World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok

meglesz hamarosan az amx 50B

Vélemény?

az 50-120-al elvagyok, játékélmény hozzá képest?

na én küldöm az sms-t aranyra 😄DDD
annyit megér az IS-6...
mármint hogy ne kelljen szenvedni ezzel a szar japán tier5össel!!!!!!
most legalább kiderül mennyit tesz rá a mopay vagy mi
Megvan.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Zoom out és 16x-es célzás mûködik az elõzõbõl, csak egy locastan minimap kéne.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

http://www.odemmortis.com/index.php?site=files&file=98
jó lenne már ha az ESL küldené a gold-ot...
elcs**ném az egészet egybõl free exp-re 😄
ez a tier5ös Chi-Nu egy rakat fos :SSS
Én eladtam. Amíg a garázsban állt a gép addig 8 szabad garázshelyem volt, most hogy eladtam 9 van. Nem veszik el a +1 garázshely ha eladod.
Sheltem
Adta el valaki a japó t1 tankot? Kapott pluszba garázshelyet?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Valaki tudna modpackot? Maala esetelg?
Illetve... tudom hogy a KT mozgékonysága az elõzõ patchben volt nerfelve de legalább úgy éreztem hogy egész jól fordul stb... mostmeg tényleg mint egy reumás csiga... vagy csak placebo?<#ticking>
Sziasztok! valaki nem tudná feltölteni az eredeti audio fájlokat mert a nagy rakosgatásban elfelejtettem lemásolni igy most az új hangárban van hang de semmi más nincs se zene se csata zaj😞
TD-et vagy nefelni kéne, de persze nem WG styl-ba, hogy ha buffolunk akkor az egekig, ha meg nerfelünk akkor esztelenül, egész odáig hogy használhatatlan lesz adott járgány. Csak módjával. Vagy ha nem nerfelik õket akkor kéne nekik is korlátozás hogy pl max 4 db lehet csapatonként. Most nem fejtem ki bõvebben hogy miért a faxom a TD-kbe, meg sok mindenki másnak is tele van vele a töke. Tier 10-ben teljesen megölik a játékot.
és akkor még mondta valaki hogy hova sietünk az IS-6os küldetésekkel? 😄DD
mire meglesz a japán 6os megõszül az ember :S
5öst csak 7esek ellen teszi be stockként 😞
toocha
Ez mondjuk igaz.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Max a TD-knek kedveztek ezzel.
Én bánom mert nem hulldown tank al észak felõl lehetett sidescraperezni. ..
toocha
Köszi!

toocha
Akkor ott megszûnik a csiki-csukizás...!Végül is legalább változik egy kicsit, picit uncsi volt már az a pálya.

csn tamás
az új verzióba 6-ból 5 csatában felgyújtották a KV-1-emet. eddig egyszer sem vagy csak egyszer ha volt ilyen...

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

es a hetedik meccsen oldalankent 4 tier6 van 😄D imadom😊
Jooboldalon a hegy sarkánál volt egy benyúló szikla. Nos annak a fele eltûnt, és így ott van egy lyuk:--> hegy-->rés-->szikla meg ugye ott falu
Mi ez a "hõsies védekezésért" járó bónusz?

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

az biztatas az h 5bol 3x mehetsz kv1, t1heavy es baratai ellen... 😄
toocha
Hol? Melóból nem tudom megnézni! Meg úgy általába mik változtak a pályákon.

voivod32
Kösz a biztatást...😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

a chi meg istenes, majd a tier4 hulladek lesz az igazi.. 5bol 5 vereseg vele.. egy szarkupac. hasznalhatatlan hulladek
Fasz wg elmúrta mines egyik legjobb heavy védõ részét. ..
Fasz wg elmúrta mines egyik legjobb heavy védõ részét. ..
voivod32
Istenem! Nem volt elég szenvedni a "Csihával" a kínai ágon, most meg megint, a japcsiknál...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

It's okey to be gay <#nyes>
Nekem bunker meg beton romboló kéne. Szanaszéjjel bombáznék mindenkit 😄 SPARTAAAAAAAAAA <#hawaii> Rózsaszín lenne az összes tankom GAY felirattal! TROLOLOLO. Kezdésnél körbefüstölném a bázist hogy senki ne közelítse meg ha lehet fel is gyújtanék mindent! <#hehe> Mit össze lehetne szórakozni ezzel a játékkal ááá bele se merek gondolni. <#violent>

Manapság sztem az már szándékos, ha vkinek nincs többmagos processzora.... jópár éves technológia, sztem jóideje nem is lehet egymagos procit kapni.

