World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy néztem, majdnem mindegy neki, hogy milyen beállításokon fut, Medium-on majdnem ugyan az mint High-on.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Cefetül elegem van.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
26800 csatám van, 1,5 éve nem fizettem a wg-nek kb. És mégis április közepéig van prémem, a sok ingyen lehetõségbõl.
ÉS képzeld, élvezem a játékot!!!!!!
Hihetetlen, ugye?
Ezek szerint te magadat írtad le, ilyen vagy, sajnálom. Akkor neked abba kell hagynod tényleg.
Madi: Te is bekaptad? Nekem Oddball mondta meg a tutit, res_mods --> 0.8.10 --> script --> client --> mods --> minimap_helper.pyc fájlt töröld ki, és megoldódik.
A normális vita konstruktív lehet, nem kell egyeznie a véleményeknek. "Persze ez csak magánvélemény, bárki cáfolhat nyugodtan. 😊"
Most gondolkodj, aztán írj be egy másik bölcseletet.
"Working as Intended".
Sajnos nem kell aggódni, újra lesz lehetõség a megszerzésére, mert kezdenek ellepni bennünket az artyk...
A 95 az alap %, 5% a venit, 10% a parancsnoki bónusz, és így fog mutatni neked 110%-ot.
A válaszodat pedig köszönöm!
Nem érdekel ki hogy játszik meg mit gondol 😄
Karácsony van a szeretet ünnepe!
<#law>#law><#puszi>#puszi><#wave>#wave><#wink>#wink><#kacsint>#kacsint>
ennek a fórumnak mindig is meglesz a retardációja hogy nincs két egyforma vélemény és mindenki más hülye aki nem úgy gondolja ahogy más.Emberek vagyunk pont ettõl hogy nem vagyunk egyformák.
viszont a következõkkel lehet stresszelni engem 😄
Bruda, Nichols, Bruno, Tarzcay, pattonok völgye <#nevetes1>#nevetes1>
tulajdnonképpen ez az 5 medál kell már csak nekem
legények %: ez az új patch miatt jött be , ez nem hiba
hát az lehet 😄 ezek szerint nem kamu a jelentési rendszer? 😄
ja néha elkap az "ideg" és akkor megmondom neki hogy ne játszon ezzel a játékkal mert nem neki találták ki... persze nem ezekkel a szavakkal
de sajnos ezeken semmi nem segít 😞
A legénység szint meg azért lett ilyen, mivel minden +%-ot adó dolgot kijelez már, tehát mikor a parancsnok 100%, akkor a legények kapnak +10-et, eddig ezt csak akkor láttad, ha rávitted az egeret, most már nem kell. (de ilyen pl a venti +5, vagy a kóla kávé, vodka).
De ha rájuk viszed a "Maus"-t akkor ki is írja neked, hogy what's up.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png