World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Meg. De szerintem dec. 25-tõl jan. 8-ig csak az akciós árát, ami 15%-kal kevesebb arany.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

igen
akinek van IS6-a az megkapja aranyban az árát ha letolja a missiont?
Hehe, amennyire kreatívak a WOTnál, max annyira futja majd hogy lassan elég lesz egy csatában meghalni hogy kapjunk 1 nap prémet vagy egy ingyen T3 prémium tankot 😄

Eagle16
Igen, sajnos az ágyúja érezhetõen rosszabb. És papíron jónak tûnik a páncélzat, de a torony tetejét 90mm-es kalibertõl alapból átütik akármivel, akárhogy, meg a fronton lévõ nagyon erõsen döntött rész is csak 40mm, 120-as kalibertõl vége van, bár ez alatt auto-bounce...

Plusz a torony is nagyon hátul van. Pedig összességében nagyon tetszik külsõleg, de tudom hogy csak emiatt nem éri meg.

Egyébként az csak jó, ha WT tankosa jó lesz:

1. mert a konkurencia arra készteti a WG-t, hogy felkösse a gatyót és frankó fejlesztéseket csináljon, és célirányosan olyat, amit a játékosközönség visszajelez.

2. van egy másik játék amivel lehet szüttyögni
Eagle16
A WoT-ban 1 perc alatt rosszabb esetben a fél csapatodnak már annyi 😄 WT az valóban lassabb egy kicsit, de én szeretem, különösen jó a grafika, az optimalizáció és a hangok.

popey8: az álca faktora emiatt rosszabb, mint amilyen lenne nélküle. FTR-en olvastam valahol, de nem hiszem hogy megtalálom. Lehet hogy nem pont az Is-7 volt amúgy.

Pales27
Mentem vele pár kört, az elején jobban tetszett, de aztán rájöttem hogy a célzási idõ miatt az obj 140 és a t62 jobb.

Régebben! Most már gyorsabban talál csatát. Bár a mapot tényleg nehezebben tölti be, de sztem az gép függõ is.
Játékélménybe pedig szerintem intenzívebb, mint a tankos, de hát ez normális. A WOWP is sokkal gyorsabb, mint a tankos. A repülõsbe 100%-os koncentráció kell szinte végig, mint a wotban lehet pihenni a sok camp miatt😛 😄
Eagle16
Igen így van, így már érthetõ.

DarkHorSe: 3 nap szerintem, de így is jó lesz 😊 Kifejlesztem az RHM-B WT-t, meg az összes modult rajta.

Nagyon sokáig gondolkoztam az Obj 430-ason is, de úgy döntöttem hogy nem kell...ha nem lenne T-62A-m, akkor talán, meg ha nem kéne a sok hátsótornyos közepessel játszani érte...

csúnya lenne ha beleszámítana 😄 Mint a dodgemen az áramszedõ kb 😄
persze amúgy igazad van! Nem is tudom minek kukacoskodtam. Én is így szoktam 😄 Néha azon is parázok, hogy a csõ kilóg elõre, pedig az nem számít bele 😄
popey8
Én meg vhol azt olvastam, h az IS-7 géppuskája nem számít "észlelhetõ" pontnak. Vagy úgy érted, h vmilyen értékkel beleszámít az álca faktorába?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

pointer4
Egy-két verzió óta, van pár bugos bokor, közeledek hozzá, áttetszõvé válik, megyek még egy kicsit, már megint nem látok át rajta, majd még egy kicsit (már lassan kilóg a tank) és akkor megint áttetszõ. De csak pár ág, nem minden, de mindig az van útba.
Engem ami még zavart a WTben, hogy nagyon sok az üresjárat - amíg szüttyög a MM, aztán amig betölti a pályát, aztán amíg a repcsivel eljutok a harci zónáig.... kinõttem a nadrágom miatta.

A WOT-ban azt szeretem, betölt, klikk, aztán 20 másodperc visszaszámlálás és 1 perc múlva már lõjük is egymást. Jobban fekszik nekem a pörgõs arcade.

"Nem fog eltûnni" - úgy tudom az áttetszõség azt jelöli, hogy mennyire vagy közel a bokorhoz.

Ha áttetszõ és úgy lõsz, elveszted a camó bónuszt. Ha nem áttetszõ és úgy lõsz, akkor nem veszted el a bokor kamo bónuszt.

