World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
<#eljen>
voivod32
Váú! Top tank vagyok az új pályán, fingom nincs, merre kellene menni! Most tölt! 😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Igen azt fel szokták hozni az 50 B elõnyei között hogy relativ jó ágykitekerhetõsége van negatív irányba. Amúgy bocsi az elején a bunkózásért, túlreagáltam kicsit nagon.
meg mint a foch a grafikon szerint
ok, köszi :d

Látod ennyi. Köszi a válaszokat. Azt láttam, hogy -8 a kitéríthetõség, az az egy, ami igazán zavar az 50-120 ban. A páncél meg szinte mindegy ebben a tierben. Az a -2 eltérés talán használhatóbbá teszi.

Nem tudom tetszik-e mert 4 napja nem vagyok otthon. Nézd normálisan válaszoltam. Amúgy visszatérve végülis AMX 50 100-hoz képest csak többet sebez kicsit meg nagyobb az átütése, sebességre talán gyorsabb de ugyanolyan nem túl gyorsan gyorsul. Ezt jól megaszondtam. Pánclja meg több de t10-ben mindegy hogy 100 mm vagy 160. Csak példaként leirva.
voivod32
"ha visszaesés az 50-120-hoz képest.û" 😄😄😄 Az a kibaszott "û" nekem is mindig becsúszik! 😄

te gyökér, képzeld el, nekem nem az a célom, hanem minden tankot kifeljeszteni. NA, lehet újat mondtam neked azzal, hogy lehetnek más célok is. Lehet mégis te vagy egysíkú és szûk látókörû?
Rengeteg ág ki van feljesztve, de nem vettem meg a 10-est, mert nem érdekel. Ez mozgatja a fantáziám, de már van 10-es tárasom, feleslegesen nem venném meg, ha visszaesés az 50-120-hoz képest.û
De ezt a kis pont agyad biztos nem fogja fel, mert a tied csak a kötekedés modult tartalmazza. Tudod van itt 1-2 ember, akinek adok a véleményére a tankokkal kapcsolatban (nem a tied természetesen).
ÉS hidd el, csatában nem kérdezek ilyeneket, max annyit hogy minden hunlaca nevû gyökér?

Sajnálom, hogy ilyeneket kérdezek egy wot fórumon, úgyhogy kérdezek mást, jó?
A WT kinek tetszik peccs óta?

Egyet értek. A noobok mindig minimális sebzésekkel szoktak elhalni ezekben a TD-kben.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

pointer4
Én nap mint nap látok 600-1500 sebzéssel elhullani wtfE100-at, sárga meg narancs kezekben, szóval az tuti nem lehet OP 😄
Mert ami OP, az nem a jó kezekben OP, mint a 1390, hanem a vörös kezekben kell hogy OP legyen, mint a kv1s.
Master91
Meg jönnek az olyanok mint te, pff
Hát T4-nél járok eddig, nekem nagyon adja! 😄
Fõleg ez a T4, valami nagyon szemét.
Hát meglátjuk, de skilles ember kezében tuti OP-ok ezek. Nekem is volt rhm, brutális. Linkeltem is ide gamplay videókat. Volt, hogy sírból hoztam vele (kis segítséggel) eldõlt csatákat 2-9rõl például.

10-esem meg még csak majd lesz. A 9-es még stock, de így is vicces pz-4el tier9ben rohangálni 😄 Nekem tetszik.
Random emberektõl jó eséllyel értelmes leirást nem kap. Nagyon kevés aki pártatlanul elmondja a dolgokat. Mer jönnek elõször az 50B fanboyok akik elmesélik hogy mennyire fasza és a legjobb tizes, és hány topgunja van vele, meg minden csatában csinál 5 K sebzést. Aztán jönnek akiknek teszemazt az e-100 a kedvence, és örömmel meséli el hogy mekkora egy rakat fos, és az e-100 mennyivel jobb mer azt át se lövi az 50B, meg õ amúgy is 800 sebzést beleszar egy lövésbõl
Huhh szerencsére én tier 5-ig kilõttem 1-1 japán tankot.

angelus1991ster.blogspot.hu

voivod32
Faszom a hülye japán nevekbe! Látom az egyik oldalsó utcában van egy fél HP-s Chi-Ha. Na mondom, megkerülöm és kinyírom! Sikerül, lövöm õ is lõ, aztán kivégez, én meg meg sem sebeztem ! Akkor nézem, hogy nem Chi-Ha, hanem Chi--He! 😄

Valaki próbálta az új szamurájokat? Melyik Op?

