A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #305283 Technikai segítségre lenne szükségem. Csak közvetve kapcsolódik a WoT-hoz, de remélem, valaki fog tudni segíteni:
Új winchester került a gépembe, windows, driverek, (elvileg) minden ami kell feltelepítve. Viszont azóta a WoT-ban nem működnek az egerem funkció gombjai. Bajlódtam kicsit az egér telepítőjével, utána működött a dolog... aznap. Másnap kezdődött elölről az egész. Újabb szöszmötölés után sikerült ismét elérnem, hogy tudjak az egérről is sniper nézetbe váltani, ne csak a billentyűzetről. Majd mára ismét "megszűntek létezni" a funkciógombjaim, de most már hiába állítgattam bármit is, egyelőre sehogy sem sikerült működésre bírnom őket a WoT-ban...
Tudom, apróságnak tűnhet, de nagyon megszoktam már, hogy egérről váltok sniper nézetbe, és nem billentyűzetről, úgyhogy igencsak hiányzik ez az apró kényelmi funkció :)