World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Plusz a torony is nagyon hátul van. Pedig összességében nagyon tetszik külsõleg, de tudom hogy csak emiatt nem éri meg.
1. mert a konkurencia arra készteti a WG-t, hogy felkösse a gatyót és frankó fejlesztéseket csináljon, és célirányosan olyat, amit a játékosközönség visszajelez.
2. van egy másik játék amivel lehet szüttyögni
popey8: az álca faktora emiatt rosszabb, mint amilyen lenne nélküle. FTR-en olvastam valahol, de nem hiszem hogy megtalálom. Lehet hogy nem pont az Is-7 volt amúgy.
Játékélménybe pedig szerintem intenzívebb, mint a tankos, de hát ez normális. A WOWP is sokkal gyorsabb, mint a tankos. A repülõsbe 100%-os koncentráció kell szinte végig, mint a wotban lehet pihenni a sok camp miatt😛 😄
DarkHorSe: 3 nap szerintem, de így is jó lesz 😊 Kifejlesztem az RHM-B WT-t, meg az összes modult rajta.
Nagyon sokáig gondolkoztam az Obj 430-ason is, de úgy döntöttem hogy nem kell...ha nem lenne T-62A-m, akkor talán, meg ha nem kéne a sok hátsótornyos közepessel játszani érte...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A WOT-ban azt szeretem, betölt, klikk, aztán 20 másodperc visszaszámlálás és 1 perc múlva már lõjük is egymást. Jobban fekszik nekem a pörgõs arcade.
Ha áttetszõ és úgy lõsz, elveszted a camó bónuszt. Ha nem áttetszõ és úgy lõsz, akkor nem veszted el a bokor kamo bónuszt.
Top, Middle of Turret (same location as Static View Range Port)
Gun Mount (same location as Dynamic View Range Port)
Front, Center of Hull
Rear, Center of Hull
Right Side, Middle of Turret
Left Side, Middle of Turret
De én ezeket igazából sosem néztem...elég nehéz is úgy beállni a bokor mögé, hogy ezeket elrejtsd, de valami más meg kilógjon.
Mindegyik bokor áttetszõ lesz sniper nézetben, ha elég közel mész hozzá (mögé), én ez alapján szoktam nézni hogy átlátok-e rajta, vagy az én látótávomat is korlátozom-e.
Meg ugye azt is figyelni kell, hogy ne lógjon ki semmi, mindent takarjon a bokor. A kiálló géppuskákban nem vagyok biztos, szerintem ilyenkor csak a sebzésmodellt figyeli.
Azt tudom, hogy a láthatósági értékeket befolyásolja, FTR-en volt hogy az IS-7 géppuskája is hozzáad ehhez, ezáltal könnyebb spotolni.
Attól függetlenül a játékélmény sokkal jobb, mint a WOWP-ben. És ennek semmi köze, ahhoz, hogy arcade vagy nem árkád, sõt a grafikának sem. A repülõst jobban megcsinálta a WT, ennyi.
Bár azt halkan hozzátenném, hogy ugyan nem próbáltam még a HB-t se a WT-ben, a Real Battlet, pedig pláne nem. De több olyan elem van benne, ami inkább húz picit a szimulátorosdi felé, mint a WOWP-ben.
Engem 3 és fél év után már nem tud meglepni a játék, szinte elõre megmondom mi fog történni 😄 (spotolnak-e, átütnek-e stb.)
A túl sok bokor kiszámíthatatlanná teszi a spottolást, sztem károsabb egy spotternek min az egyszem bokorba beülés (tipikus helyek: Murovanka "varázserdõ", meg a bokorsorok Prokhorovkán).
csak olyankor szabad beülni ilyen helyekre, ha neked fognak spottolni.
Különben megint jönnek a hozzászólások hogy "ezmilyenszarjáték, nekemjött az ellen és csak akkor spottoltam, kurvaanyátawgnek".
Az áttetszõség tudtommal azt mutatja, hogy melyik az a a bokor ami "nem fog eltûnni" ha lõsz.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Valamint ha sniper nézetben nem látsz át a bokron, akkor túl messzire álltál, és így a te látótávodat is korlátozza. Úgy kell beleállni hogy mögötte legyél, de még áttetszõ legyen ami mögötte van, ha átváltasz sniper nézetbe.
Swedish people are albino monkeys
Ez van...a WOT jó játék, de WT is az lesz, és nem csak a grafikája.
Az meg utópia, hogy a bénák elmennek WT-zni. A játékos állomány alig 10%-a tartozik a jó kategóriába. Innentrõl kezdve ezen kár rágódni.
Itt is ott is tele lesz hülyével. Mondjuk valahogy ez engem sose érdekelt 😊 Tudok annyi pluszt hozzá adni a játékhoz úgy gondolom, hogy én legyeg a mérleg nyelve ha úgy van 😛
2. Hát ezt passzolom, szerintem egyáltalán nem rejtenek el, se kidöntve se máshogy.
3. 5% plusz azt hiszem
4. 25% plusz ha jól emlékszem
A százalékok nem adódnak össze, ha jól tudom, hanem az alap camo-ból számolódik. Alap 10 camo érték esetén 5% = 0,5 25% = 2,5 összesítve 13. Ha nem jól tudom akkor javítsatok ki nyugodtan.
2: Rejtenek, a különbözõ típusok (örökzöld, lombhullató, stb) különbözõ mértékben, de ezt már meg nem mondom fejbõl.
3: 5% bónuszt ad az álcához mozgó, és mozdulatlan tank esetén is.
4: 25% bónuszt, de csak mozdulatlan tanknak.
2. a fák is álcáznak, akkor is ha kidöntöd
3. 5%
4. 25%
De viccet félretéve. Ne játszd úgy, hogy automatikus csatlakozás, mert úgy egy rossz vicc. Szerez magad mellé még pár társat alakítsatok saját csapatott és úgy csináljátok. Vagy csatalakoz a listában levõ csapatok egyikéhez, de semmiképpen ne az automatikus csapatösszerakással, mert úgy csak szopni fogsz.
1.Többen mondják,hogy ha bokornál akarunk rejtözködni,akkor ne belé áljunk hanem eléje.Ebben mennyi az igazság?Tapasztalatok?
2.A fák is ugyanúgy képesek minket elrejteni?És ha igen ,akkor megszünik ha kidöntjük öket?
3.Az álcafestés -amit minden évszakra/sivatagra be lehet állitani- is ad százalékos bónuszt a rejtõzködésre,hogy ne vegyenek szre,v. csak dísznek,jelképesnek jó?
4.Az álcaháló felszerelés,milyen mértékû (%-os) plusz rejtözködést ad?
Köszi a válaszokat elõre is
Ja, és csak a grafika miatt MMO játék nem fogja lehúzni a rolót

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
így állok a napi duplák után

Mert ha 733000 XP-t kell összeszedni minimum, akkor az kb 1200 csata.
1200 csata alatt a MEGLÉVÕ prém tankoddal keresel 1200x30000 kb 36000000 creditet! (36 millió).
nos? hm?