World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazad van!
Ismét!
Úgy tûnik te vagy nekem a mindentudás kútja!
Te aki kritikáiddal be fogod ragyogni azt a nehéz utat amely során olyanná válhatok, mint TE.
KÖSZÖNÖM!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Sose volt még XVM em. Viszont ahogy olvastam azzal lehet megcsinálni, hogy az ellenség utolsó pozícióját megjelölje a térképen. Meg lehet oldani, hogy csak azt a funkcióját használjam?
Ja és érdemesebb lenne most már megvárnom a 8.10 et?
BattleTag: kabel15#2672
Nehogy azt állítsa valaki hogy biztos azért nem láttam.Tudom tán hogy mennyi mindentõl függ a láthatóság.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Neked is: madamanic
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Bocsánat...
Noobmeteren néztem, de nem találtam olyan opciót.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ez tényleg így van.
Nem tudok rá értelmes magyarázatot adni.
Más spotolt....
XP és kredit pedig úgy jár, hogy a felét kapja az aki spotol, mint aki lõ, osztva a spololók számával (tehát ha mondjuk 3-an spotolják és egy negyedik lövi, aki 100 xp-t kap, akkor a 3 spotoló kap 50/3=16,7 XP-t)
http://wotinfo.hu/index.php/gyik-faq/item/278-kredit-vs-xp-melyik-mi%C3%A9rt-j%C3%A1r?
Igen, a moderátor.
Mire adja a játék a spot damage-t?
Konkrét eset:
Luchs-sal Airfield pálya(tier 7 meccs). Kirobogtam a felszállópályára, középtájékon elbújtam egy szikla/bokor kombó mögé. Kitolattam a szikla mögül és megálltam a bokor rejtekében. 5 mp múlva "beindul" a periszkóp és felvillan kb 5 tank, akik közül 3-at azonnal szétlõttek a közben felfejlõdõ csapattársak és a többit is sebezték.
Ezek után még kempeltem egy kicsit, majd szétlõttem egy IS-t hátulról, berongyoltam az ellen bázisa felé, felvillantottam vagy 2 tankot, akiket szintén szétlõttek a csapattársak, majd kilõttek.
Na gondoltam lesz vagy 2-3000 spot damage az elszámolásban, erre a végén: sima sebzés: 486, spot damage: 404!!!!???????
Mondja meg valaki, ha rosszul tudom, de a spot damage-t arra adja, ha én a saját tankommal látok egy ellenfelet, és a csapattársam pedig ezáltal tudja sebezni ezt a tankot, mert ha én nem csücsülnék a bokorban, akkor a csapattársam nem látná õt, mert kívül esik az észlelése határán.
Remélem érthetõ amit leírtam.(bocs a sok szövegért)
Igen, a moderátor.
majd este kocsma 😊
hát én most 6osokat "erõltetem"
Szerintem nem is fogok ma sg-re jönni, mert csak a te posztjaid fognak pörögni egész nap.
Hülye csapat
Ez a tank használhatatlan
Ma még nem nyertem
Mindenki hülye T6ban
Megyek inni
Most már tényleg megyek inni
Összeszedtem 100 000 xp-t de nem nyertem ma. Asszem megyek inni.
<#nyes>#nyes>
elsõ csata elsõ percében leszakadt a kihúzhatós billentyûzettartó <#hehe>#hehe>
lehet rossz elõjel????
Igen, a moderátor.
Igen, a moderátor.
Nem ér annyit az IS6.
Swedish people are albino monkeys
Kocka e vagy..? <#nyes>#nyes>
A grafika maxin van tehát messzebre már nem láthatok.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Az viszont úgy komoly <#hehe>#hehe>
Sebeztem mind a 2x.A lényeg,hogy nem vett észre!<#wilting>#wilting>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Én az AT kupoláját lõttem telibe hasonló távról valami lóbaszó ágyúval talán E75 tel, még a skuló nyomát is láttam és 0 damage...
kb ezt érdemelné:
Csata végi jelentés:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
32 azaz harminckettõ méterrõl 2x telibe lõttem a 13/90-et és csak nézett mint a gázálarc.Egyetlen bokor volt csak köztünk.
Az elkövetõ jármû RHM.Borsig WT.
Tudom,hogy vannak anomáliák a láthatósági rendszerben,de én még ilyet nem láttam.Pedig nem ma kezdtem ezt a játékot.<#ijedt>#ijedt>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
jobbik eset ha elõl van a feszítõgörgõ... 😛