World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JeffDunham
Én megcsinálom... gyorsan visszaveszem a Nashornt, úgy is akciós. <#awink>

Legalább kihúzok egy új legénységet minden nemzetnél. Most 3500TP/nemzet naponta az mi? Semmi. És még 21 prémium napot is szerzek.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

mijki
A rengeteg zöldség agyú idióta elveszi a kedvem ettõl az egész játéktól, 12 csata alatt 3 win...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ugyanazzal a tankkal játszunk?😄 Pont az ellenkezõit írtad le annak amit én tapasztaltam. Pontos ágyú?😄 Gyakorlatban kb mint a D-25. Messzirõl jó hulldownban, közelrõl mindenki tudja hogy a kupolát kell lõni, és ha eltalálják sebez is. Plusz a torony felsõ vékony sávja, a lövegpajzs felett is vékony. A frontja lehet hogy papíron erõs, gyakorlatban viszont még az IS-3 papírorra is többet megfog. DPM-je lehet hogy jó, nekem viszont folyamatosan az az érzésem, hogy ehhez a 320 alfához (amit nem is szeret beadni), ez a valamivel 10 másodperc felett töltés sok. Rammerrel, ventivel biztos jobb lenne, de erre a tankra nem költök ennyit. Jó mozgékonyság? Megint nem értem mirõl van szó. Azt vártam, hogy mozgékonyabb lesz mint a T29, hát nem. Ha a KT-hoz kéne hasonlítanom akkor valamivel jobb végsebesség, gyengébb gyorsulás, gyengébb fordulás. T29 mozgékonyság.
hát valahogy én is így vagyok vele, nekem is van ajándék T34-em
bár ha 3-4 napig tényleg duplán adja az XP-t egész nap, akkor ott nagyon meg lehet nyomni!!! De hát könyörgöm francia ág: arl44 még a legjobb. Undorító...
es ennek ellenere mehetsz majd rier8asok ellen 😄DDDD
Eagle16
Én kihagyom ezt, T34-esnél nem kell jobb farmtank 😄 És akkor még a Löwe-t is használhatóra fogják buffolni majd nemsokára.

Akinek sok ideje, türelme van, és nincs magas tierû prémium tankja még, annak jó lehet.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Sunsetjoy
Ezt nagyon nem adják olcsón, minden nemzet kizárólag tier 6-os tankjaival 100k XP összekaparása (pl. kínainál ez 2 fajta, japán meg majd ha bejön).
Mindezt úgy, hogy tárgyaltuk is a kerítés építészeti magasságát😊

Mindenesetre tier 6 környékén több játékos lesz, ergo nagyobb lesz ott a merítés pro meg noob játékosból is😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

megõszülsz vele de ja 😄 700 000 xp kemény!!!
JeffDunham
Pedig komoly a dolog...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

pontos annak az ágyúja, könnyen lehet vele weakspotokra célozni, de arannyal meg pláne jó. Hull downban nagyon jó, a kupola nagyon pici és még arról is van, hogy pattan. Illetve a frontja is az egyik legjobb tier8ban. A kisebb alfát pedig ellensúlyozza a dpm. Mozgékonyságra még talán jobb is, mint az IS-3.
lol STB-1 snoop dogg és dr dre tankja xd

Eagle16
Igen.

5 nap múlva meg lesz egy olyan is, hogy gyõzelemre és vereségre is dupla xp-t ad, akármennyi alkalommal 😄 Nem rossz.

Néztétek, hogy mi lesz a következõ event a játékon belül? Jól lkátom, hogy a végére IS6-ot lehet nyerni?
Eagle16
Mai akció: Sexton I és T14 link

Hypo
t71 elsõ kör alap cuccok
Csata: Westfield 2013.12.15. 8:37:30
Jármû: T71
Szerzett tapasztalat: 4 287 (x3 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 32 052
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofõr jelvény: "2. osztály"
Cuki jármû:😊

Count Adyn
xD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

jaaa köszi 😊 így már értem. Azt hittem itt is vissza kell valahogy jelölni a barátjelölést és ezért nem értettem hogy hogyan tud engem is meghívni mikor 1 ismerõsöm nincs a játékban 😄
Master91
Ezt jol esett olvasni,koszonom 😄
GabeE3e
"Úgy érzem, mintha pár napja kidõlt volna a kerítés az Isten állatkertjében."

Soha sem volt kerítés ,ha mégis,akkor valószínûleg alacsony volt a korlát.

más:
- Lehet hogy majd valamikor hidraulikus felfüggesztést kap az STB-1.

Fincsi lenne.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Na vagy úgy.

