banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Roger6
    Nekem meg van bazmeg, és hidd el, jobban tudom mint te. 8000 kredit egy arany lőszer, ami kurvára pontatlan. Hagyjad már abba ezt a HP felezést, ahhoz teljesen weak spot-on kell lőnöd egy tankot, ami 183 millis ágyúval nem fog menni több száz méterről. 3.000 dmg fölött tartani az átlagsebzést meg rohadtul nem egyszerű. Persze, azt látod, hogy néha betalál, aztán akkor 1.500 sebzés meg ilyenek, de ha nem, akkor meg 300-at sebez (IS-7-en lőttem már 158-at is, pedig weak spotra lőttem arannyal). 24.7 mp a töltési idő, és NINCS páncélja. Minden átviszi, az IS-3-tól kezdve, tiszta vicc. Camo-ja minimális, arra nem lehet alapozni.

De teeeeee, te persze próbáltad TESZT SZERÓN, ahol volt 1-2 szerencsés lövésed, húúúúha. Akkor te aztán tudod már milyen, ha mentél vele 10 csatát.

Te haflac néven vagy a játékban is?