banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• suba53
    Szerintem teljesen jól csinálod. Én is amikor kezdtem, kaptam tanácsokat, hogy miket és hogy érdemes húzni. De aztán ahogy magával ragadott a játék és próbálgattam a különböző tankokat egyre bővült a kör.
    Jelenleg 16 ágat húzok párhuzamosan, van 12 nyolcasom, egy kilencesem, de heteken belül lesz még három kilences.

Nekem így sokoldalúan élvezetes a játék. A medeket szeretem a legjobban, de minden területről vannak tankjaim.
    Amivel viszont soha nem törődtem, az a statisztika. Nem is használok semmilyen modot. Néha lehet hogy ez hátrány, de legalább nem idegesítem magam azon, hogy 10% eséllyel indulok harcba. Ez úgy is az első percek alatt kiderül. :-)

A nagyon sok indított tank miatt az összesített statisztikám nem túl jó. De ez inkább előny, mint hátrány, mert tudok meglepetést okozni néha. :-) A klánban ahol vagyok meg inkább a jó hangulat, a csapatjáték, a közösség számít. A játék öröméért játszunk.