World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Más is tapasztalt teljesítménybeli romlást? Komolyan, néha olyan fps dropok vannak, hogy az már a játszhatóság határát súrolja..Nincs gyenge gépem, vagyis szerintem nem az még, de 23-25 fps-el annyira nem fun.
Ahogy néztem, majdnem mindegy neki, hogy milyen beállításokon fut, Medium-on majdnem ugyan az mint High-on.
OMG hogy néz már ki xd
voivod32
A kínai nép a legnagyobb létszámú embercsoport a világon, te ostoba fasz! 😄<#action>

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Szasztok. Mitõl lehet az, hogy 3 hete folyamatosan vesztes csapatba rak az MM. 15 tankom van, mindegyikkel játszom 1 csatát a szorzók miatt, és 11-13szor kikapunk. 53% ról már majdnem 51%-ra leamortizált 3 hét alatt.
Cefetül elegem van.

Maala
Most viszem bnõmet a buszához, olyan 2,5 óra múlva 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

voivod32 a kisebbség elleni rágalmazásért 8 évet is kaphatsz te szemét fajgyülölõ
😛
voivod32
Mi a helyzet, megfájdult a fejed? Nem érzed úgy, hogy be kellene venned VALAMIT?!

voivod32 te rasszista álltat mint mocskolódsz a kínaiakról felfoglak jelenteni a hatóságoknál jogsértésért.
*japán
voivod32
ÍGY SOHA nem lesz meg a 6-os kínai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[/url][/img]

darkwraith állandóan provokálod a fórumozókat Te rohadt toll ki kell innen tiltani.
ja ok, sry

Áááh, tegnap már járt itt😊 Súlyos szeretethiány esete forog fenn.
hát te meg ki vagy? miért is?

Viszont Ti se etessétek.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Látom már jelentettétek a trollt a modiknak. Így nem törlöm még a hozzászólásait.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Master91
Új trollunk van, ünnepi troll. Isten hozott ryback12! (az ördög vigyen)
darkwraith feljelentelek zaklatásért
GaBenc
Azt hiszem a lock minimap a ludas. Mintha nálam az lett volna.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

szerintem meg nem! Mi vagy te? látnok? gondolatolvasó? Vagy egy fásult gamer, aki jobban tenné, ha abbahagyná, mert nem élvezi?
26800 csatám van, 1,5 éve nem fizettem a wg-nek kb. És mégis április közepéig van prémem, a sok ingyen lehetõségbõl.
ÉS képzeld, élvezem a játékot!!!!!!

Hihetetlen, ugye?

Ezek szerint te magadat írtad le, ilyen vagy, sajnálom. Akkor neked abba kell hagynod tényleg.

Magyar44444444, te vagy az? 😄

Madi: Te is bekaptad? Nekem Oddball mondta meg a tutit, res_mods --> 0.8.10 --> script --> client --> mods --> minimap_helper.pyc fájlt töröld ki, és megoldódik.
Bee feljelentelek a moderátornál
"ennek a fórumnak mindig is meglesz a retardációja hogy nincs két egyforma vélemény és mindenki más hülye aki nem úgy gondolja ahogy más.Emberek vagyunk pont ettõl hogy nem vagyunk egyformák.
A normális vita konstruktív lehet, nem kell egyeznie a véleményeknek. "Persze ez csak magánvélemény, bárki cáfolhat nyugodtan. 😊"
Most gondolkodj, aztán írj be egy másik bölcseletet.
Madi92 ne köss belém minden ok nélkül mert szolok az ismerõseimnek.
Melyik mod is csinálja, hogy ha üres tankra megyünk, akkor elkezd tölteni a végtelenségig?
400V már bocs de elég rossz a helyesírásod.
Szerintem te is így állnál a dolgokhoz ha megrekedsz egy szinten. Akármit és akárhogyan csinálsz mindig a kezdõk vannak körülötted többségben. Az élvezetet nem a jók hanem a kezdõk határozzák meg és egy ideig lehet tûrni aztán belefáradsz.Számtalan elrontott CW csaták, rengeteg század amit a kezdõk szúrnak el és amikor randomba mész ott is mosolyogj amint az AFK zó top tankok meg az értelmetlenül halálba futó scoutok nehezítik a dolgod. Élvezd míg van motivációd. Nyugodtan kérdezõsködj mi milyen tank meg se nézd mert az internet az veszélyes és csak is rosszat akar neked.Majd eljutsz te is mondjuk 25 000 vagy 30 000 csatáig azt kiégsz és megérted amit írok. Addig maradsz az aki fizet a WG nek meg dolgozni jár a gép elé nem pedig élvezni a játékot.

