A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bekescsaba #305495 Sziasztok!
Segítség kellene, hátha valaki jártas ebben a témában.
Van a gépemben egy ATI hd 5670-es kártya, és egy Win 7 64 bites op rendszerem hozzá.
Tegnap frissítettem a wotot, de kevés volt az FPS-em, ezért végigjártam a mások által tanácsolt teljesítményjavító lépéseket, köztük a videokártya frissítést.
Találtam is a kártyámhot eg yújabb frissítést, leszedtem, az ATI Catalist Center el is kezdte telepíteni, majd kiírta ezt a hibaüzenetet:
Észlelő illesztőprogram betöltése sikertelen.
Utána olvastam, írták, hogy le kell szedni a régi driver maradékait. AZ AMD oldalán találtam ezt, ahol az írták, hogy ezt "amd clean uputility" futassam le telepítés előtt, ez leszedi a régi drivert maradékát, és utána a friss könnyedén települ.
Megtettem, hiszen ASUS alaplapom van, AMD termék a kártyámon kívűl nincsen a gépben.
Miután lefuttattam,ugyanúgy kaptam a fenti hibaüzenetet, megspékelve azzal, hogy a gép most már nem látja a kártyát, se a a windows 7 eszközkezelője, se az Everest.
Egy alapértelmezet 16 mega bájtos VGA kártyát írt videovezérlőnek.
Mit tudok tenni, hogy megtalálja a kártyát, hogy lássa a z Op rendszer? A hardver hozzáadása se segített, Driwer Sweeperrel és CC Cleanerrel is áttakarítottam a gépet, de nem hajlandó telepíteni a Catalistot, se mást, és nem látszik a kártya.
Tipp? Valami ötlet?
Előre is köszönöm.
Aki megoldja, annak postázok valami finomat.