Eagle16
Wiki alapján ezek:

Top, Middle of Turret (same location as Static View Range Port)
Gun Mount (same location as Dynamic View Range Port)
Front, Center of Hull
Rear, Center of Hull
Right Side, Middle of Turret
Left Side, Middle of Turret

De én ezeket igazából sosem néztem...elég nehéz is úgy beállni a bokor mögé, hogy ezeket elrejtsd, de valami más meg kilógjon.

van néhány pont a tankon, amit észlel láthatósági rendszer, de pontosan nem tudom melyik pontok ezek.
Ez kb olyan lehet, mint az NFS shift. A szimulátorosok kiröhögik, hogy arcade, viszont aki elõtte csak arcade autóssal játszott, annak fogyasztható és élvezhetõ játék, és ad egy kis szimulátoros beütést.
Eagle16
Nem fog eltûnni? Ezzel nem értem mit akarsz mondani.

Mindegyik bokor áttetszõ lesz sniper nézetben, ha elég közel mész hozzá (mögé), én ez alapján szoktam nézni hogy átlátok-e rajta, vagy az én látótávomat is korlátozom-e.

Meg ugye azt is figyelni kell, hogy ne lógjon ki semmi, mindent takarjon a bokor. A kiálló géppuskákban nem vagyok biztos, szerintem ilyenkor csak a sebzésmodellt figyeli.

Azt tudom, hogy a láthatósági értékeket befolyásolja, FTR-en volt hogy az IS-7 géppuskája is hozzáad ehhez, ezáltal könnyebb spotolni.

Én egy szóval se mondtam, hogy nem arcade! Sõt! Biztos vagyok benne, ha teljesen reális szimulátor lenne, nekem biztosan nem tetszene, mert fel se tudnék szállni benne.

Attól függetlenül a játékélmény sokkal jobb, mint a WOWP-ben. És ennek semmi köze, ahhoz, hogy arcade vagy nem árkád, sõt a grafikának sem. A repülõst jobban megcsinálta a WT, ennyi.

Bár azt halkan hozzátenném, hogy ugyan nem próbáltam még a HB-t se a WT-ben, a Real Battlet, pedig pláne nem. De több olyan elem van benne, ami inkább húz picit a szimulátorosdi felé, mint a WOWP-ben.
Próbáltad az FRBt is? (arra verik magukat a WT pilóták)

Eagle16
Ez is fontos, igen. Igazából elég komplex kis rendszer ez, meg az átütés is ugye. Az elsõ pár száz csatában szerintem ez mindenkinek nagy rejtély, hogy mi mi alapján mûködik, de csak idõ kell hozzá és ki lehet tapasztalni a dolgokat, apránként utána lehet nézni ennek-annak.

Engem 3 és fél év után már nem tud meglepni a játék, szinte elõre megmondom mi fog történni 😄 (spotolnak-e, átütnek-e stb.)

Azért hülyeség amin vitatkoztok, mert egy repülõs játékot nem lehet összehasonlítani egy tankossal.

És azt is tudni kell, hogy ilyenkor te is messze szarabbul spottolsz, azaz ilyenkor szokott az történni, hogy csak akkor veszed észre hogy jön az ellen, amikor már neked ütközött.

A túl sok bokor kiszámíthatatlanná teszi a spottolást, sztem károsabb egy spotternek min az egyszem bokorba beülés (tipikus helyek: Murovanka "varázserdõ", meg a bokorsorok Prokhorovkán).
csak olyankor szabad beülni ilyen helyekre, ha neked fognak spottolni.

Különben megint jönnek a hozzászólások hogy "ezmilyenszarjáték, nekemjött az ellen és csak akkor spottoltam, kurvaanyátawgnek".

Az áttetszõség tudtommal azt mutatja, hogy melyik az a a bokor ami "nem fog eltûnni" ha lõsz.

popey8
A bokor mögött kb. 10-15 méterrel kell állni, mert ha lövéskor ezen a távolságon belül vagy, akkor ha jól emlékszem 3 mp-re megszûnik a bokor álcázó "hatása".

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Hypo
persze de hat izlesek es pofonok. En repultem WT-t de nekem még nagyobb arcade mint WOT tankba. egy IL2 vagy forgotten battles multi hoz képest konzol vicc. de hat szep a grafika online fejlodes stb ma ennek van a divatja aztan ha nem szar akkor meg sikeres is de azert ne allitsuk mar be arcade felettinek. Nem baj az nem kell mindennek valosnak lenni.

Eagle16
Azt is érdemes tudni, hogy minél több, a bokor, annál jobban el tudsz rejtõzni mögöttük. Tehát érdemesebb dupla vagy tripla bokor mögé állni.

Valamint ha sniper nézetben nem látsz át a bokron, akkor túl messzire álltál, és így a te látótávodat is korlátozza. Úgy kell beleállni hogy mögötte legyél, de még áttetszõ legyen ami mögötte van, ha átváltasz sniper nézetbe.

popey8
"2. a fák is álcáznak, akkor is ha kidöntöd"

DarkHorSe
Akkor ezen a 4 napon meg is csinalom az is-6 missiont ^^

Swedish people are albino monkeys

<#puszi>
a repülõsre gondoltam
Hát a WT repülõse nem csak grafikában veri oda a wowp-t, hanem súlyos különbség van játékélmény szempontjából is a WT javára.