Pales27
Találtam egy modot, amivel ki lehet választani, hogy melyik álcát mutassa a garázsban, hátha érdekel valakit én untam már az állandó télit.
link

pointer4
"mint ahogyan a WT-E-100 és az rhm is. " a saját leírásuknak mondanak ellent, még nem lehet értelmesen értékelni õket, még korai.
Master91
miért baj az, hogy a fórumot azért használja amiért létre lett hozva ???
Olyan szörnyû dolog neked ezt olvasni, hogy valaki véleményekre kíváncsi, nem arra hogy hogy lövöldözik a youtube videón?

Azért ezt ne......
De tõlünk kérdezd meg, oké, talán lesz valaki aki leirja, elmeséli hogy milyen, részletsebben is. Te meg képzeld el. Bár tuti nem fog menni, mer látom addig nem terjedt el a határtalan fantáziád hogy pl beird youtube-ra hogy AMX 50B, vagy google-be hogy AMX 50B wot wiki. Nagyon jó oldal össze van szedve minden tanknak a részletes leirása, + pro és kontra táblázat. Te lehetsz egy a sok agyatlan közül aki meccsek elején benyögi hogy: "Is the IS-7 good?" vagy "is the e-100 good?" De meg miez? Elmész kilencik azon az ágon, és akkor elkezdesz rajta gondolkodni hogy jóe a tizes? Nem amiatt kezdted el húzni az ágat? Eddig úgyis elszórtál arra az ágra több mint 6 milliót, de ez a kiadás most fájna?
az elõzõ neki szólt: PWDThunlaca

te mekkora paraszt vagy!
inkább ne válaszolj, ha nem tudsz kulturáltan. Minek adjak ki rá 5 millát, ha a többség szerint a T10 alja pl. Mondjuk erre lennék kíváncsi. a csõ kitéríthetõsége lefelé jobb -e, de tudom, nézzem meg bammeg.
meg ilyesmi, bammeg

Nemrég vettem meg, még csak 10 meccset mentem vele. Sokkal jobb lesz meglepett, hogy mennyivel fürgébb!
Megváltoztatták a WG-s personal rating számolási módját? Csak mert egy ezressel több nekem most, mint tegnap.
Master91
engem is érdekel az összesé!

Is7 eléggé sz.r....már több mint 1 hónapja agyalok hogy meg vegyem e vagy sem 😄
Próbáld ki bammeg mit mondjunk rá? Minden tank jó csak tudni kell velük játszani. De leirom, medium szerû annak ellenére hogy heavy, mozgékony, revolveres jó átütés, jó sebzés, kicsit pontatlan és lassan szükül, olyan gelesztázó tank...
az 50B kérdésemre valaki válasz?

illetve megint feljönnek a számok, ha kínait lövök. Valaki egyszer feltette ide a konfigját, azzal jó volt. Megtenné megint?

köszi

Kíváncsi vagyok én is, hogy a torony lerepülés animáció bekerült-e a játékba.

De jó neked 😄 Legalább választhatsz. Nekem kajakra úgy van hogy lenyitom azt a fület, 2 lehetõségem van, vagy ki, vagy FXAA. 😄 Aztán legyek vele boldog.
Nem tudom lehet már volt, akkor elnézést.

Egyébként baromi érdekes:

OP tankok vs Skilles tankok

Ahogy sejtettük a foch és a KV-1s totál OP, mint ahogyan a WT-E-100 és az rhm is.