Am tök jó hogy a WG ma is küldött egy rakás CW-s medált, de tankot még mindig nem.
"Working as Intended".

Én a Burdámra vagyok a legbüszkébb, még a "nerf" elõtti idõkben szereztem. Senkit nem kellett kérnem az adott csatában, hogy hagyja meg nekem, magam értem el T-54-el.
Sajnos nem kell aggódni, újra lesz lehetõség a megszerzésére, mert kezdenek ellepni bennünket az artyk...

Master91
voivod32
A medre!

Master91
majd ha meg hálnak nem ezt fogod írni 😄
így van! én ma pl szeretem a TD-ket is 😊 még a foch155-t is 😊
úgy érzem megszólítottál. Miért ne lehetne egy errõl szóló fórumon egy tankról és a használhatóságáról beszélgetni. Szerintem a te lekezelõ, beképzelt stílusoddal van inkább baj. Nem tudom mire tartod magad, de a fele is sok szerintem. Ha odafigyelnél másokra, vagy felfognád az agyacskáddal amit olvasol, azt írtam, hogy nekem a célom, hogy minden tank ki legyen fejlesztve a játékban. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy meg is veszem. Ezért érdekelt volna, de ne haragudj, hogy néhány rossz percet okoztam, mikor az ezzel kapcsolatos kommenteket kellett olvasnod. Majd legközelebb jobban figyelek, mikor a te építõ jellegû hozzászólásaidat olvasom, melynek tartalma hatalmas mélységû információ és tudáshalmazokkal lát el engem.

Mint mondtam, rájuk viszed az egeret, és ott lesz, hogy Pl: 95+5+10
A 95 az alap %, 5% a venit, 10% a parancsnoki bónusz, és így fog mutatni neked 110%-ot.
nem mondtam semmit, meg van a válasz!

A válaszodat pedig köszönöm!
voivod32
Maus? Nincs a VK4502B-nél vagyok , de még az is stock.

És a tényleges képzettségüket, meg tudom valahol nézni?
Köszönöm!
Feldíszítettem a fát. <#bohoc>

Nem érdekel ki hogy játszik meg mit gondol 😄

Karácsony van a szeretet ünnepe!

<#law><#puszi><#wave><#wink><#kacsint>

ennek a fórumnak mindig is meglesz a retardációja hogy nincs két egyforma vélemény és mindenki más hülye aki nem úgy gondolja ahogy más.Emberek vagyunk pont ettõl hogy nem vagyunk egyformák.

már nekem is van kettõ, úgyhogy már nem idegesítesz vele 😄
viszont a következõkkel lehet stresszelni engem 😄
Bruda, Nichols, Bruno, Tarzcay, pattonok völgye <#nevetes1>
tulajdnonképpen ez az 5 medál kell már csak nekem
Ez kurva jó a sok agyament, hát ennyi a kultúra, nem is várok mást.
Master91
magas ping: próbálj meg servert választani, vagy menj fel a www.speedtest.net -re, mérj sebességet, (letöltés és ping ) ami érdekel ilyenkor minket

legények %: ez az új patch miatt jött be , ez nem hiba
😊)))
hát az lehet 😄 ezek szerint nem kamu a jelentési rendszer? 😄

ja néha elkap az "ideg" és akkor megmondom neki hogy ne játszon ezzel a játékkal mert nem neki találták ki... persze nem ezekkel a szavakkal

de sajnos ezeken semmi nem segít 😞
Master91
SanAndreeas oda ver 😄DDDD
A ping az mindenki egyéni szoc problémája, de tény, hogy az a kis pontocska elég gyakran piros, mindemellett, én nem vettem észre zavaró tényezõt.

A legénység szint meg azért lett ilyen, mivel minden +%-ot adó dolgot kijelez már, tehát mikor a parancsnok 100%, akkor a legények kapnak +10-et, eddig ezt csak akkor láttad, ha rávitted az egeret, most már nem kell. (de ilyen pl a venti +5, vagy a kóla kávé, vodka).
De ha rájuk viszed a "Maus"-t akkor ki is írja neked, hogy what's up.
popey8
Melyik 4-esre gondolsz? A lightra vagy a medre?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Szívesen😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png