World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eagle:
A legkisebbekhez úgysem lenne sok kedvem. T5-ig elmegyek freebõl, az meg már normális tank, max 2 nap alatt le lehet tudni. Grindelni meg nem lesz olyan nehéz, most úgyis a fél klán ezt fogja csinálni, alacsony tierben még elég jól lehet befolyásolni a csatákat platoonban.
Oddball:
Régebben mintha még jobb véleménnyel lettél volna az ARL-rõl. Nekem mondjuk nem volt vele semmi bajom. Bár a 12t szerintem is kritikán aluli darab 😊
Japán tech tree xp táblázata
angelus1991ster.blogspot.hu
Csak az alap XP számít, sem first victory, sem prémium fiók. (To determine the top 10 XP scores, only basic XP will be counted (no first victory bonus, premium account bonus, etc.).)A Tanknumbers.com szerint a 6-os Tier átlag, hangsúlyozom átlag XP/csata 300 körül. De legyen 500. Akkor ez 7 sikeres csata /nemzet/nap. Van ugye a 6 nemzet + a Japán, amirõl még nem tudjuk mennyi XP kell, de akkor is 42 sikeres csata + japán XP / nap. Nem adják könnyen...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
prém kell hozzá meg sok tier 6
és meglehet csinálni lassan is, napi duplákkal
Renton: hát pont a tier 6 nem a kedvencem 😄
5 is jó meg 7 is, de a 6 annyira nem jön be, de nem rossz 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Szóval nem tûnik olyan lehetetlennek.
Foxbat:
Egy hete be se léptem, de ez egybõl feltüzelt engem is 😄
a nép mindig fellázad az "ingyen" szó hallatán 😄
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Nekem igen mert én nem perkálok ki a WG-nek 12-13k-t egy 8-as prémért...
nem is a farm miatt kell hanem a fun kedvéért, szerintem jó kis tank az (csak forgatni kell)
én ma Type T-34 napot tartok (addig volt elég a 33k free exp)
még 23k a Type 58.... asszem el kell ugranom a boltba sörért 😄
meg van itthon egy kis szilvapálesz <#pias>#pias><#idiota>#idiota>
Igazából semmi szükségem nem enne rá, de túl nagy a kísértés, muszáj megpróbálnom 😄
Már csak azt kéne eldöntenem, miket pucoljak ki a garázsból, hogy legyen helye ennek a sok t6-nak...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Azonnal tedd meg!
ott a Su-100, T-34-85, KV-2
ha nagyon akarnám azt is visszatudnám venni mert helyem is van (meg holnap veszek még egy 10 db-ot mivel féláron lesz), kreditem is van, de sztem bõven elég lesz a 3db orosz
még a kínait kell kihúzni... de sztem abból free exp lesz... rossebb se szenved a low tier kínai hulladékokkal

nem rángatom mint a f**szt és akkor nem ugrik szét annyira a célkereszt...
de az átütése kíváló!!! nem sürün pattan le
4 dolog kell az IS-6-hoz:
1.sok idõ
2.kitartás
3.sok tier6
4.prémium fiók
600k kell (vagy 700, majd kiderül a japán peccsel mi lesz)
ez 30 napra lebontva napi 20k exp... 6 nemzetre lebontva 3333 exp/nemzet/nap
ha csak minden nemzetnél van 2 tankod amit leduplázol, és számolunk azzal hogy nem vagy balfasz és sikerül a dupla 2000 exp-re/tank 8prémmel persze)
akkor ez 2 tank 4k exp / nemzet / nap
ha már 3 tankkal számolunk akkor az 6k avg
persze bele kell venni a vereségeket is, úgyhogy ez egy picivel több
szóval meg lehet ezt csinálni.... nem lehetetlen
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
rahotep: nem, a lényeg hogy 1 hónap alatt minden nemzet Tier 6-os tierjében összeszedj 100k xp-t.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Ez az IS-6 event....
...nagyon jó annak akinek van ideje játszani...pedig molyen jó lenne...:-(
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
ki kell húznom a Type 61-et XD 😞
na majd elõször meglátom hogy lehet gyüjteni az exp-t
német necces még... ott csak Nashorn-om van...
Orosz könnyû mert su-100, t-34-85, kv-2
amcsi megint könnyû; hellcat, jackson, E2, E8 Sherman
anglia szintén könnyû; cromwell, at-8, churchill VII, Churchill GC
viszont a francia megint necces mert csak ARL-44 ami használható azon a szinten :S
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Calculation of experience points:
1. For the purpose of determining the top 10 players in terms of experience points earned, only the base XP will be counted
(no bonuses for the first victory of the day, premium account, other missions, etc.)
2. The experience points added to your mission’s XP gauge WILL INCLUDE any and all additional XP modifiers. That’s right
- first victory of the day and other missions’ bonuses, as well as additional experience provided by premium account status will be counted towards the goal of 100,000 XP as long as the mission conditions are met!
Hát én inkább skippelem ezt az is-6ot sztem. Inkább kihúzom az akciók alatt a waffenscheisser e-100-t 😊 már úgyis a rheinmetall waffenscheissernél járok 😄
egy nap alatt megvan 100k exp... (persze reggeltõl estig prémmel felváltva nyomni egy nemzetet)
így elég hamar összelehet kaparni azt a 600k vagy mennyi kell
jó az IS-6, cigány páncélja van
most mentem vele egy kört teszten... azzal indult a kör h a beforgatott frontomról 704 és T95 pattant 😄 aztán bekaptam még pár 0 dmg-t az oldalamba meg a tornyomba 😊))))