World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Látod ennyi. Köszi a válaszokat. Azt láttam, hogy -8 a kitéríthetõség, az az egy, ami igazán zavar az 50-120 ban. A páncél meg szinte mindegy ebben a tierben. Az a -2 eltérés talán használhatóbbá teszi.
Rengeteg ág ki van feljesztve, de nem vettem meg a 10-est, mert nem érdekel. Ez mozgatja a fantáziám, de már van 10-es tárasom, feleslegesen nem venném meg, ha visszaesés az 50-120-hoz képest.û
De ezt a kis pont agyad biztos nem fogja fel, mert a tied csak a kötekedés modult tartalmazza. Tudod van itt 1-2 ember, akinek adok a véleményére a tankokkal kapcsolatban (nem a tied természetesen).
ÉS hidd el, csatában nem kérdezek ilyeneket, max annyit hogy minden hunlaca nevû gyökér?
Sajnálom, hogy ilyeneket kérdezek egy wot fórumon, úgyhogy kérdezek mást, jó?
A WT kinek tetszik peccs óta?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mert ami OP, az nem a jó kezekben OP, mint a 1390, hanem a vörös kezekben kell hogy OP legyen, mint a kv1s.
Fõleg ez a T4, valami nagyon szemét.
10-esem meg még csak majd lesz. A 9-es még stock, de így is vicces pz-4el tier9ben rohangálni 😄 Nekem tetszik.
angelus1991ster.blogspot.hu
link
Olyan szörnyû dolog neked ezt olvasni, hogy valaki véleményekre kíváncsi, nem arra hogy hogy lövöldözik a youtube videón?
Azért ezt ne......
inkább ne válaszolj, ha nem tudsz kulturáltan. Minek adjak ki rá 5 millát, ha a többség szerint a T10 alja pl. Mondjuk erre lennék kíváncsi. a csõ kitéríthetõsége lefelé jobb -e, de tudom, nézzem meg bammeg.
meg ilyesmi, bammeg
Is7 eléggé sz.r....már több mint 1 hónapja agyalok hogy meg vegyem e vagy sem 😄
illetve megint feljönnek a számok, ha kínait lövök. Valaki egyszer feltette ide a konfigját, azzal jó volt. Megtenné megint?
köszi
Egyébként baromi érdekes:
OP tankok vs Skilles tankok
Ahogy sejtettük a foch és a KV-1s totál OP, mint ahogyan a WT-E-100 és az rhm is.
A batchat pedig csak skilles player kezében OP.
Érdekes cikk jó lenne, ha több tankra kibõvítenik a grafikonokat.
Más: Hogy nyafogjak még egy kicsit; másnál standard grafikán nem tûnik... szemcsésebbnek a kép, mint eddig? Mintha az Anti Aliasing nem mûködne rendesen.
El Halluf meg fényévekkel jobb lett ezzel az átalakítással.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Viszont visszább vettem a modokat, mert sokkal jobban fut nélkülük a játék. Most csak az XVM, egy minimpa, 2 zoom mod meg egy damage panel van felrakva.
Apropó XVM: másnak nem csinál olyat, hogy betöltésnél csak az legfelsõ játékost mutatja mindkét oldalon? A csata betölt, semmi baja sincs, csak ez. De mintha az elõzõ patchnél is ilyen lett volna, csak csinálni kellett vele valamit.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Trance&Friends nothing more..
Na most ez mi a fos? Megvettem a T3-as japánt, erre beakadt az "Updating tankers..." feliratnál a játék, és azóta sem mozdul meg. Ha kilépek, következõ indításnál megint ez fogad. Nem hiszem el, hogy minden egyes verziónál tudnak valami új bugot produkálni...
levont 1270FT-ot 695 gold-ért!!!!
vodkafonos vagyok