Más:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Úgy érzem, mintha pár napja kidõlt volna a kerítés az Isten állatkertjében. Ezen a jeles meccsen az hagyján, hogy végig rendkívül kedélyes klingon (gondolom lengyel) csacsogás zajlott global chaten, ami annyira lekötötte az érintetteket, hogy a csapatom kétharmada nem tudott 1000 fölött sebezni, de a pontot az i-re kétségtelenül a fent látható teuton hérosz tette fel. Hõsies küzdelem árán (a meccs felénél egy félholt AMX az ágyúja elé vetette magát) eljutott ebbe a pozícióba, majd utolsó életben maradtként gondosan elfoglalta a szintén fent feltüntetett pozíciót, és nem titkolván elégedettségét, elkezdte végignézni, ahogy az ellen befoglal. Igaz, hogy majdnem max HP-n rendkívül kockázatos két felkészületlen, alacsonyabb szintû artyt szemtõl-szemben letámadni, ha már a meccs úgyis bukó.
Mikor elláttam néhány jóindulatú tanáccsal, hogy mégis mire kéne használnia a játékban kétségtelenül kihasználatlan tehetségét, ékes germán anyanyelvén olyan örök érvényû bölcsességekkel kezdte bombázni a jónépet, mint "Alle Toten wissen besser" (A halottak mindig jobban tudják), illetve diadalmenetét a képen olvasható slusszpoénnal zárta (nem kamikázézok).
Én elõzõ CW-zakaszban hasonló helyen nyomultam egyszer a T32-vel, és beszedtem vagy 5k potenciális sebzést. Az ilyen IS-3-aknak meg kell vagy 3 mp, hogy teljesen mozdulatlanná dermedjenek a kupola becélzásához, neked elég 2 mp, és eltáncolsz.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Miért visznek CW-re ennyi T32-t? A gold gondolom legalább az átütésén segít, de én minden egyéb területen is utáltam. Lassú, pontatlan ágyú, gyenge alfa, az egyetlen erõssége tulajdonképpen a hulldown, de a parancsnoki kupola úgy is belõhetõ. Mi az amit nem tudok?😄
Amikor egy kis de igyekvõ magyar klán alázza le a HAMI-t CW-n, aki éppen többszörös bukott szamárként a tízévesek uzsipénzéért keménykedik a map1-en. Priceless.

Replay

Sunsetjoy
A meghívó ablak nem csatorna, oda azok a meghívók kerülnek, ha valakinek ismerõse vagy, és meghív téged gyakorlóba, szakaszba, századba, stb.

Nem kötelezõ, hogy neked is meglegyen az illetõ, ha téged felvett, már meghívhat bármikor.

Általában a "van magyar?" kérdésre adott válasszal "fertõznek" - vagyis ha igennel válaszolsz csata közben erre a kérdésre, akkor akár is meg is fertõzõdhetsz...

A beállításokban van egy olyan rész, hogy csak a barátlistán szereplõ játékosoktól fogadsz el meghívást. Ha az illetõ nincs nálad felvéve, és ez az opció be van kapcsolva, akkor küldhet vakvilágba meghívókat, nem fog megjelenni nálad, nem fog feleslegben idegesíteni.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

GabeE3e
Ez csak a Propaganda Videója <#kuss><#alien2>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Na látod, tudsz te, ha akarsz.

Count Adyn
kifogás.txt<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

JeffDunham
Javítok. 90%-os legénység + összekukázott egyéb máshonnan.

Antimat
Én egész jól elvoltam az M7-tel, a 57 milis ágyúval

cyka blyat

JeffDunham
Jó móka volt 80%-os legénységgel. Ha van 5-ös op TD akkor ez az. Csak akkor lõttem arannyal mikor kifogyott a (25db) sima. Muszáj megjegyeznem mielõtt valaki megint elkezdené a hülyeségét...

LETÖLTHETÕ REPLAY

nekem tetszett a BP, sztem a legjobb a britt heavy ágon! A carnaveron egy fostalicska pl a t32-höz képest, szal készülj fel! Én odáig mentem a 9-10 nem is érdekelt.
Lunki88
Hihetetlen mennyire pontatlan az E75 top ágyúja... Becélzom a Tortoise "sapkáját", teljesen rá van szûkülve a célkereszt, erre vagy jó fél méterrel fölé megy a lövedék...
Pales27
Így kell gyõzni Steppesen a rosszabbik oldalról (déli) csatáim 80% bukta ha itt kezdünk. Igazi csapatjáték átlagos játékosoktól. Rég láttam ilyet, kicsit meg is hatódtam 😄
replay

Így igaz, plusz a motor segít gyorsabban felkapaszkodni az emelkedõn.. relatíve gyorsabban 😊

Count Adyn
motor : gyorsulás
lánc: végsebesség
<#finom>

Üdv.Ha az adott tanknak már megvettem a max motort -persze az adott tier-en belül-,akkor lehet még növelni a sebességét,ha nõ a teherbirása?Kiváltképp most egy felszerelésre gondolok.
sziasztok. a meghívó csatornába hogy kerülnek bele az emberek? tudom hülye kérdés, csak egy van srác aki sokszor meghív bár nem csatlakozom mert az én játéktudásommal csak noobozás lenne szerintem 😄 csak érdeklõdök 😊 egyébként magyar õ is.
Elnézést a másolásért, de ezt itt is szeretném megmutatni. Ha WG helyében lennék, ilyen meccsekkel reklámoznám a játékot.

