz rosszt kört menni velük.
De hogy egyenként is mondjak róluk valamit:
Object 430: Leglaposabb, legjobb camoval rendelkező med. Pont jó, nincs szüksége buffra.
Leo: Valószínűleg jó játékos kezében tényleg ő a legerősebb, szóval némi nerf mehetne neki, de inkább ne menjen. :)
E-50M: Brutális miket lepattint, a rammolási képessége még brutálisabb, nincs szüksége buffra.
M48: Tudom, hogy sokan gyengének tartják, de ezzel imádok a legjobban menni. Nincs olyan TD, akit ne spotolnék a brutális látótávjával úgy, hogy egy emberemen sincs camo skill még. Ha lesz, szerintem OP lesz erősen. Nincs szüksége buffra, de ha már mindenképp buffolni kellene én egyértelműen a sebességén növelnék.
121: Lila játékosok statját szoktam nézegetni T10 medek összehasonlítása céljából és azt kell mondanom 80%-ban a 121-el sebeznek a legtöbbet. Ez bőven elég ok arra, hogy ne kapjon buffot.
A nehéz és TD résszel egyetértek, bár azokban közel sem vagyok otthon.