A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #306078 Hi.Olyan dmg panel kéne,ami mutatja a bal alsó sarokban,h én milyen sérülést kaptam..Gondolom azt látom a szemem sarkából és abból tudom,h meglőttek és hogy állok hp ügyben.
Az előbb olyan Vitiris modat sikerült lekapnom,h eltűntek a tank kontúrok...Ott állt a tank tőlem 5 méterre és nem tudtam,h friendly or foe...a kis térképből láttam..de a tankot nem is láttam,beleolvadt a hegybe pl...
Szal bekaphatja wg a celebrate 3rd anniversary xarját,h 3 év után még mindig nincs olyan patch,h klikk..letölt..2x klikk indul ez a ...+ugye akkor mkinek egységes kezelőfelülete lenne...(mehetne a bann a csalóknak)
Ehelyett 1 hét mire az ember összevadássza a módjait...ezt már más is írta ide.
Az én vitiris dmg panelom,nem mutatja csak az okozott sebzést,a kapottat nem..így a csata hevében nem látom,mennyit bírok még...
Azért thx.