A batchat pedig csak skilles player kezében OP.

Érdekes cikk jó lenne, ha több tankra kibõvítenik a grafikonokat.
Nekem eddig standardon lehetett választani 2x, 4x, 8x, és 16x-os közül, de most valahogy össze lettek vonva, és az improved lehetõségei is ott vannak. CSAA 8x, CSAA 16x. Egy, hogy fogalmam sincs ez mi, kettõ, hogy semmi különbséget nem látok se a régi, se az új beállítások között, mindegyiknél "recés" némileg a kép, ami eddig nem volt.
Anti-aliasing számomra WoT-ban mindig is kérdéses volt. Jópár patch óta nekem 2 lehetõséget ad, vagy off, vagy FXAA. Mi a jóistenért nem lehet úgy mint más játékoknál? Hogy érthetõ legyen? Mármint számomra az lenne a normál hogy lehet választani hogy 2x, 4x vagy 8x es. Ez az FXAA meg talán a mintavételezés módját jelölné? De honnan tudjam hányszorosra rakja így?
Ja egyébként a lerepülõ torony ammo racknál végülis be lett téve? Mert pár hete a patch notesban még azt olvastam.
Leszedtem a modokat, ez megoldotta. Aztán eladtam a búsba a japót, és visszatettem õket.

Más: Hogy nyafogjak még egy kicsit; másnál standard grafikán nem tûnik... szemcsésebbnek a kép, mint eddig? Mintha az Anti Aliasing nem mûködne rendesen.

El Halluf meg fényévekkel jobb lett ezzel az átalakítással.
ToCsEk
pasz gondolom úgy mint eddig csak nem 8.9be hanem 8.10be, de már wontinfon is fentvannak modok

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

voivod32
Szevasz! Nincs kedved szakaszozni lowtierben? A japó ágat kellene húzni. T3-nál járok

Ahh végre tudok játszani. 5 nap után már tiszta elvonási tüneteim voltak.

Viszont visszább vettem a modokat, mert sokkal jobban fut nélkülük a játék. Most csak az XVM, egy minimpa, 2 zoom mod meg egy damage panel van felrakva.

Apropó XVM: másnak nem csinál olyat, hogy betöltésnél csak az legfelsõ játékost mutatja mindkét oldalon? A csata betölt, semmi baja sincs, csak ez. De mintha az elõzõ patchnél is ilyen lett volna, csak csinálni kellett vele valamit.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Hova kell kibontani? Nincs hozzá használati utasítás.
voivod32
Nyilvánvaló, hogy nem vész el a hely, mert mi lenne akkor, ha kifejleszted a következõt, a régit eladod, akkor mindig újra kellene garázshelyet venned?

xotyi
Ugyan ez a probléma, csak nekem a Tiger I-nél, legénység frissítése felirattal. Japánból meg csak tier 2 van,szal nem biztos hogy az a bugos. Célkereszt mod, max zoom out, és minimap mod van fent.

Trance&Friends nothing more..

Lõdd ki a francba az exe-t. Volt már ilyen nekem is.

Már vagy fél tucatszor megcsináltam, de nem hatja meg.
ALt+F4, aztán próbáld elinditani újra
Ilyet még nem éltem... Pörög ez a fos, és képtelenség bármire is rákattintani. Ez most komoly?
Tudod a bug-ok olyanok mint az oroszok a II VH-ban. Kilõsz egyet, jön helyette 3 új 😄
Master91
"dont buy tier 3 japan"

Na most ez mi a fos? Megvettem a T3-as japánt, erre beakadt az "Updating tankers..." feliratnál a játék, és azóta sem mozdul meg. Ha kilépek, következõ indításnál megint ez fogad. Nem hiszem el, hogy minden egyes verziónál tudnak valami új bugot produkálni...
nem volt semmi extra díj
levont 1270FT-ot 695 gold-ért!!!!
vodkafonos vagyok