Ez van...a WOT jó játék, de WT is az lesz, és nem csak a grafikája.

Az meg utópia, hogy a bénák elmennek WT-zni. A játékos állomány alig 10%-a tartozik a jó kategóriába. Innentrõl kezdve ezen kár rágódni.

Itt is ott is tele lesz hülyével. Mondjuk valahogy ez engem sose érdekelt 😊 Tudok annyi pluszt hozzá adni a játékhoz úgy gondolom, hogy én legyeg a mérleg nyelve ha úgy van 😛
DarkHorSe
Az a kedvencem amikor pont beleálnak az emberek a bozotba es csodalkoznak ha meghalnak 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Eagle16
20-tól 23-ig.

1. Ne elé hanem mögé. 😊 Azaz elõtted legyen a bokor méterrel, ne benne álljál.
2. Hát ezt passzolom, szerintem egyáltalán nem rejtenek el, se kidöntve se máshogy.
3. 5% plusz azt hiszem
4. 25% plusz ha jól emlékszem

A százalékok nem adódnak össze, ha jól tudom, hanem az alap camo-ból számolódik. Alap 10 camo érték esetén 5% = 0,5 25% = 2,5 összesítve 13. Ha nem jól tudom akkor javítsatok ki nyugodtan.
1: Mögé állj, úgy, hogy ha szembõl nézed a tankot teljesen eltakarja. Ha bármi kilóg a tankodból a bokor mögül, akkor az álcának annyi.
2: Rejtenek, a különbözõ típusok (örökzöld, lombhullató, stb) különbözõ mértékben, de ezt már meg nem mondom fejbõl.
3: 5% bónuszt ad az álcához mozgó, és mozdulatlan tank esetén is.
4: 25% bónuszt, de csak mozdulatlan tanknak.
Ha akarnák sem tudnák a fanatikusok kipróbálni a WT tankos részét mert erõsen closed béta meghívásos sorsolással, 0 infóval. 😄
DarkHorSe
20tól23ig van minden csatara dupla xp vagy 20-án és 23án?

1. mögé kell állni
2. a fák is álcáznak, akkor is ha kidöntöd
3. 5%
4. 25%
Eagle16
Igen, de 23-án csak reggel, a szerver újraindításig.

"Ó borzalom."

De viccet félretéve. Ne játszd úgy, hogy automatikus csatlakozás, mert úgy egy rossz vicc. Szerez magad mellé még pár társat alakítsatok saját csapatott és úgy csináljátok. Vagy csatalakoz a listában levõ csapatok egyikéhez, de semmiképpen ne az automatikus csapatösszerakással, mert úgy csak szopni fogsz.
Egy kérdés a rejtözködéssel kapcsolatban.
1.Többen mondják,hogy ha bokornál akarunk rejtözködni,akkor ne belé áljunk hanem eléje.Ebben mennyi az igazság?Tapasztalatok?
2.A fák is ugyanúgy képesek minket elrejteni?És ha igen ,akkor megszünik ha kidöntjük öket?
3.Az álcafestés -amit minden évszakra/sivatagra be lehet állitani- is ad százalékos bónuszt a rejtõzködésre,hogy ne vegyenek szre,v. csak dísznek,jelképesnek jó?
4.Az álcaháló felszerelés,milyen mértékû (%-os) plusz rejtözködést ad?
Köszi a válaszokat elõre is
Bár extrém példa, de van. 1337 (KOTH) full Hellcat csapatot vitt, és ha igaz a legenda, aláztak mindenkit.
Master91
Fanatikusok maradjanak is, burgonyák mehetnek WT-zni, nem izgat 😄

Ja, és csak a grafika miatt MMO játék nem fogja lehúzni a rolót
DarkHorSe
Ez egy kihivas, akiben van versenyszellem az ugyis el akarja kezdeni 😄

JeffDunham
Köszönjük Emese! Te még itt vagy?

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

na most már látom, hogy ez a misszió könnyebb lesz mint gondoltam....
így állok a napi duplák után
És hogy miért nem érdemes IS-6 -ra mennie annak, akinek van prémium tankja?

Mert ha 733000 XP-t kell összeszedni minimum, akkor az kb 1200 csata.

1200 csata alatt a MEGLÉVÕ prém tankoddal keresel 1200x30000 kb 36000000 creditet! (36 millió).

nos? hm?
Szerinted miért van ilyen is-6 akicó? Azért, hogy a fanatikusok non-stop tolják a WOT-ot karácsonyi szünetben és eszükbe ne jusson kipróbálni a War Thundert!!!