World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is becumiztam, gyûjtöttem az XP-et, nem számolta a napi 2x XP, amíg el nem olvastam mi az e havi 50k-as feladat 😊
lol elsõ csata csak renault otsu-kból állt 😄
ki is csináltam 4et... le van a gond a szakértõhöz belõle XD
aki megy a japó medálra az tényleg most nyírja ki a kicsiket amíg mindenki azzal megy....
aztán majd pár hónap múlva megint lehet hallgatni hogy jajj alig van renault otsu 😄
nem is tudom már ki volt az... ezer éve kergette a Renault BS-t mert már csak az kellett a medálhoz neki...
na amikor kijött a francia arty akkor BS vs BS csaták mentek...
de nem volt annyi esze hogy akkor kicsinálja õket 😄
Igaz ez? Vagy nála csak bug volt és megmarad a slot?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
de elõbb le kell vadászni a low tier japán tankokat a szakértõ miatt
WoT: Nishizumi77
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Purchased:
'Type 3 Chi-Nu Kai' sucessfully purchased. Spent gold: 1 500 .
WoT: Nishizumi77
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
(a garázssloton kívül amit a japó 1es tankhoz kaptunk).
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ettõl még lehet optimalizálatlan a WoT, de szerintem nem a grafika itt a kérdés.
Modokat tudtok már?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Én értem, ha ennyi rá csak a pénzkeret, de azaz igazság, arra jöttem rá, hogy mivel disznó mód növekszenek a hardverigények, akkor érdemes gépet fejleszteni ha sokat tud az ember rá költeni.
i5 4670 procival, Radeon 7950 3gb VGA-val pl awot ( de minden más is jelenleg) maxra húzva kivállóan fut, de hát ez rohadt drága is volt, de amint mondtam, ilyen szar dolog ez.
Régen sokat dobott minden játékomon a 4670 és sokszor a procim nem bírta a tempót, de egy hd2400 alatt lehet akármilyen 775-ös proci, nem fogok nagy javulást elérni :/
A VGA30 ezer körül van.
Zotac nVidia GeForce GTS 450 2GB GDDR3 ECO Edition videokártya
ITT megnézheted!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Illetve egy ilyen videót találtam youtube-on (már egy éves ugyan, és csak visszajátszás, de kiindulópontnak megteszi):
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Nekem jelenleg GTX650 van 1GB rammal. Ez jelenleg úgy 28.000.- Ft körül kapható.
De full HD felbontású monitoron bizony vissza kellett vennem a beállításokat, hogy élvezhetõ sebességgel fusson.
Lehet hogy még hangolható lenne egy kicsit, de nem nagyon.
Tehát: 20-25k körüli VGA-ba nem érdemes beruházni, fõleg ha azt vesszük, hogy a gépigénye a grafikai fejlesztések miatt talán még nõni is fog.
A Radeonokat nem ismerem, de szerintem a hasonló árkategóriájú VGA-k nagyjából azonos szinten teljesítenek.
Inkább spórolj még hozzá, és vegyél késõbb egy erõsebb kártyát.
OTEP: milyen vga-d van most? mert 25k-ért nem biztos hogy érdemes cserélni úgy, hogy a teljesítmény növelés is kellõen jó legyen
I met God. She's black
A probléma igazából ott kezdõdik,hogy a kommunikációs képessége nem túl fejlett és mégis oktató videót készít.<#smile>#smile>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Amúgy minek olyan amin jól fut a wot? Úgyis eladod az acc-t...