Nagyon szeretem ezt a játékot, minden hibájával együtt, de az ilyen csaták után azért még mindig elmosolyodom és megállapítom, hogy igen, mindig tud még jobb érzést adni egy-egy ilyen meccsel idõnként.

IS-3 T10-ben replay

Írtam egy kis összefoglalót is, hogyha videóznék, kb. hogyan kommentálnám:
Jaj, jaj T10-es meccs, most mi lesz?
Csapatösszeállítások elemzése (diegho mestertõl tanulva), nocsak med túlsúly.
XVM elemzése. A medjeink jó játékosok, platoonban is vannak, biztosan hegyre mennek és tarolás.
Saját stratégia. Az IS-3 gyors tank megyek velük.
Két eset van.
Nem lesz ellenállás, akkor ott maradok és lövöldözgetek felülrõl lentre, ha lehet. Csak egy arty van, csak nem egy IS-3-ra fog lövöldözni remélhetõleg.
Az ellenfél full ereje odajön, hátha megfogja a med rohamot. Ebben az esetben megnézzük kik jönnek és vagy csipegetünk vagy irány vissza és más útvonal választása.
Csata indul.
Felérünk, felérünk, indulnék lefelé nézelõdni, de hopp lesz ellenállás. Két IS-3, na ezeket tudom lõni, sõt a T57-et is, segítünk az Object 140-esnek.
Nagyon jó mienk a hegy, jó játékosok, tehát biztos lerohanjuk a két T10-es nehezet, én lövöm a T57-et, mert az puhább.
Becélzom másodszorra is a T57-et, már lõnék, amikor a célkereszt elugrik, földbelövök. Mi a...? Nem normális E-100, köszönöm...
Toronylövés a T110-re, sajnos nem jött be, irány a tárazó T57.
Lejõve a hegyrõl nagyon fontos figyelni arra, hogy jobbra tartsunk, mert akkor nem kapunk ilyen durva balhorgot, mint a med mellettünk. Amúgy ott tényleg mindig várni fognak ránk, ha akad néhány jó játékos TD-vel az ellennél.
Oké, T10 TD ellen esélyünk sincs szembõl, irány jobbra, ott könnyû falatok lesznek.
Tiger II egy lövés, AT-15 egy lövés, de hopp még húsosabb falat JPZE100. T10, tehát több XP és a feneke a mienk, arra kell menni.
Hopsz, máskor nem rammolunk óriásokat. Egy kis tapizás után elkaptuk.
Irány vissza, hátha marad még valami az T110E4-bõl nekünk is.
Igen, tudom, hogy rám fog nézni, de hátha nem hiszi majd el, hogy van olyan hülye valaki IS3-ban, hogy kijön elé. Megpróbálom, hátha bejön és benyeli az oldalam.
Megvan, a löveg nyelte be. Nem javítom, majd megjavul, innen már nehéz hibázni. És még a frag is az enyém.
Patent csata. T10-ben top XP és sebzés. Megettük a kötelességünket.

u.i.: IS-3 és E-75, ez a két tank örök garázstartozék. Szinte hülyebiztos tankok és élvezet fullosan, jó legénységgel a játék velük.

Azt hiszem ezt a hibát valamelyik hangmod okozza. Nem tudom melyik, mert én nem használok semmilyet.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Lunki88
Köszi! Most már csak a kreditet kell összekaparni rá. 😊
Venti, rammer, stabilizer hármast használom + crew skillnél megvan a brothers in arms, így tölt kb. 13,5 sec alatt!
Lunki88
E75 tulajokat kérdezném, hogy milyen felszereléseket használtok a tankon? Ez a 16 másodperces újratöltés az õrületbe kerget... Gun laying drive helyett azt olvastam jobb a vertical stabilizer. Szerintetek is?
voivod32
Hát, elég fullra van állítva a graf. A Chrome meg sokat eszik, de legalább gyors. A mozillától kihullik a hajam.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Master91
Hmh, nekem a wot 800ezernél nem szokott többet enni

Chrome majd 500 megát eszik a ramodból !
voivod32
Tessék![/url][/img]

Master91
fúj, chrome.exe-k !!!!

feladat kezelõbe csinálj képet a "folyamatok" fülnél, és a "Memória"-ra kategorizáld

Nekem az explorer.exe is gyanús erõsen
voivod32
Gondolod, hogy az lehet az oka? 4 giga memóriám van.[/url][/img]

Esetleg a paysafecard,mint másik fizetési mód?

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

Valami nagyon eszi nálad a memóriát szerintem.