Meghát attól hogy a többmagos támogatást berakják, az egymagosok nem fognak rosszabbul járni, õk csupán nem nyernek semmit.

Itt egy elég jó kör a jagdtigerrel!
Gyõzelem!
Csata: Fjords 2013.12.23. 11:38:59
Jármû: Jagdtiger
Szerzett tapasztalat: 2 574
Szerzett kredit: 69 777
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kolobanov medál, Pool medál, Spártai
12 kill!!!!
Replay
Na viszont ezzel egyetértek, amit itt leírtál, és sok köztük a jó ötlet is. Bár ha gépigényrõl van szó akkor a sok füst nagyon izzasztaná a VGA-kat. De tény hogy ha egy tank lõ akkor sokszor a valóságban úgy felkavarja maga körül vele a talaj porát hogy eltûnik szinte benne a tank. És igen lõszerekbõl is volt rengeteg. Volt sima ólommagvas, acélmagvas, egyéb jobb áttõrõ erejû keményfémmagvasok, pl volfrám-karbid magvas, bunker/ beton romboló stb 😄 Az egyedi festések meg tényleg királyak lennének. Persze úgy behatárolva hogy világító neonzöld nem lehet, hanem az ésszerûség keretein belül lehessen, ténygesen ÁLCA funkciójú festéseket csinálni.
JeffDunham
Ez mekkora mázli. Arra mentem hogy minden japán tankból lõjek minimum egyet a tank mesterhez, de ekkora mákra nem számítottam. Ez volt a második köröm a Locust-al, és beadta a tutit. Egy aranyat sem használtam el, mielõtt... a többit tudjátok. <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

csn tamás
sziasztok! T26E4 SuperPershing: érdemes megvenni? jó tank?

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Szerintem nagyobb gépigény, csak ez, laggol ó ez nem jó akkor már nem is játszok. Rajtam múlna én a játékosokkal foglalkoznék nem a pénzel. Realisztikus kamera nézet kupolából, több füst meg tûz, raknék be még egy csomó lõszer fajtát. Pl Soviet 152mm ML20 löveghez volt anno vagy 10 verzió lõszerbõl. Egyedi festést raknék a tankokra amit látnak mások is. Festhetnél rá ezt azt(persze úgy hogy ne szaladgáljon senki horog keresztel meg sarló kalapáccsal). Van jó pár dolog amivel lehetne vonzani a játékost. Füst gránát 😊 Lángszóró.

Fontosabb a pénz.

Axon
Na jó, 14-bõl 14 vereség... mára be is fejeztem.

Hajrá noobok....
400V. Attól hogy berakják pl a 2 magos CPU supportot miért pártolnának el a régiek? Ugyanúgy megmaradna akkor is a régi fajta grafika, amihez elég az érintett playerek régi gépei. Viszont nekünk is jobb akiknek új gépeink vannak. Vagy kérdezed hogy miért jó nekik amúgy hogy megcsinálták a számlálót, vagy új láncok lettek. Közvetlenül nincs hasznuk belõle, de mégis. Ezek az apróságok azok amitõl a játékos elhiszi hogy foglalkoznak ezzel a játékkal, és a playerek igényeivel, hogy egyre jobb és szebb játékot kapjunk patch-rõl patch-re. Ezáltal meg tudják tartani a játékosbázist.
Axon
13 csatából 13 vereség... ez fasza...

T18-at vegyétek elõ gyerekek!!!!
kacsavadászaaaaaaaaat!!!! <#fogmosas>ûaz összes japó one shot neki <#circling>
Nem értek hozzá, de ha benne vagy átküldöm és feldobhatnád.
mijki
8.10-zel jött a szopóroller is....egy hétig szárnyaltam mint a Fõnix, most meg 12 csatából 4 win és 1000WN6.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Dobd fel a data.hu-ra, azt majd leszedi, akinek kell. 😊

Sheltem
Valaki? Nem adta el senki a japó 1es tankot? Ha igen megkapta a garázsslotot ?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Szégyen-gyalázat, mehetek én is tier 1-gyel, pedig nagyon nem akartam 😄
Tetrarchhal próbáltam levadászni az Otsut, de nem hajlandó 1-esek közé tenni vele... 😄